• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızlık ve evim...

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
merhabalar 5 aylık ewliyim çok yalnız hissediyorum artık kendimi eşimin kendi işleri olduğu için gece çalışıyor ve artık neredeyse hiç izin kullanmıyor koskoca ewde sıkılmıyım diye herşey var ama bazen bi sese bi nefese muhtaç hissediyorum kendimi çok sıkılıyorum çok düşünüyorum okadar çok düşündümki okadar küçük şeyleri taktımki kafama 3 ay önce beynimde strese bağlı olarak bilinen bi tümör çıktı şimdi tek arkadaşım tümörüm diyebilirim eşim akşam 8 de kalkar işe gider sabah 8 de gelir yatar ben 12 1 gibi öğlen kalkarım yine yapıcak bişey olmıycak bigün....uykusunu anca akşam 8 de alır üstünü giyer gider gece yarılarına kadar oturuyorum yapıcak hiçbişey yok pc sigara kahve kendimi öldürüyorum artı sıkıntıdan...temizlik yapmaktanda bıktım canım sıkıldığı için laptop aldı eim rahatsızlığımdan dolayı kilo alamya başladım çok daraldım diye geçen gün koşu bandı aldı ama hiçbiri kar etmiyo bana bugün maç izlemek için yarım saat erken kalktı o diğer odada maç izledi bense diğer odada tv izledim rahat rahat izlesin maçını dedim ama içim içimi yedi 90 dakka maç izledi ben eşimle bayadır 90 dakka geçiremiyorum...sonra üstünü giydi işe gitti ewlendikten 1,5 ay sonra işe başladı ben tek başımı kala kaldım boş ewde 4/4 lüktür ewimiz hiçbişeyim eksik değildir ama bazen insanlara okadar yalvarıyorumki gelin oturalım misafirliğe gelin diye gelmedikleri zaman küsüyoru sinirlerim bozuluyo ağlıyorum belkide rahatsızlığım sebebiyle bukadar duygusalım ama ben kalabalık bi aileden geldim hemen hemen hepsi benimle yaşıt 4 tane kız ve 1 tane erkek kardesim var ailem ewi çok yakın ama nezaman gitsem eşim bi şekilde burnumdan getiriyor hep kendi annesien gitmemi istiyor....dışarı bile çıkmak istemiyorum artık sadece hastanelere gitceğimiz zaman çıkyorum dışarıya hakkı var eşimind niye sıkılıyımki ayda 2 gün hastanedeyiz...hastalığım ilerliyo kimseye bişey sölemek istemiyorum artık tek başıma iyileşmeyi bekliyorum ewimde bukadar yalnız olanlar varmı aranızda bitek benmiyim çok ilgili bi ewliliğin içinde ilgisiz kalan...

canım çok üzüldüm öncelikle çok geçmiş olsun
stres yapma kendine herşey stres sıkıntıdan gelir insana biliyosun dmimi moralini yüksek tut başka meşgaleler bul kendine mesela yün işleri yap atkı ör kazak ör dantel ör ne bilim dışarı çık yürüyüşe alışverişe git
ne diyim ki daha bilemedim umarım herşey gönlünce olur canım ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah:5:

Canım ızmırde olsan gel arkadas olalım dıcektım ama goremedım profılınden nerede oldugunu yalnızlık allaha mahsus demısler canım ınsan yanlız kaldımı cok sıkılır

