minnacik bir bebis belki sorunlarini hafifletebilir :) cocuk dusunmuyormusunuz ??
minnacik bir bebis belki sorunlarini hafifletebilir :) cocuk dusunmuyormusunuz ??
benim eşim göndermeyor kimseyle ablamla gezsem kozsam asla izin vermez kendi ablasıyla gönderiyor ama heryere canımı sıkanda bu zaten ablasıda mle çıkıyım geziyim bi kahve içiyim gibi kız değil gitsede kendi arkadaşlarıyla gidiyo mesela bana alışverişe falan çıkılsa ya ablasıyla yada eşimle çıkarım yani bu durumada ayrı bi gıçığım senin ablan varken millet bana mbakmıycakta benim ablam varkenmi bakıcak dedim...hiçbiyere çıkamıyorum bu sebebden tek bi arkadaşım bile yok...arkadaşlarım kahve içmeye 1 gün geldiler 2 gün geldiler ama kimse mecbur değilki benim kocamın görüşlerini yürütmeye yani eşimdende aman aman bi beklentim yok ama benim dışarıya olan özgürlüğümü kısıtlıyosa ben sıkıldım dediğim zaman dinliycek mesela ben 2 senelik nişanlılık dönemi boyunca heryere her alışverişime ablasıyla gitmişimdir yani benim eşim ewlendikten sonra değişen tiplerden değil ALLAHA şükür...ama ben artık sıkıldım ablasına yük olmaktan zorlada olsa...o kızda nişanlı oda sıkılmıştır artık bun bu durumdan mesela bu bayram alışverişi için paranı veriyim git ablamla dedi hayır bundan sonra sen götürceksin beni alışverişe dedim alışveriş mekezlerinde gezsin peşimdede aklı başına gelsin bu ne yaaa çocukmuyum ben ablasının peşine takılıp kendime alışveriş yapcam yani aşırı kıskanç alıyorum alıyorum giyemiyorum zaten
sana güvendiği için mi arkadaşlarınla sokağa çıkamıyor, gezemiyorsun? Evlilik değil esaret bunun adı
eşini kıskandırmak amacıyla küçük oyunlar mı yaptın ki dışarı yalnız çıkmana izin vermiyor? "sokağa çıktığımda herkes bana bakıyor" tabanlı bi cümle kurduysan eğer, o yüzden böyle davranıyordur belki.. biz kadınlar bazen böyle oyunlara gireriz çünkü.
Sen kendi sağlığını ve iyiliğini düşün arkdaşım anladığım kadarıyla yazdıklarından eşinin bencil biri olup fakat olgun bir erkek olmadığı da anlaşılıyor. Onun ne haddine sen annene gttin diye azar mı işiteceksin bir de annene gidiyorsun sonuçta sanki kötü bir yere gidiyorsun gibi sana kötü bir muamele yapmasına izin verme. gerekirse bu durumdan aileni haberdar et yani senin yanında olduklarını eşine hissettirsinler.
ewet insanların anlayamadığıda bu eşim daha 24 yaşında bi erkek zaten 30 yaşında olgun halini alıyor tamamen ama bi güwensizklik konusu açıldı gitti gidiyor anlayamadım yani kıskanç erkek farklıdır güwenmeyen erkek farklıdır
seni yalnız bir yere göndermemesi anlaşılır şey değil.
Şöyle de bir şey var sizin eşinizin ki artık kıskançlık olayını aşmış bizzat sizin kişisel özgürlüğünüzü elinizden almış . Kıskançlık diye hemen öyle kolayca içinden sıyrılınacak bir durum değil sağlığınızı bile olumsuz yönde etkilemiş daha ötesi var mı sağlıktan başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?