merhabalar 5 aylık ewliyim çok yalnız hissediyorum artık kendimi eşimin kendi işleri olduğu için gece çalışıyor ve artık neredeyse hiç izin kullanmıyor koskoca ewde sıkılmıyım diye herşey var ama bazen bi sese bi nefese muhtaç hissediyorum kendimi çok sıkılıyorum çok düşünüyorum okadar çok düşündümki okadar küçük şeyleri taktımki kafama 3 ay önce beynimde strese bağlı olarak bilinen bi tümör çıktı şimdi tek arkadaşım tümörüm diyebilirim eşim akşam 8 de kalkar işe gider sabah 8 de gelir yatar ben 12 1 gibi öğlen kalkarım yine yapıcak bişey olmıycak bigün....uykusunu anca akşam 8 de alır üstünü giyer gider gece yarılarına kadar oturuyorum yapıcak hiçbişey yok pc sigara kahve kendimi öldürüyorum artı sıkıntıdan...temizlik yapmaktanda bıktım canım sıkıldığı için laptop aldı eim rahatsızlığımdan dolayı kilo alamya başladım çok daraldım diye geçen gün koşu bandı aldı ama hiçbiri kar etmiyo bana bugün maç izlemek için yarım saat erken kalktı o diğer odada maç izledi bense diğer odada tv izledim rahat rahat izlesin maçını dedim ama içim içimi yedi 90 dakka maç izledi ben eşimle bayadır 90 dakka geçiremiyorum...sonra üstünü giydi işe gitti ewlendikten 1,5 ay sonra işe başladı ben tek başımı kala kaldım boş ewde 4/4 lüktür ewimiz hiçbişeyim eksik değildir ama bazen insanlara okadar yalvarıyorumki gelin oturalım misafirliğe gelin diye gelmedikleri zaman küsüyoru sinirlerim bozuluyo ağlıyorum belkide rahatsızlığım sebebiyle bukadar duygusalım ama ben kalabalık bi aileden geldim hemen hemen hepsi benimle yaşıt 4 tane kız ve 1 tane erkek kardesim var ailem ewi çok yakın ama nezaman gitsem eşim bi şekilde burnumdan getiriyor hep kendi annesien gitmemi istiyor....dışarı bile çıkmak istemiyorum artık sadece hastanelere gitceğimiz zaman çıkyorum dışarıya hakkı var eşimind niye sıkılıyımki ayda 2 gün hastanedeyiz...hastalığım ilerliyo kimseye bişey sölemek istemiyorum artık tek başıma iyileşmeyi bekliyorum ewimde bukadar yalnız olanlar varmı aranızda bitek benmiyim çok ilgili bi ewliliğin içinde ilgisiz kalan...