merhabalar 5 aylık ewliyim çok yalnız hissediyorum artık kendimi eşimin kendi işleri olduğu için gece çalışıyor ve artık neredeyse hiç izin kullanmıyor koskoca ewde sıkılmıyım diye herşey var ama bazen bi sese bi nefese muhtaç hissediyorum kendimi çok sıkılıyorum çok düşünüyorum okadar çok düşündümki okadar küçük şeyleri taktımki kafama 3 ay önce beynimde strese bağlı olarak bilinen bi tümör çıktı şimdi tek arkadaşım tümörüm diyebilirim eşim akşam 8 de kalkar işe gider sabah 8 de gelir yatar ben 12 1 gibi öğlen kalkarım yine yapıcak bişey olmıycak bigün....uykusunu anca akşam 8 de alır üstünü giyer gider gece yarılarına kadar oturuyorum yapıcak hiçbişey yok pc sigara kahve kendimi öldürüyorum artı sıkıntıdan...temizlik yapmaktanda bıktım canım sıkıldığı için laptop aldı eim rahatsızlığımdan dolayı kilo alamya başladım çok daraldım diye geçen gün koşu bandı aldı ama hiçbiri kar etmiyo bana bugün maç izlemek için yarım saat erken kalktı o diğer odada maç izledi bense diğer odada tv izledim rahat rahat izlesin maçını dedim ama içim içimi yedi 90 dakka maç izledi ben eşimle bayadır 90 dakka geçiremiyorum...sonra üstünü giydi işe gitti ewlendikten 1,5 ay sonra işe başladı ben tek başımı kala kaldım boş ewde 4/4 lüktür ewimiz hiçbişeyim eksik değildir ama bazen insanlara okadar yalvarıyorumki gelin oturalım misafirliğe gelin diye gelmedikleri zaman küsüyoru sinirlerim bozuluyo ağlıyorum belkide rahatsızlığım sebebiyle bukadar duygusalım ama ben kalabalık bi aileden geldim hemen hemen hepsi benimle yaşıt 4 tane kız ve 1 tane erkek kardesim var ailem ewi çok yakın ama nezaman gitsem eşim bi şekilde burnumdan getiriyor hep kendi annesien gitmemi istiyor....dışarı bile çıkmak istemiyorum artık sadece hastanelere gitceğimiz zaman çıkyorum dışarıya hakkı var eşimind niye sıkılıyımki ayda 2 gün hastanedeyiz...hastalığım ilerliyo kimseye bişey sölemek istemiyorum artık tek başıma iyileşmeyi bekliyorum ewimde bukadar yalnız olanlar varmı aranızda bitek benmiyim çok ilgili bi ewliliğin içinde ilgisiz kalan...

bende evlendiğimde işimden ayrılmıştım ve avrupa yakasında kendi evimde ve kendi çevremle beraberken anadolu yakasına taşınmıştım. inanılmaz zor gelmişti. kendimi çok yanlız hissetmiştim. yaşadığım yere çok zor alışmıştım. evlilikte bazı alışma problemleri yaşayabiliyorsun. ama senin anlattıkların bu doğal süreçten çok farklı. öncelikle hayat arkadaşı olarak seçtiğin insanın her koşulda yanında olması gerekiyor. bütün bunları konuşmalısın. sana bu zor durumda destek olması lazım. ayrıca ailen çok önemli. onların desteğinede ihtiyacın var. hiçkimse onlarla olan ilişkini sorgulayamaz. benim ailem şehir dışında. seninkiler yanındaymış bu konuda şanslısın. hayat devam ediyor ve sakın ailen yanıbaşındayken kendini yanlız hissetme

İstanbul Avrupa yakası... Semtlerimiz yakın olsa seve seve ağırlarım seni.. Ancak gördüğüm kadarıyla forumun ağırlıklı ortalaması Beylikdüzü civarında..
Eşinin mesleği sürekli aynı vardiya ile mi devam edecek? Yoksa bu vardiyanın değiştiği zamanlar da var mı? Olacak mı?
Bu rutinde devam ederse, biraz yorucu olur sizin için..

Eşinle konuştun mu bu konuyu?

