kedi yada köpek almayı düşündün mü?
Neden bu kadar dengesizki iş saatleri cnm? Ne işle meşgul?
Bence şu saatler dengeli olsa hıc sıkıntınız kalmıycak
İyi sabahalr..Eve golden aldınız diye evlatlktanmı reddediyormş inanamıyorum!! onlara ne ya? bırlıkmı oturuyosunuz hayır....
Neyse canını sıkmamaya çalş bak eşinde ne istsen yapıyormuş tek sorun iş olsun yeterki cnm inş o saatleride bı sekılde dengeye koyucaksanız.. Çok geçmiş olsn kendini üzme gercekten ıstanbulda olsaydım sana arkadaslık ederdim ama burdanda ederiz hepimiz. Artık uyumalıyım ıyı sabhlr..
Eve golden aldınız diye evlatlktanmı reddediyormş inanamıyorum!! onlara ne ya? bırlıkmı oturuyosunuz hayır....
Neyse canını sıkmamaya çalş bak eşinde ne istsen yapıyormuş tek sorun iş olsun yeterki cnm inş o saatleride bı sekılde dengeye koyucaksanız.. Çok geçmiş olsn kendini üzme gercekten ıstanbulda olsaydım sana arkadaslık ederdim ama burdanda ederiz hepimiz. Artık uyumalıyım ıyı sabhlr..
İyi sabahalr..
Arkadaş olmak için illa yakın olunmazki sizi anlayabiliyor konuşurken kendinizi çok mutlu hissediyor ve en önemlisi ona duydugunuz güzveni boşa çıkarmıyorsa
Tamamadır fizanda olsada onun varlıgını bilmek sesini duymak sohbet etmek yeterlidir
biz rahatsızlığımdan dolayı biraz hassas bi durum yaşıyoruz aslında yani ben rahatsız olduğum konuları (sağlık açısından )söylemessem olmaz ama özel konularımızda ilk defa ona dert yandım yanlızlıktan sıkıldım diyeCanım ben evlendiğimden beri bu durumdayım..
Şikayet etmekten vazgeçmelisin önce erkekleri evlendiğine pişman eden en büyük sorun da bu..
Eşin gündüzleri evdeymiş ne güzel biraz uyusun şöyle dört beş gibi yanına sokul sırnaş şirinlikler yap bugün bir plan yaptım hadi seni şuraya götürcem diyip deniz kenarında güzel bir yere gidin
Aileleri bence karıştırmayın hiç artık kendi yuvanızdasınız bunu unutmayın sadece 2 niz varsınız
Başka insanlar Anne babada dahil 2 nizin dışında kalmalı..
Ayrıca şunuda söyliyim ben 3 yıldan fazladır evliyim eşimin evde oldugu saat sadece 4 en fazla 5 saatir
Ama o satlerde bile güzel vakit geçirmeye çalışıyorum
Şık sofralar kuruyorum cicilibicili giyip açıyorum kapıyı onu çok önemsediğimi belli ediyorum..
Oda mahçup oluyo karşısında ilgimin..
Hiç bir zamanda birşeyi şikayet etmedim ona
Annemde bana yakın anadolu yakasın da olmasına ragmen 3 ayda bir gidiyorum ben
Sık sık arıyorum ama önce benim evim..
Annemede söyledim kusura bakmamamasını
Annem canım tabiiki birşey olsa anında uçarak giderim ama önce evim önce evim..
şaka maka sabahladık yaaa gerçi benim uyumam için bi sebeb yok yatak boşşş:)))) iyi sabahlar
Benimkide boşş ben eşim yanımdayken uyumasam bile yanına sokulup sarılıp yatıyorum
Gitti çoktann oda napalım bizimde böyle yanlız değilsin..
Ben geceleri burdayım sana arkadaşlık yaparım..
ben benim sorunlarımı anlarıyımda şükret haline
bebek mevzuna takma canım daha yeni evlisin inşallah hayırlı zamanda Rabbim nasip edicektir benimde hala yok 3.5 yıldır..
Benimde böbreklerimde problem vardı eşim çok üzüldü ben hep güldüm sıkılmasın kafasına takılmasın diyebiz rahatsızlığımdan dolayı biraz hassas bi durum yaşıyoruz aslında yani ben rahatsız olduğum konuları (sağlık açısından )söylemessem olmaz ama özel konularımızda ilk defa ona dert yandım yanlızlıktan sıkıldım diye
benim zaten bir köpeğim var eşimin annesi hayvanları sewmediği için olmaz dedi annemlerde bıraktım onu zaten 2 senedir o ewde alıştı artık kalabalık aileye ve eşimi çok kıskanıyor bu yüzden orda bıraktık sorun çıkmaması adına asıl komik ve dramatik olan şu ki:eşim rahatsızlığımı ilk öğrendiğimiz dönemde kafanı dağıtamadığın için bunlar oldu dedi ve biz aldık 1 milyar parayı 40 günlük bi golden bebiş aldık bana 2 gün kimseye sölemedik çok mutluydum eşimde öle ama annesi öğrendi ağladı ağladı ağladı bir daha adım atmam ewinize falan dedi eşimle birbirlerine girdiler o günün akşamındada babası arayıp sizi ewlatlıktan reddediyorum dedi ve bebeğim gitti ve paramızıda alamadık geri bedavaya verdik eşim çoğu konuda anlayışlıdır arkadaş gibiyizdir aslında ama bi erkeğe ben bundan rahatsızım diyince bende bundan diyo anlamaya çalışmıyo bilmiyorum benimkimi böle ne istesem yapar ne istesem alır değer verir gözü hiç dışarda değildir bensiz biyere gitmez ama buaralar bu yoğun çalışma arasında beni kaybedişi çok canımı sıkmaya başladı
canım öncelikle geçmiş olsun;
Dilerim tez zamanda iyileşirsin;
Bir arkadaşın yok mu şöyle çarşı pazar gezebileceğin;
bak benim bir arkadaşım var kocası çok ilgisiz;
aynı anlattığın gibi;
ama arkadaşım eşini hiç takmaz(kötü manada değil,o gezdirmesede kendi gezer) giyinir süslenir arkadaşlarına gider,gezer;
depresif takılma;
kendin için birşeyler yap..
Eşinden herşeyi beklemen ve beklentilerinin sonuç vermemesi sende ağır travma yaratmış;
bende yaşadım bunu;
şimdi eşimden beklentim ''0''
AMA KENDİMDEN ÇOK BEKLENTİM VAR,GÜÇLÜ OLMALIYIM....
NE OLUR KİMSE İÇİN KENDİNİ ÜZME,DEĞMİYOR CANIM....
inan aynı şehirde olsak,bir kahve içmeye koşardım sana....
kendine iyi bak olur mu...
PARDON AMA SİZİN EVİNİZE ALDIĞINIZ KÖPEKTEN AİLESİNE NE? SİZ YENİ BİR EV KURDUNUZ. EVİN İÇİNE, DÜZENİNE NE SENİN AİLEN NE D EONUN AİLESİ KARISAMAZ! BİZİM İKİ TANE KEDİMİZ VAR. oNLAR İÇİN DÜNYAYI YIKARIM. KİMSEYE LAF SÖYLEMEZ DÜŞMEZ. BİZ TATİLE GİTTİĞİMİZDE DE İLGİLENİRLER. BAŞTAN İPLERİ KAPTIRMISIN. NEDEN VERİYORSUN KÖPEĞİ? EV SNEİN KÖPEK SNEİN KOCA SENİN. BENCE ÇOK İÇİNE ATMISIN VE EZİLİYORSUN. HASTALIĞINDA ONDAN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?