yalnızlık ve evim...

kedi yada köpek almayı düşündün mü?

benim zaten bir köpeğim var eşimin annesi hayvanları sewmediği için olmaz dedi annemlerde bıraktım onu zaten 2 senedir o ewde alıştı artık kalabalık aileye ve eşimi çok kıskanıyor bu yüzden orda bıraktık sorun çıkmaması adına asıl komik ve dramatik olan şu ki:eşim rahatsızlığımı ilk öğrendiğimiz dönemde kafanı dağıtamadığın için bunlar oldu dedi ve biz aldık 1 milyar parayı 40 günlük bi golden bebiş aldık bana 2 gün kimseye sölemedik çok mutluydum eşimde öle ama annesi öğrendi ağladı ağladı ağladı bir daha adım atmam ewinize falan dedi eşimle birbirlerine girdiler o günün akşamındada babası arayıp sizi ewlatlıktan reddediyorum dedi ve bebeğim gitti ve paramızıda alamadık geri bedavaya verdik eşim çoğu konuda anlayışlıdır arkadaş gibiyizdir aslında ama bi erkeğe ben bundan rahatsızım diyince bende bundan diyo anlamaya çalışmıyo bilmiyorum benimkimi böle ne istesem yapar ne istesem alır değer verir gözü hiç dışarda değildir bensiz biyere gitmez ama buaralar bu yoğun çalışma arasında beni kaybedişi çok canımı sıkmaya başladı

Eve golden aldınız diye evlatlktanmı reddediyormş inanamıyorum!! onlara ne ya? bırlıkmı oturuyosunuz hayır....
Neyse canını sıkmamaya çalş bak eşinde ne istsen yapıyormuş tek sorun iş olsun yeterki cnm inş o saatleride bı sekılde dengeye koyucaksanız.. Çok geçmiş olsn kendini üzme gercekten ıstanbulda olsaydım sana arkadaslık ederdim ama burdanda ederiz hepimiz. Artık uyumalıyım ıyı sabhlr..

Canım ben evlendiğimden beri bu durumdayım..
Şikayet etmekten vazgeçmelisin önce erkekleri evlendiğine pişman eden en büyük sorun da bu..
Eşin gündüzleri evdeymiş ne güzel biraz uyusun şöyle dört beş gibi yanına sokul sırnaş şirinlikler yap bugün bir plan yaptım hadi seni şuraya götürcem diyip deniz kenarında güzel bir yere gidin
Aileleri bence karıştırmayın hiç artık kendi yuvanızdasınız bunu unutmayın sadece 2 niz varsınız
Başka insanlar Anne babada dahil 2 nizin dışında kalmalı..
Ayrıca şunuda söyliyim ben 3 yıldan fazladır evliyim eşimin evde oldugu saat sadece 4 en fazla 5 saatir
Ama o satlerde bile güzel vakit geçirmeye çalışıyorum
Şık sofralar kuruyorum cicilibicili giyip açıyorum kapıyı onu çok önemsediğimi belli ediyorum..
Oda mahçup oluyo karşısında ilgimin..
Hiç bir zamanda birşeyi şikayet etmedim ona
Annemde bana yakın anadolu yakasın da olmasına ragmen 3 ayda bir gidiyorum ben
Sık sık arıyorum ama önce benim evim..
Annemede söyledim kusura bakmamamasını
Annem canım tabiiki birşey olsa anında uçarak giderim ama önce evim önce evim..

Neden bu kadar dengesizki iş saatleri cnm? Ne işle meşgul?
Bence şu saatler dengeli olsa hıc sıkıntınız kalmıycak

kendi işleri olduğu için mesela eşim bi akşam ben bu akşam izinliyim der ama babası rahatsız olduğu dönem gitmek zorundadır bide gece çalışıldığı için personel dayanmıyo fazla zaten son 20 gündür personel olmadığı için biz böle tepe taklak olduk...şimdi gitti babamı ewe yollıyım dedi benim ewim babamın ewi ve eşimin ailesinin ewi hemen hemen aynı mahalle eşimin ailesinin ewiyle dükkanda karşı karşıya o yüzden böle dengesiz çalışma saatleri oluyo ben babasına çok düşkünüm çok sewerim kronik astım hastası kıyamam ona git dedm zaten benim derdim mesela gece acıkırım hemen getirir bişeyler sigaram bitti derim getirir okadar yakın dükkan bize bi ara çok dengeliydi iznini kullanırdı geç giderdi erken gelirdi ama bu dönem biraz sancılı olcak çalışmasına bişey diyemem sonuçta ekmek teknemiz benim derdim ewde 10 dakkan varsa onuda benimle geçir diyorum...

