Yalnızlık, yalnız yaşamak, karadelikler ve düğünde kılıçla pasta kesmek

Teşekkür ederim. Bir köpeğim var zaten. İş hayatım düzene girince evlat edinmeyi de düşünüyorum. Ben insan ilişkilerim konusunda dertliyim malesef.

Çözülecek organik bir sorunum olsaydı evet öyle ancak son gittiğim doktor bilişsel davranışçı psikoterapi denedi ancak ben bilişsel davranışçı psikoterapinin mantıksız bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Benim sorularıma yeterli cevaplar veremedi ve faydası olmadı.
Aslında kamufle etmiyorum, bu konuda başarısız olduğumu kabul ediyorum.

Sizin adınıza sevindim.

Komik olmaya amaçlarken itici olmuşsunuz.

5 yıl öğrencilik hayatımda yalnız yaşadım ama bir iki tane güzel arkadaşım vardı hep yanımdalardı.

Bence psikolojik rahatsızlığınızdan kaynaklanan bir yalnızlığınız var. Var böyle tipler. Bir insanla samimi olmaya başlar bir anda ne olduğunu anlamazsın bi tribe girmiş ne arkadaşlığı kalmış ne vefası.

O kadar okul okuyup belli yerlere gelmiş insanları zekalarıyla değerlendirmek yerine bence tedaviye cevap verin derim.

Teşekkür ederim. Bir köpeğim var zaten. İş hayatım düzene girince evlat edinmeyi de düşünüyorum. Ben insan ilişkilerim konusunda dertliyim malesef.

Amaaan napicaksiniz insan iliskilerini eksik kalsinlar.

sizi köpek gibi kıskandım. hayallerimin hayatı bu yaşadığınız tadını çıkarın inşallah bana da nasip olur zira oğlum disinda kimseyi görmek istemiyorum.

Bu küçümsemek değil, tespit ama siz öyle diyorsanız öyle olsun.

Doğrudur, teşekkürler.

Yani basarisiz olmusun olmamisin ne yazar ki arkadas edinme konusunda. Cok Mu gerekli. Kafa yapina az da olsa uyan bir erkekle karsilasinca isler yoluna girer. Cok da seyapma yani. Keyfine bak, isine odaklanmaya calis. Inan zamani gelince yasaniyor hersey. Diger seyler senin karakterin, kimseye benzemek zorunda hissetme kendini. Napalim yani topluma uyum saglayamadiysak. Saygim var , yeter

Son düzenleme:

Evet, bir rahatsızlığım olduğunu kabul ediyorum zaten.

Teşekkürler. Psikoterapi olduğu için karşılıklı konuşma şekline dönmüştü.

Yalnızlığın tek alternatifi 7 katlı pasta mı? Ben ortalama zekada biri olduğumdan o bağlantıyı kaçırdım galiba. Mesleğini yapmak için uğraşan insanları zeka seviyeleri hakkındaki afaki hislerinizden dolayı aşağılamayın lütfen itici duruyor. Bunu sosyal hayAtınızda da yapıyorsanız yalnız kalmanız çok şaşırtıcı değil. Deneyin, elbet size hitap edebilecek bir uzman bulursunuz. Birde zeka önemli birşey ama akıl daha kıymetli bana göre. Üstün zekalı raporu olan bir arkadaşım akıllı kararlar veremediği için hem meslek hem ilişkiler alanlarında bitik. Önemli olan zekayı doğru kullanabilmek. Bir zamanlarki istanbul bienalinde soru ‘ insan neyle yaşar’ diyeydi, hatırlar mısınız. Benim cevabım insan insanla yaşardı. Yalnızlık güzel, özgürlük rahat ama bir noktadan sonra olmuyor. Yetmiyor insana tek kişilik dünyası.

Konulan tanı ne?

Sosyal zeka da önemli

Ben basliginizi cok sevdim :) Keske doktorlarin zekasina laf etmeseydiniz, konunuzu bambaska bir yere cekmis. Size karsi bir onyargi olusturuyor ister istemez. Bizler bircok kusuru (?) anlayisla karsilayabiliyoruz, itiraf edilince samimi bulabiliyoruz. Gel gor ki birisi ukalayim , kimseyi begenmiyorum dediginde, bunu itiraf etmesi bile ukalalik oluyor. Bu durumun onu yalnizliga ittigini belirtse bile..

Kendinizi tatmin edecek ortamlara neden giremiyor sunuz? Yani hic mi muhabetinden keyif aldiginiz kimse yok ? Sizce karsiniza cikan insanlar konusunda mi sanssizsiniz yoksa siz mi kendinizi buna mahkum ediyorsunuz?

Ahahah düğün konusunda biraz katıyımdır. Beni o ortama girmeye ikna edecek biriyle karşılaşırsam zaten evlenirim ama pek olası görünmüyor
Aşk mümkün olmayan durumlarda birden ortaya çıkma yeteneğine sahiptir. Sonra gelsin erik dalı gevrektir ben de bir arkadaşımın abisiyle evleneceğimi hiç düşünmezdim

düğünde ışın kılıcıyla pasta kessen de bi yerde ankaranın bağları giriyor ve uyanıyosuuun gerçeklere

Katastrofi de ne acaba diye düşünürken birde baktım ki catastrophe demek istemişsiniz..bu ara ingilizce konuşursam Türkiyedede idare edebilirim gibi gelmeye başladı..
Facia deseniz inanın herkes yine anlardı..
Gerçi herkesin zeka seviyesine kimse karisamaz..
Yanlızlık Allaha mahsus bu arada..

Darilmayin ama bu düşünce yapısında biriyle bende arkadaşlık etmek istemezdim.. öncelikle insanları zeka seviyesine göre değil oldukları gibi kabul Edip hayatınıza almayı deneyin.. tabi bunu gerçekten istiyorsanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…