şimdi msj attım ben ewe gelen misafirin her daim peşinden koşarım ilgilenirim beyefendi bana şöyle bir msj atmışbazen ewimde misafir olasım geliyor ilgi hürmet için bende nezamandan beri ewde 5 dakka oturdunda ben sana hürmet etmedim dedim...bizim olayımız şu:kalkar 10 dak.pc de oyununu oynar çiftlik diye bi oyun oynar ordaki inekler keçiler susuz falan kalmasın ALLAH muhafaza 1 bardak kola ister kola bitince kalkar üstünü giyer gider ben ona kal demem diyemem sebebide şu bi ara işe keyfi olarak gitmiyodu babası annnesi benden bildi biz ewlenince işine gücüne sarılır dedik ama nerdee işe gelmez oldu dediler benle bi alakası yoktu ama tipik gelin bindirmesi bana çözüm üret diyo şimdi yine msj atmış hep şikayet diyo ne çözümü üretiyim sizce????? pc yimi kırıyım anasını arayıp kocamı bugün işe yollamıyorummu diyim erken uyandıramam hayatta kalkmaz maç varsa arabasıyla işi varsa kalkar anca biraz bencil benim kocam bazı konularda galiba cicim ayı geçti yaaaaa şimdi yeni yeni anlıyorum ALLAH kimseyi kimsenin eline düşürmesin hastalığım ilerlese ve ameliyat olsam ewe senin annen çok geliyo benimki az geliyo kavgası yapan bi insan ameliyat falan olsam acımı bırakır annemin çok gelmesi kavgasını yaparız oturup...

Eşinizin işini anlayamadım... Kayınvalide ve Kayınpeder ile birlikte bir yerde mi çalışıyor? "İşe gelmez oldu" yakınması beni böyle düşünmeye itti..
Çalıştığı işi konusunda bilgi sahibi olabilseydim, belki bir iki şey söyleyebilirdim..
Sizin probleminiz, sizden kaynaklanan bir şey değil.. Tüm gün evde oturmasanız, çalışsanız bile.. Problem bu değil..
Çok ters saatlerden bahsediyoruz.. Ve eşiniz evde bulunduğu süreleri uyuyarak ya da pc başında geçiriyor..
Bu açıdan önce işini, iş değiştirme ihtimalini vs. bilmek gerekiyor..
Selamlar,

herşey olmasada yaşadığımız bi çok şeyden dolayı aynı durumdayız.. bende yalnızım ve insana hasret yaşıyorum çok geçmiş olsun

İstanbul Avrupa yakası... Semtlerimiz yakın olsa seve seve ağırlarım seni.. Ancak gördüğüm kadarıyla forumun ağırlıklı ortalaması Beylikdüzü civarında..
Eşinin mesleği sürekli aynı vardiya ile mi devam edecek? Yoksa bu vardiyanın değiştiği zamanlar da var mı? Olacak mı?
Bu rutinde devam ederse, biraz yorucu olur sizin için..

ahhhh canım ahhh o gündüz uyurken beni çıkartmaz biyere bundada alışamadım ya zaten anneme bırakır akşam bazen bişekilde burnumdan getirir ama kendi annesine götürdüğü zaman aramaz sormaz orda kalırım hatta dün yine anneme gitim bırakırken babam dükkanlarındaydı (yolumuzun üstü)babama sen bırakırmısın ewe bizim işler yoğun olursa dedi babamda kalsın oğlum yatsın kardesleriyle dedi adam demez olaydı yok kalamaz ewi var gitsin ewinde kalsın ben saygı nedir bilirim kendi babasıda ordaydı ağzımı açıp bişey diyemedim...babasıda ordaydı çok iyiydir çok sewer beni kız 40 yılın başında bi ewden dışarı çıkyo ondada bin dereden su getiriyosun dedi...annemle aralarında düğüne 1 ay kala aralarında tatsızlık oldu anneme anlam veremediği bi kin içinde zaten beni yıpratan en çok bu konular oldu ve hastalandım...doktorlar yüzüme bakıp daha çok küçüksün neden bukadar stres yaptın kendine dedikçe içim eridi çldüm öldüm dirildim yinede üzülmemiştim çocuğum bile olmuyor bu durumda tümörfüm yüzünden benim hastalığımda morel önemli stres yaptıkça tümörüm hortluyo sanki haftalarca başım ağrır gözlerim şaşı görüyor bazen (tümör göz sinirlerine baskı yaptığı için )adet olamıyorum ama en acısı ne biliyomusun eşim 2 ay dinledi sadece şikayetlerimi oysa ne çok sewerek ewlendik üstüme titrerdi tümörümü duyduğunda çocuk gibi ağlamıştı günlerce....bunları sana yazarken öyle ağlıyorumki şuan en ağırıda ne biliyomusun eşimle geçen gün yine annen şöle ailen böle dediği için tartıştık bak dedim iyilşemiyorum beni hasta eden konu bu yapma konuşma ailem hakkında dedim ne dedi biliyomusun....bu hastalığıda benim üstüme yıktın yaa sana bişey demiyorum bana vicdan yapma tümörünle ilgili dedi dondum kaldım konuşamadım kitlendim resmen sadece ağladım çok özür diledi sinirle ağzımdan çıktı dedi ama nafile içindekini pat diye söyledi birden....ve anladımki ailenden başkası aile olamaz sana..

