bunu o mu dedi siz mi dediniz anlamadım? konunun devamında sanki o demiş gibi konuşmuşsunuz ben mi yanlış anladımseninle artık görüşmek istemiyorum senin ruh sağlığın iyi değil, sağlıklı düşünemiyorsun ve ben daha fazla sana bağlanmak istemiyorum dedim.
Hem bunu deyip hem de ondan olumlu yanıt mi bekliyordun? Gayet guzel ve yerinde bir aciklama yapmis. Zorunuza gidecek bir durum yok. Asil kızması gereken o iken kibar bile davranmış.Dün gece 2 ye kadar konuştuk tali bir mevzu açılıp ona; seninle artık görüşmek istemiyorum senin ruh sağlığın iyi değil, sağlıklı düşünemiyorsun ve ben daha fazla sana bağlanmak istemiyorum dedim.
bunu o mu dedi siz mi dediniz anlamadım? konunun devamında sanki o demiş gibi konuşmuşsunuz ben mi yanlış anladım
flört ediyoruz ama adı yok. Bende kendimce ona açıldım açılmasaydım bu saçma durum böyle sürüp gidecekti. Zaten oda olumlu değilmişKonu biraz karışık o yüzden doğru mu anladım bilmiyorum ama eğer doğru anladıysam ilk siz onu kırmışsınız.
Psikolojisi gerçekten kötü ağır bir depresyon geçiriyor. Ben yanındayım ama artık dayanamadım hislerimi açıkladım kendimce ama cevabı sert oldu..Neden sağlıklı düşünemiyosun psikolojin iyi değil dediniz ?
Zaten istemiyormuşsunuz o zaman onun da istememesi gurur yaptırdı sanırım. Üzülecek bir şey yok ki zaten o cümlenizin üstüne hoslanan insan da ama ben senden hoslanıyorum mu diyecekflört ediyoruz ama adı yok. Bende kendimce ona açıldım açılmasaydım bu saçma durum böyle sürüp gidecekti. Zaten oda olumlu değilmiş
Çünkü bu durum beni yoruyor sürekli ondan mesaj bekliyorum sabaha kadar konuşuyoruz. İş yerinde hakkımızda dedikodu çıkıyor ama onda tık yok. Dediği şey duygularım onu onure etmiş.Keşke siz hemen hayatınızdan çıkartmasaydınız neden sert ifadeler kullandınız ki?
Bence siz böyle sert yaklaşınca onurunu kurtarmak için öyle söylemiş.Çünkü bu durum beni yoruyor sürekli ondan mesaj bekliyorum sabaha kadar konuşuyoruz. İş yerinde hakkımızda dedikodu çıkıyor ama onda tık yok. Dediği şey duygularım onu onure etmiş.
İstemiyorum değil aslında istiyorum ama karşıdan olumlu birşey göremedim. Flört ediyor sma arkadaşım diyor buda beni çok üzüyordu. Bende bu duruma bir son verelim dedim.Zaten istemiyormuşsunuz o zaman onun da istememesi gurur yaptırdı sanırım. Üzülecek bir şey yok ki zaten o cümlenizin üstüne hoslanan insan da ama ben senden hoslanıyorum mu diyecek
Keşke öyle olsaydı ama değil...Bence siz böyle sert yaklaşınca onurunu kurtarmak için öyle söylemiş.
Hayır öyle bir şekilde gelişmedi konuşma öncesi var. Öncesinde seninle konuşmaktan zevk alıyorum bu nedenle yanındayım daha nasıl açıl olayım sana bağlanmak istemiyorum o nedenle de bu saçma duruma son verelim dedim. Karşıdan atak bekledim ama o bana çok güzel hoş bir kız olduğumu zeki olduğumu ancak bunlara layık kişinin kendisi olmadığını söyledi. Bunun neresi Onur kurtarmaSiz ona acilmamissiniz ki. "Pesimden kosuyorsun ben de senin psikolojinin bozuk oldugunu dusunuyorum. Senden rahatsizim. Seninle gorusmek istemiyorum. Düş artik yakamdan." demissiniz.
Aynen öyle oldu.. vakit geçirmek zevkli gelmiş ona. Kafamı beğenmiş ama çok yorgunmuş önceki ilişkililerinde deneme tahtası olmuş ve artık gücü yokmuş falan filan. Bir sürü şey yazdı. Benim zoruma gidense neden bana bu şekilde yaklaştı niye şu an deli gibi onu özlüyorumdikkatli okuyunca anlaşılıyor. sizinle vakit geçirmek hoşuna gidiyormuş ama ilişki yaşamak istememiş. ben kötü bir niyet görmedim. yalan söyleyip sonra ayrılabilirdi. keşke her erkek böyle net olsa. iyi ki siz de zamanında ağzını aramışsınız.
O zaman uzak durun.Psikolojisi gerçekten kötü ağır bir depresyon geçiriyor. Ben yanındayım ama artık dayanamadım hislerimi açıkladım kendimce ama cevabı sert oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?