İyi sabahalr..
Arkadaş olmak için illa yakın olunmazki sizi anlayabiliyor konuşurken kendinizi çok mutlu hissediyor ve en önemlisi ona duydugunuz güzveni boşa çıkarmıyorsa
Tamamadır fizanda olsada onun varlıgını bilmek sesini duymak sohbet etmek yeterlidir

şaka maka sabahladık yaaa gerçi benim uyumam için bi sebeb yok yatak boşşş:)))) iyi sabahlar

bu özelliklerin hepsi vardı 20 gün öncesine kadar 20 gündür iş pc yatak daralttı beni bütün bunlarda ama ewdeki yanlızlığa gelince yalnızım...

biz rahatsızlığımdan dolayı biraz hassas bi durum yaşıyoruz aslında yani ben rahatsız olduğum konuları (sağlık açısından )söylemessem olmaz ama özel konularımızda ilk defa ona dert yandım yanlızlıktan sıkıldım diye

şaka maka sabahladık yaaa gerçi benim uyumam için bi sebeb yok yatak boşşş:)))) iyi sabahlar

Benimkide boşş ben eşim yanımdayken uyumasam bile yanına sokulup sarılıp yatıyorum
Gitti çoktann oda napalım bizimde böyle yanlız değilsin..
Ben geceleri burdayım sana arkadaşlık yaparım..
ben benim sorunlarımı anlarıyımda şükret haline
bebek mevzuna takma canım daha yeni evlisin inşallah hayırlı zamanda Rabbim nasip edicektir benimde hala yok 3.5 yıldır..

inş.en hayırlısını verir rabbim sanada

Benimde böbreklerimde problem vardı eşim çok üzüldü ben hep güldüm sıkılmasın kafasına takılmasın diye
Herşeyin ilacı mutlu olmak dert ettiğin şeyleri sil at kafandan her şeyden mutlu olmaya çalışş..
Allah'a şükür biryerimiz noksan değil mutlu olmak insanın kendi elinde üzme kendini bak olan sana oluyor yine ben de çok takardım sonra
Hastalanınca baktım kimseden fayda yok nie üziyim kendimi dedim şimdi herşeye gülüyorum etrafımdakilerde mutlu oluyo bende..
Bizde zar zor bir dükkan açtık bir kaç ay önce gece 3 4 gibi tel çaldı eşimin teli açtı eşim polisti arayan hırsız girmiş
Pc yi hasılatı tv yi almış gitmiş kahkaha attım espiriler yaptım eşimde gülerek gitti
Polis demiş dükkanın soyuldu ne kadar mutlusun eşimde demiş soyulsun hiç birşeyim olmasada beni her daim mutlu eden eşim var yeterli