Eşinizin işini anlayamadım... Kayınvalide ve Kayınpeder ile birlikte bir yerde mi çalışıyor? "İşe gelmez oldu" yakınması beni böyle düşünmeye itti..
Çalıştığı işi konusunda bilgi sahibi olabilseydim, belki bir iki şey söyleyebilirdim..
Sizin probleminiz, sizden kaynaklanan bir şey değil.. Tüm gün evde oturmasanız, çalışsanız bile.. Problem bu değil..
Çok ters saatlerden bahsediyoruz.. Ve eşiniz evde bulunduğu süreleri uyuyarak ya da pc başında geçiriyor..
Bu açıdan önce işini, iş değiştirme ihtimalini vs. bilmek gerekiyor..
Selamlar,

öncelikle şunu söyliyim 24 saat açık bi lokantaları var işler şu şekild yürüyor gündüz annesi dükkanda gecede eşimle babası ama babası rahatsız olduğu için eşim duruyor dursun zaten problem bu değil problem şu ki gececi personel akşam 7 gibi geliyor anneside okadar erkeğin içinde duramıycağına göre eşim akşam 8 de dükkanda omak zorunda işkembe salonu hani şu gece sarhoşlar falan gider çorba içer o şekilde benim sıkıntım ilgisi yani uzun zamandır bu böyle akşam 8 de kalkar eline direk pc yi alır oyununa bakar üstünü giyip gider biz ewlenmeden önce ay gündüz gelcek sende ewine alışırsın hem gece tek kalamazsın denilmişti ama 1,5 ay sonra eşim gece gitmeye başladı işe ozaman binamız botu yeni yapı olduğu için sadece 2 daire doluydu ben korku sabahlara kadar bekleme falan alıştım bi şekilde ewe tabi zor oldu biraz...şimdiki sorunum ilgi azaldı daha ayrıntılı bi şekilde arkadasımızın yorumuna yazdım okuyun isterseniz...

Öncelikle çok çok geçmiş olsun arkadaşım..
İnşallah derdini veren Rabbim, dermanını da sunacak...

Anladığım kadarıyla eşin, aile dükkanında çalışıyor.. ve bu dükkan yalnızca geceleri hizmet veren bir yer..
Eşinin ailesinin tutumu, haftanın her günü onu akşam sekiz sabah beş vardiyasında çalıştırmak olmamalı.. Bu saçmalık.. Lütfen bana kızmayın.. Ama böyle bir durum olacaksa bile, haftanın en azından üç günü bu şekilde çalışsın.. Diğer günler ya daha erken çıksın.. ya daha geç başlasın... Gerçi işin mahiyeti de önemli.. Bilemiyorum, demin de bahsettiğim gibi..

