Haklısınız ama insanın kendi gibi birini bulması çok zor galiba, konuyu açtığımdan beri oturmuş yalnızlıktan sıkılmamak için neler yapabilirim diye düşünüyorum umudumu kestim sanki insanlardan ya da bunun doğru olacağına kendimi inandırmaya çalışıyorumKendiniz gibi arkadaşlar bulmalısınız.Sizin gibi sosyal ve dışadönük insanlar
Biz eşimle ikimiz de ailelerden uzak olunca çocukluk arkadaşları lise üniversite arkadaşları hep uzakta kaldı, o temiz masum dostlukları arıyorum işte mumla. Komşular vs yok yani kimsenin kimseyle alakası yok sadece iş gruplarımız var beniöve eşimin onlardan da yıllardr edindiğim tecrübe bana gerçek manada insan kalmadı izlenimi veriyorBende ilk evlendigim zaman böyle bir depresyona girmiştim eşimin çocukluk arkadaşları var ve benim arkadaşlarım ya bekar aile izini sıkıntı ya çalışıyor saatleri uzun ya da bunun gibi bir sürü şey.. bende komşu ediniyim o zaman dedim ve yaşıma yakın bir kişi ile komşu oldum onunda lise ark. Grubu varmış onlarla tanıştırdı falan derken şuan kalabaligiz ve haftasonu haftaici ne zaman istersen görüşüyoruz e çocuklarda birbiriyle oynayınca daha güzel oluyor tabi .. (benim bebeğim daha 8 aylık ama başka çocuk olunca uzun saatlerce oyun oynuyor bende rahatlıyorum)
Ahhhhh kedi mesajını görünce yüzüme bi tebessüm kondu, senin kadar gülümsetemedi yıllardr tanıdıklarımAnkara' nın göbeğinde medeniyetin merkezinde ben de yalnızım anam gel kadeh tokuşturak
Sen niye yalnızsn benimle aynı duygular mı yoksa, paylaşabilir misinAnkara' nın göbeğinde medeniyetin merkezinde ben de yalnızım anam gel kadeh tokuşturak
Evet elimde telefon kurs bakıyordum tam aklın yolu bir, ama hep bir arayış içinde olup aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum belki de kendi dünyama kapanıp gerçek bi dostun beni bulmasını mı beklemeliyimBelkide eşiniz haftasonu çocuğa bakarken 1 ya da 2 saatlik bir kursa katilabilirsiniz, belki orada bir arkadaş çevresi denk gelir..
Hehehüüü biçareyim bırakma beni kedi bekliyorumTek yorumla seni bi çare terkedilmiş bir başına bırakabüleceğümü mü sandın
Ben de dertliyüm uzuncana yazıcam daha çişee çıkamadım du
Bir şey istiyorsan harekete gecmelisin beklemek olmaz zaten 1 kere samimi olduğum biri denk gelirs eonunca uzunca zamanlar görüşürsünEvet elimde telefon kurs bakıyordum tam aklın yolu bir, ama hep bir arayış içinde olup aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum belki de kendi dünyama kapanıp gerçek bi dostun beni bulmasını mı beklemeliyim
İçimdeki ses:çok beklersin diyo
Öğretmenim tam gün çalışıyorum çocuğum var ekstra bi kursa vakit ayırabilecek miyim bilmiyorum dost uğruna kendimi harap etmeye değer mi kaç kursa gittim kurs boyu bi kaç arkadaş oluyo kurs bitiyo bi iki ay daha görüşüyorsn arkadaşlık da bitiyor ahh insanlar insanlardan korkuyo herkes ihanetten kullanılmaktan terkwdilmekten korkuyorBir şey istiyorsan harekete gecmelisin beklemek olmaz zaten 1 kere samimi olduğum biri denk gelirs eonunca uzunca zamanlar görüşürsün
Kesinlikle ii hayatı çözüm değil hatta şunu söylemeliyim iş arkadaşları ile kıskançlık o şu bu derken samimiyet görünümlü iki yüzlülükler yaşanıyor, aslında baksan ben sürekli etkinliklere katılan dışardan geniş bi çevresi varmış gibi görünen biriyim ama içime sor bi başımayım kalabalıklar içinde yapayalnızBen de ailemden farklı şehirdeyim bir tane bile arkadaşım yok çocuğum da yok
Şimdi kedi sahiplendim onunla oynuyorum ama kendimi çok yalniz hissediyorum
Tek umudum ise başlayıp ordan arkadaş çevresi yapabilmekti ama sanırım o da zor
Ankara gerçekten yaşanacak yer değil sanırım:/
Canım benim kremalı püskevitinden sanaGünaydın canım
Kimseyi değiştiremiyosun inan ki mesela kpmşularımla iyiyiz ama ikisiyle anca gelip gidiyorum ki biri görümcem zaten diğerleri de iyidir ama yüzüne gülüp arkandan konuşan cinsten biraraya gelince diğerinin dedikodusunu yapan sırrını açığa koyan cinsten bu sebeple birbirleriyle küsler şuan
.Ben çocuklardan fazla sosyalleşmeye zaman bulamıyorum büyük kızın arkadaşının annesi var onla çok samimi olduk sadece onla gelip gidiyoruz
Mesele 20 kişilik sınıf millet tanışmak kaynaşmak için gün yapar bizimkiler birbirini tanımıyo gerçekten
Sen sıcak kanlı da birisin aslında kendin gibi birilerini nasıl bulamadın ki. Arkadaş ortamında parkta okulda inşallah bulursun
Yanına gelemesemde bi mesaj uzağındayım canım her zaman konuşabiliriz şahsen arkadaşım olsada kkdakilerle konuştuğum kadar açık olamıyorum en iyi arkadaşım kardeşim dostum bile diyeceğim insanlar burda görüşemesekte birbirimizi anlıyoruz
Bu yüzden hiç üzülme arkadaş bulamazsan da yalnız kaliteli vakit geçirme yolları ara sevdiğin şeyleri yap inşalllah kendin gibi arkadaşlar da edinirsin
Haklısınız valla kafa dengi insan bulmak zorHaklısınız ama insanın kendi gibi birini bulması çok zor galiba, konuyu açtığımdan beri oturmuş yalnızlıktan sıkılmamak için neler yapabilirim diye düşünüyorum umudumu kestim sanki insanlardan ya da bunun doğru olacağına kendimi inandırmaya çalışıyorum
Biliyorum aslında ama her yerde aynı durum bende sevmiyorum öyle insanları. Bir araya geldiğinde iki muhabbet edeceksin ama aklında sürekli nasıl konuşsam şimdi bu altında bişey arar herkeze anlatır diye bir sürü fikir dolanıyoCanım benim kremalı püskevitinden sana
Aslında kimseyi bulamamak değil az önce de yazdm hergün bi etkinlik buluşma ama hep karşıdan bi kıskançlık kaynaklı mıdır nedir bilmiyorum bi soğukluk isteksizlik dediğin gibi samimi görünen de arkadan konuşma, benim yanımda başkasına atan onun yanında da bana atar işte bunlar bana itici geliyor ve artık bu durumdan çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?