yalnızlık ve evim...

işte bu kötü olmuş;
Bu kadar nasıl aldı ipleri eline...
yani gezmenize karışacak kadar,
ama şu an rahatsızlığınız var ve kendinizi iyi hissetmeniz gerekiyor;
buna ihtiyacınız var;

sizin hayatınızı köreltmeye hakkı yok;
o zaman kendi çıkarsın

kendi çıkarır zaten hep nereye istersem oraya gidriz onu yaparız ama 1 aydır bi bardak çay bile içemiyoruz işleri yüüznden saat tam 8 oldumu arar mesela annesi hadi gel dükkana der ben bu durumda eşime dışarı çıkalım diyemem...personel eksiği vs.bu durum şuanda böle normalde her hafta rakı balık günümüz vardı mesela be3n balıları yapardım o sofrayı hazırlardı her hafta belliydi bu gitmezdi işe arkadaşlarımızı çağırırdık sabahlara kadar otururduk ama şimdiki durum bu annesi bana ben ewlendim babası sabah işe gitti diye anlatır bazen....ben böle bi ewlilik anlaşması yapmadım sonuçta alışamam yani bu duruma

canım heryere kocanla gitmende sıkıcı bişey bence. ablasıyla gitmen ayrı bi saçmalık. sen kendine sahip olabilirsin. ne bu yani sana uluorta kötü bişey yapacak değiller ya..

kendine arkadaş edinmelisin. ya da hobi kurslarına gitmeyi dene. yeni arkadaşlıklar için ideal bence. hem bişeyler öğrenmiş olursun hemde çevren gelişir

durumumuz biraz aynı ama aslında tamamen farklı bulmaca gibi oldu biraz ama bend evleneli1.5 ay oldu evlendim ve ailemden 12 saat uzağa geldim eşimden başka tanıdığım kimsem yok eşim memur haftasonları tatil oluyor ve mümkün olduğunca brlikte vakit geçiriyoruz keşke tanıdığım arkadaşım dostum olsaydı burda o kadar yalnızlık çekiyorum ki tek iletişimim telefon yüzyüze konuştuğum insanlar sadece dükkanlardaki satıcılar bazen durduk yere ağlıyorum sinirim bozuluyor da işte bulamıyorum kendime oturup kpss çalışcam artık bayramdan sonra bu günlerde en yakın zmanda geçer inşallah

öle pısırık tek başına dışarı çıkamıycak kendi işimi kendim halledemiycek bi bayanda dğilim aslında aksine yabancı her ortamda fazla uyanık cin gibiyimdir her ortamdada bu kişiliğimi koyarım ortaya kimsenin lafının altında kalmaz kimseye kendimi ezdirmez bıçkın bi tipimdir...yani insanların bakış açısı hep bu yönde olmuştur mesela ipleri kocanın eline vermişsin deniliyor yaa bence bi ilişkide fedakarlıklar karşılıklıdır ben ewden çıkıpkafama göre takılamıyorum ama eşimde bi arkadaşıyla görüşse dışarda biyerde bi ewde kıyamet kopar bana kısıtladıklarını onada yaşatırım bi nevi ama benim ona anlatamadığım sen işe gidiyosun sürekli farklı insanlar farklı yüzler kafan ne jadar dolu olsada bi şekilde deşarj olabiliyosun ama ben sıkıntılı dönemlerimde sadece tek başıma kendi kendimi dinliyorum duvar ben ben duvar zaten bu yüzden üye oldum bu siteye sizin gibi olgun karakterli kişilerden bi nevi nasihat bi nevi tavsiye almak için eşimin ailesine 1 kere sıkılıyorum dedim muhabbet esnasında saymaya başladılar yok ewiniz dayalı dizili yok niye sıkılıyorsun benim eskiden arkadaşlarım gelirdi ewimize işte böle ewim olsa ben ewden dışarı çıkmam tamam ALLAH abinlerce şükürler olsunki herşeyimiz var ama canım sıkılınca ne yapayım özel tasarım olan koltuk takımızamı sarılıyım yada tonla para verilmiş tw ünitemizlemi kahve içiyim karşılıklı canım sıkılıyo kilo almaya başladım diye koşu bandı aldı eşim bu can sıkıntıyla ilgili bişey değil ben her canım sıkıldığında onun tepesine çıkıp koşucak değilim yaaa....yani öyle şeyler söleniyoki bende fakir olmayan bi aileden gelmedim sonuç itibariyle gözüm zaten tok bi sese bi nefese hasret kalmışım sonuçta derdimi anlamıyo kimse işlerine gelmediği için....

Kusura bakma canım böyle evlilik mi olur? En başında güven yok. adam arkadaşlarınla bile görüştürmüyor. ailesi ota boka karışıyor. Sana kolya gelsin. Ben baştan yapmazdım böyle insanlarla, evlenmezdim..

güwen meselesi değil bu yani bana öle yansıtılmıyor ailesi ewime zırp pırp her olayda karışamaz zaten izin vermem okadar enayi deilim....köpek mwzusunda karıştılar ilk ve son şanslarıydı zaten bu konuda ewime gelip şunu şöle yap bunu böle yap diyen insanlar dğiller ama işte aksilikler oluyor maalesef...

sana güvendiği için mi arkadaşlarınla sokağa çıkamıyor, gezemiyorsun? Evlilik değil esaret bunun adı

eşini kıskandırmak amacıyla küçük oyunlar mı yaptın ki dışarı yalnız çıkmana izin vermiyor? "sokağa çıktığımda herkes bana bakıyor" tabanlı bi cümle kurduysan eğer, o yüzden böyle davranıyordur belki.. biz kadınlar bazen böyle oyunlara gireriz çünkü.