Canım ilerde çoluk çocuk oldumu valla umrunda olmaz eve gelip gelmemesi bile:) Ama şimdi sağlığın önemli yenide evlisin acelesi yok aslında enn rahat zamanların ben bazen eşim akşamları biyere gitse diye bakıyorum Ama bikaç ters şey var bi köpek için huzursuzluk çıkaran ailesi ve kendi ailene gidince kavga eden eş bunların düzelmesi lazım kaynananlar evine müdahale etmekten eşinde fazla karışmaktan vazgeçmeli ailenede gidemezsen tabiki sıkılırsın halbuki yakınsa sıkıldıkça gitsen iyi gelir.Birde bütün yazılanları okuyamadım eşin ne iş yapıyo? Kahvehane gibi bişey mi? Yani atıyorum atölye gibi biyer olsa büro kısmı olur sende git dicektim 8 de beraber gitseniz akşam 10 gibi seni geri bıraksa sanada değişiklik olurdu. Ama mümkün olmayan bi işi varsa eşin biraz erkek kalksın bencillik yapmasın nerdeyse 12 saat uyuyomuş normal olan 7-8 saat uyuması sabah 8 de uyusa 4-5 gibi uyansa fazlasıyla yeter gidene kadar da seninle ilgilensin bunu konuşup halledebilirsiniz bence.Maç falan olduğunda sende yanında otur öbür odaya gitme al kucağına laptopunu onunlada ilgilen kendinide oyala bizde 3 tv var ayrı odaya çoookk nadir gidiyoruz maç varsa ben nete giriyorum o da dizime yatıp maç izliyo arada muhabbet ediyoruz öbür tv ye gitsemde laf atıyorum gelip sırnaşıyorum biz bişe yapmazsak onlar pek yapmazlar hepsi aynı.Birde hobi kursu halkeğitim vs gibi biyerlere gidebilirsin sadece bayanlara yönelik oldumu kıskanmaz ben ist.da olsam var yaa hergün çıkar gezerim deniz kenarında otursam yeter rahatsızlığın el verdiği sürece çık gez dolaş. Anladığıma göre sende fazla takan birisin hepimiz ne dertleri var bilsen roman olur valla ama şükür rahatsızlanmıyoruz alıştırmışız kendimizi sen kendinide etkiliyosun yazık değermi bu kadar basit şeylere üzülmeye istersen oyalancak şeyler bulursun ya bide beni bırak evde 1 ay çıkmasam hava hoş tv izlerim nete takılırım pasta börek yaparım bulurum illa bişeyler kocası gece gündüz gelmeyenlerde var mesela berber kahveci internet salonu vs işletenler yardımcıları yoksa çok yoğun oluyolar sadece sen değilsin ve halledilmicek konu değil hiç üzülme.

canım öncelikle geçmiş olsun;
Dilerim tez zamanda iyileşirsin;
Bir arkadaşın yok mu şöyle çarşı pazar gezebileceğin;

bak benim bir arkadaşım var kocası çok ilgisiz;
aynı anlattığın gibi;
ama arkadaşım eşini hiç takmaz(kötü manada değil,o gezdirmesede kendi gezer) giyinir süslenir arkadaşlarına gider,gezer;

depresif takılma;
kendin için birşeyler yap..
Eşinden herşeyi beklemen ve beklentilerinin sonuç vermemesi sende ağır travma yaratmış;
bende yaşadım bunu;
şimdi eşimden beklentim ''0''
AMA KENDİMDEN ÇOK BEKLENTİM VAR,GÜÇLÜ OLMALIYIM....

NE OLUR KİMSE İÇİN KENDİNİ ÜZME,DEĞMİYOR CANIM....

inan aynı şehirde olsak,bir kahve içmeye koşardım sana....

kendine iyi bak olur mu...

Son düzenleme:
Küserek, kırılaraki alınarak, üzülerek bir yere varamazsını. Zor bir süreçten geçiyorsunuz. Birbirinizi yeni tanıyorsunuzç aynı evin içind eyaşamadna tanıyamaz insanlar birbirlerini. Dışarda dolaşmak gibi değil evlilik. He rşeyi sakin, konuşarak, iletişim kurarak çözmeye çalış. İlgi istiyorsa ilgilen. Sürekli yanına git sarıl, öp. Bir süre sonra aynısını o da yapacak. Ailesindne farklı şekilde görmüş olabilir. SEvgisini ilgisini paylaşmayı bilmiyor olabilir. Sen öğreteceksin. Sabırla. Ama asla içine atma. Ben kızsamda kırılsam da sinirlensemde her şeyi anlatırım eşime. Asla saklayamam. Ağlamayana meme vermezler maalesef. Eşin snei anlamıyorsa , onun seni anlamasını sağlayacaksın. İst.da nerede oturuyorsun?