Eşinin bilgisayar tutkusu ve evliliğe bakış açısı son zamanlarda bir parça değişim gösteriyor olabilir.. Şu an senin yerini sorguluyor zihninde.. Evlilik muamması biraz erkeği hırpalar ilk seneler.. Onun ailesinden misin? Değil misin? Değilsen onunla bir aile misin? Ama o hala kendini, kendi ailesinin de görüyor.. Kimsin.. Evlilik nedir? Ya annen çok müdahaleciyse.. Ya sen çok baskın bir karakter olursan.. bu gibi... buna benzer... çeşitli binlerce soru var bilinçaltında... Aslında çok yeni olduğunuz için seni şanslı görüyorum...
Bir kere kesinlikle kendinden taviz verme.. Zamanını evde geçirmekten bolca şikayet etmelisin (tatlı tatlı) ve hatta "zaten sen de yoksun, bari ben de çalışayım" gibi bir dene bakalım eşini.. Hastalığını gün yüzüne sakın çıkarma ve bir süre hiç bahsetme... Hakların için nereye kadar limitin olduğunu, nereye kadar mücadele edebileceğini düşün.. Aileni, anneni kesinlikle ona ezdirme ve hatta senin yerine karar vermesine de lütfen müsaade etme...
Mevcut durumda sağlığın zaten çok olumsuz etkileniyor... Seni rahatsız eden şeylerin bir listesini yap (annemlere göndermiyor, dışarı salmıyor, gezdirmiyor vs. gibi) ve bunlar için sonuna kadar mücadele et...
Beyninde ki rahatsızlık çalışmana engel mi? Bunu sorduğum için umarım beni haddini aşmış görmezsiniz...
Sadece hayatınızı tam anlamıyla "anlamaya" çalışıyorum ki.. fikir de vereceksem.. yanlış olmasın.. Zira hakkınıza girmek istemem...
rahatsızlığınız ve çalışma durumunuz hakkında, kısacık bilgi verebilirseniz, durumu belki netleştirebiliriz..

Allah size şifa versin inşallah ve saklasın tüm kötülüklerden,
Selamlar,

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle ilginize .çok teşekkür ederim gece size bunları yazarken bir yandanda eşime yazıyordum aynı şikayetleri yanıma geldi konuştuk tartıştık iş yüzünden çok bunaldığını ve herşeyin üstüne kaldığını fırsat bulamadığını oda bu durumdan çok sıkıldığını anlattı vs.vs. şimdilik bu konuyu aşşıtmı bilmiyorum ama hepinize çok teşekür ederim...insan bi anda alışamıyor ilgisiz kalmaya beni anlayan herkese minnettarım eşim hala işe gitmedi mesela gitmiycek bu gece üzüldüğüm için şimdi duşa girdide hemen yazıverdim laptopu elime alıp paylaşmak istedim sizlerle muckk

arkadaşlar öncelikle ilginize .çok teşekkür ederim gece size bunları yazarken bir yandanda eşime yazıyordum aynı şikayetleri yanıma geldi konuştuk tartıştık iş yüzünden çok bunaldığını ve herşeyin üstüne kaldığını fırsat bulamadığını oda bu durumdan çok sıkıldığını anlattı vs.vs. şimdilik bu konuyu aşşıtmı bilmiyorum ama hepinize çok teşekür ederim...insan bi anda alışamıyor ilgisiz kalmaya beni anlayan herkese minnettarım eşim hala işe gitmedi mesela gitmiycek bu gece üzüldüğüm için şimdi duşa girdide hemen yazıverdim laptopu elime alıp paylaşmak istedim sizlerle muckk

oh bak ıste buna sevndm brlkte olmanzn keyfını cıkar herseyı bı kenara at sıkıca sarıl eşine hersey yoluna gırıcek bız sana burda her zman arkdslk yaparz hc yalnz kalmassn hem merak etme:34:

Öncelikle çok çok geçmiş olsun arkadaşım..
İnşallah derdini veren Rabbim, dermanını da sunacak...

Anladığım kadarıyla eşin, aile dükkanında çalışıyor.. ve bu dükkan yalnızca geceleri hizmet veren bir yer..
Eşinin ailesinin tutumu, haftanın her günü onu akşam sekiz sabah beş vardiyasında çalıştırmak olmamalı.. Bu saçmalık.. Lütfen bana kızmayın.. Ama böyle bir durum olacaksa bile, haftanın en azından üç günü bu şekilde çalışsın.. Diğer günler ya daha erken çıksın.. ya daha geç başlasın... Gerçi işin mahiyeti de önemli.. Bilemiyorum, demin de bahsettiğim gibi..