Sen kendi sağlığını ve iyiliğini düşün arkdaşım anladığım kadarıyla yazdıklarından eşinin bencil biri olup fakat olgun bir erkek olmadığı da anlaşılıyor. Onun ne haddine sen annene gttin diye azar mı işiteceksin bir de annene gidiyorsun sonuçta sanki kötü bir yere gidiyorsun gibi sana kötü bir muamele yapmasına izin verme. gerekirse bu durumdan aileni haberdar et yani senin yanında olduklarını eşine hissettirsinler.

Son düzenleme:
sana güvendiği için mi arkadaşlarınla sokağa çıkamıyor, gezemiyorsun? Evlilik değil esaret bunun adı

ben gündüz uyurken aklım sende kalmasın diyor hangi erkek güwenmediği bi kadınla ewlenir??????kıskançlıkla güwensizlik konusunu karıştırmasak yani ben güwen olmayan bi ewlilik yürütmem zaten gündüz çalışsa ve beni merak ettiği her dakka arayabilse belki dediğinize katılırım bu durum geçer daha yeni ewlisiniz diyenlerde var...

yok ben öle saçmalıklar yapmadım hiç ama kardesim saolsun birkere beaber alışverişe gittiğimizde adamın biri asılmıştı (ozaman nişanlıydık) söyleyiverdi eşime belki öle şeyleri takıntı haline getirmiştir

ewet insanların anlayamadığıda bu eşim daha 24 yaşında bi erkek zaten 30 yaşında olgun halini alıyor tamamen ama bi güwensizklik konusu açıldı gitti gidiyor anlayamadım yani kıskanç erkek farklıdır güwenmeyen erkek farklıdır

Şöyle de bir şey var sizin eşinizin ki artık kıskançlık olayını aşmış bizzat sizin kişisel özgürlüğünüzü elinizden almış . Kıskançlık diye hemen öyle kolayca içinden sıyrılınacak bir durum değil sağlığınızı bile olumsuz yönde etkilemiş daha ötesi var mı sağlıktan başka?

seni yalnız bir yere göndermemesi anlaşılır şey değil.

etrafımdada böle ilişkiler gördüm tanık oldum ama benim sorunum yok kocam güwenmiyo yok esir hayatı yaşatıyo falan değildi lale hanım benim sorunum yalnız kalıp sıkılmaktı dışarı çıkıp akşama kadar taban patlatmayı istediğim için değildi sıkıntım ewimdeki yalnızlığımdı ama konular nerelere taşındı maalesef...eşin sana güwenmiyo demek konumuza biraz ağır kaçmıyomu???????*bu kelime en çok beni zedeler eşimle hiçbizaman güwenini sarsıcak bu mewzu geçmedi aramızda izin vermedim böle bişeye vermemde...

ewet burdaki tek özgürlük kısıtlanması benim dışarı çıkıp gezmem tozmam deil zaten ben bundan şikayet etmedim hiçbizaman yani beni bırak tek başıma geziyim demedim arkadaş çewremde uzak olduğu için gelip gitme olamıyor yani ortak bi noktada buluşsak inanınki bana ewime çok uzk biryer oluyor illaki eşimde buna izin vermiyor arkadasımın ewi yakın olsa bi nebze ama benim takıldığım konu arkadaş vs.aileme gitmek istediğim zaman tamam der götürür ama bu haftada birkaç kez olunca dır dır eder ben bunu kısıtlamasına karşıyım yani o hep isterki haftanın 3 günü ordaysam 4 günüde kendi ailesine gidiyim...bende canım ne zaman isteerse ozamn giderim buna sen kaarr veremessin diyince tartışma konuusu oluoyor...

tüm yorumları okumadım yazan oldu mu bilmiyorum ama neden kurs vs gibi aktiviteler düşünmüyorsunuz? kendinizi geliştirirsiniz. hayatınıza renk gelir yeni insanlar tanırsınız çevreniz olur. ilerde inşallah bebeğiniz vs olduğunda bu günleri çok arayacaksınız:) ben yerinizde olsam örneğin ehliyetim yoksa ehliyet alırdım. bir hobi üzerine yada direk eğitim amaçlı örneğin dil kursu ya da dans kursu mesela bu tarz şeyler araştırır ve katılırdım. gönüllü olarak yaşlı bakımevlerinde bebek bakım evlerinde bile görev alabilirsiniz devlete ait olan bu yerlerde bu imkanlar var düşünün haftada bir gün bebeklerle kimsesiz zavallı masum yavrularla ya da kimsesiz yaşlılarla geçirseniz nasıl düzene girer yaşantınız inanın. ve naçizane tavsiyem namaza başlayın sabırla ve dua ile rabbimize sığının o kadar çabuk düzelirki her şey inanın. allah yardımcınız olsun hastalığınıza tez zamanda şifa versin umutsuzluğa kapılmayın kendinizi bırakmayın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…