PARDON AMA SİZİN EVİNİZE ALDIĞINIZ KÖPEKTEN AİLESİNE NE? SİZ YENİ BİR EV KURDUNUZ. EVİN İÇİNE, DÜZENİNE NE SENİN AİLEN NE D EONUN AİLESİ KARISAMAZ! BİZİM İKİ TANE KEDİMİZ VAR. oNLAR İÇİN DÜNYAYI YIKARIM. KİMSEYE LAF SÖYLEMEZ DÜŞMEZ. BİZ TATİLE GİTTİĞİMİZDE DE İLGİLENİRLER. BAŞTAN İPLERİ KAPTIRMISIN. NEDEN VERİYORSUN KÖPEĞİ? EV SNEİN KÖPEK SNEİN KOCA SENİN. BENCE ÇOK İÇİNE ATMISIN VE EZİLİYORSUN. HASTALIĞINDA ONDAN.

Bende yalnızım akşama kadar. komşu yok, arkadaşlarım çalışıyor am kediler epey oyalıyor beni.İyiki varlar.

benim eşim göndermeyor kimseyle ablamla gezsem kozsam asla izin vermez kendi ablasıyla gönderiyor ama heryere canımı sıkanda bu zaten ablasıda mle çıkıyım geziyim bi kahve içiyim gibi kız değil gitsede kendi arkadaşlarıyla gidiyo mesela bana alışverişe falan çıkılsa ya ablasıyla yada eşimle çıkarım yani bu durumada ayrı bi gıçığım senin ablan varken millet bana mbakmıycakta benim ablam varkenmi bakıcak dedim...hiçbiyere çıkamıyorum bu sebebden tek bi arkadaşım bile yok...arkadaşlarım kahve içmeye 1 gün geldiler 2 gün geldiler ama kimse mecbur değilki benim kocamın görüşlerini yürütmeye yani eşimdende aman aman bi beklentim yok ama benim dışarıya olan özgürlüğümü kısıtlıyosa ben sıkıldım dediğim zaman dinliycek mesela ben 2 senelik nişanlılık dönemi boyunca heryere her alışverişime ablasıyla gitmişimdir yani benim eşim ewlendikten sonra değişen tiplerden değil ALLAHA şükür...ama ben artık sıkıldım ablasına yük olmaktan zorlada olsa...o kızda nişanlı oda sıkılmıştır artık bun bu durumdan mesela bu bayram alışverişi için paranı veriyim git ablamla dedi hayır bundan sonra sen götürceksin beni alışverişe dedim alışveriş mekezlerinde gezsin peşimdede aklı başına gelsin bu ne yaaa çocukmuyum ben ablasının peşine takılıp kendime alışveriş yapcam yani aşırı kıskanç alıyorum alıyorum giyemiyorum zaten

canım işyeri aile işyeri araları dehşet açıldı eşim vermem bu köpeği dedi ver dedim huzurumuz kaçmasın huzura ihtiyacım vardı 2 gün baktığım o bebiş için deli ağladım giderken eşim bak vermeyelim boşver ailemi dedi ama benim üzerime kaldı gelin aldırdı oldu mesela benim köpeğim annmede aneme gimezler hiç köpek var biz gelemeyiz dediler bende keyfiniz bilir gelmeyen ozaman dedim nitekim gelmediler bize 2 senedir 1 kere gidildi kayınvalidemin verdiği tepkiye şok oldum babanla akşam görüşürsünüz dedi eşimde benim ewime karışamazsınız dedi babası aradı ewlatlıktan reddettim ewinized daha adım atmam dedi ben babasına çok düşkünümdür o yüzden gönderdim köpeği bide gecenin bi yarısı babam geldi bak kızm senden biliyolar yapma böle verin dedi eşim babamada yaa ben aldım bu kıza niye atıyolar suçu diye çıkıştı...ve o dönem öyle kötü tartıştılarki eşim 1 hafta işe falan gitmedi ve herkes bana sen istedinde aldı dedi...zaten psikoojikmen kimseyle tartışıcak durumda değildim köpeğimizi arabada bırakıp hastanede kuyruk bekliyoduk daha çok yeniydi rahatsızlığım düşün benim psikolojimi ama büyük daha müsait bi ewe çıkarsak kimseyi takmam ilerde düşünüyoruz bide biz çocuk bekliyoruz siz kpek alıyosunuz konusu gündeme geldi :))))şaka gibi dimi....eşimde madem öle çocuk falan yok yapmıyoruz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…