Yalnızlık

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
İyi akşamlar kızlar. Ben işim nedeniyle ailemden, çevremden uzakta çok da büyük olmayan bir şehirde yaşıyorum. Henüz bir yıl olmadı buraya geleli . İş yerinden benim yaşlarımda bir kaç kız arkadaşım var ama pek dışarı çıkmak sosyalleşmek ihtiyacı duymuyorlar. Burada genelde şehrin yerlileri yaşıyor ve kendi hallerindeler yeni insanlarla tanışmaya çok sıcak bakmıyor gibiler, hep aileleriyle vakit geçiriyorlar gördüğüm kadarıyla. Kurslara katılmak istiyorum ama pek fazla öyle imkanlar da yok. Ben napcam yaa ölcem yalnızlıktan.

O kızları davet et sen katil daha samimi ol,komşularını davet et ama yalnızlık güzeldir cuma günü bende yalnızım inşallah

Bi süre sonra yalnızlığın o muhteşem ihtişamına kapılacaksınız, değerlendirin bu fırsatı bence,tek sorun şu ki insan hasta olunca birilerinin desteğini istiyor onun dışında bişeye üzülüp kızsan bile kendi kendine konuşup hallediyorsun ve ben bunun delilik olduğunu da düşünmüyorum

Nasil bir isiniz var? Mesela ozel sektorse zaten is güç , kalan zamanda temizlik yemek dinlenmek derken yalnizligi unutursunuz zamanla.. Ögretmen olsaydiniz ogrencilerle etkinlikler yapin diyecektim yada ozel ders verebilirdiniz.. Allah baska dert keder vermesin..

Çok fazla boş vaktim var maalesef . Bir gün bunun için üzüleceğim aklıma gelmezdi.

canım benım gıbısın. bende aılemden cevremden uzak kucuk bır sehıre atandım. yalnızım. 1-2 arkadasım var arada onlarla takılıyorum. ama genelde yalnızım. spora adadım kendımı . sehır benım dogup buyudugum sehrın bır ılcesı sayılır derecede kucuk ve yapılacak bısı olmadıgı ıcın spordan baska aktıvıte bulamadım acıkcası.

Bende gitcem spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…