Eşinin bilgisayar tutkusu ve evliliğe bakış açısı son zamanlarda bir parça değişim gösteriyor olabilir.. Şu an senin yerini sorguluyor zihninde.. Evlilik muamması biraz erkeği hırpalar ilk seneler.. Onun ailesinden misin? Değil misin? Değilsen onunla bir aile misin? Ama o hala kendini, kendi ailesinin de görüyor.. Kimsin.. Evlilik nedir? Ya annen çok müdahaleciyse.. Ya sen çok baskın bir karakter olursan.. bu gibi... buna benzer... çeşitli binlerce soru var bilinçaltında... Aslında çok yeni olduğunuz için seni şanslı görüyorum...
Bir kere kesinlikle kendinden taviz verme.. Zamanını evde geçirmekten bolca şikayet etmelisin (tatlı tatlı) ve hatta "zaten sen de yoksun, bari ben de çalışayım" gibi bir dene bakalım eşini.. Hastalığını gün yüzüne sakın çıkarma ve bir süre hiç bahsetme... Hakların için nereye kadar limitin olduğunu, nereye kadar mücadele edebileceğini düşün.. Aileni, anneni kesinlikle ona ezdirme ve hatta senin yerine karar vermesine de lütfen müsaade etme...
Mevcut durumda sağlığın zaten çok olumsuz etkileniyor... Seni rahatsız eden şeylerin bir listesini yap (annemlere göndermiyor, dışarı salmıyor, gezdirmiyor vs. gibi) ve bunlar için sonuna kadar mücadele et...
Beyninde ki rahatsızlık çalışmana engel mi? Bunu sorduğum için umarım beni haddini aşmış görmezsiniz...
Sadece hayatınızı tam anlamıyla "anlamaya" çalışıyorum ki.. fikir de vereceksem.. yanlış olmasın.. Zira hakkınıza girmek istemem...
rahatsızlığınız ve çalışma durumunuz hakkında, kısacık bilgi verebilirseniz, durumu belki netleştirebiliriz..

Allah size şifa versin inşallah ve saklasın tüm kötülüklerden,
Selamlar,
öncelikle aydın görüş ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim şöyle anlatayım yarım saat önce kadar eşim geldi yanımda kalcak sabaha kadar yazmıştım duştayken biraz önce gitti...babasını ewe yollıycak dinlenmesi için bende istedim git dedim babası rahatsız çünkü... 7/24 açık bir dükkan ailecek işletiliyor eşim çalışmamı hiçbirzaman istemedi nişanlılık döneminde zorla ikna ettim burnumdan geldi kıskançlıkları yüzünden çok akfanı dağıtmak istersen git gündüzleri annemle çalış der buda ek mantıklı olmaz ben herzaman bi sewiye olması taraftarıyım eşim annemle arasına bi çizgi koyamadı aşırı samimi oldular sonuçlarda mağlum....rahatsızlığım çalışmama engel çalışma durumum olsa çünkü şiddetli baş ağrıları ve kısa süreli görme kaybım oluyor psikolojikmen bunları taşırken işimede adapte olamazdım sanırım hastalığı yenmenin en büyük etkisi düşünmemek unutmak ama en ufak bi sinir anında nüksediyor bütün rahatsızlıklarım...ben biraz baskın bi tipim haklıysam bütün dünyayı alırım karşıma kimseyi tanımam zaten eşimle bu yüzden birçk konuda çakışıyoruz çünkü o aile tarafından gerek anne gerekse abla hep alttan alınmış ve sen haklısın olmuş herzaman...ailem için dünyayı karşıma alırım ve laf söyletmem ben eşi ile ailemin yerini herzaman ayırt ettim idare ettim eşim bunu bile bile üstüme gelirse kaldıramam o korkutmak için bi bardak kırarsa ben masayı kırarım bazı bayanlar fevri olma alttan al erkektir diye konuşurlar yaa ben buna bi anlam veremiyorum bence erkeği nasıl alıştırırsan öle gidiyo benimkisi öle...rahatsızlığım hipofiz tümörü prolaktin hormonum çok yüksek aşırı derecede ve 3 aydır bastırılamadı,ameliyatmı ilaçmı bu karar ilaç tedavisinden sonra emardaki büyüme veya küçülme durumuna olarak karar veriliyor...teşekkür ederim ilginize

Back
X