Canım ya eski konumu bulmuşsun sayende ben de okumuş oldum.
Yaklasık bir yıl önce koyden çıktım ama evi henüz satılığa çıkarmadım. Merkeze gectim, kiradayım. Bir yıldır ardarda iş değistirmek zorunda kaldım. Malum yaş geçti, uzun yillar piyasadan uzak kaldım, burası zaten profesyonel iş hayatının olduğu bir yer değil yani asgari ücrete tamah etmek zorundayım.
Buraya gelirken eski bir arkadaşımla is yapacaktık ve o çok ısrar etmişti ama inanılır gibi değil ikinci gün siddetli bir kavga sonrası işi bıraktım. Bu bayan arkadaşımı onceden de taniyordum. Aramızda olabilecek sorunlari da tahmin ediyordum ama bu kadar erken patlamasını beklemiyordum. Ama o parasal gucünu ve konumunu benim de parasal zorunluluklarımı kullanarak acayip bir ego tatminine girdi ve hayatimı yani tum vaktimi ve hatta evimi ona vakfetmemi bekledi ki inan buna bile ses çıkarmadim ama hitapları, konusmaları falan beni ezmeye basladiğı an attim işyerinin anahtarinı çıktım.
O gunden sonra bildigin ne iş olsa yaparim modunda o iş senin bu iş benim ordan oraya savruldum ama son is yeri de kapaninca ve yine issiz kalinca ben de kendimi eve kapadim biraz dinlendim, bol bol okudum, kendimi topladim ve yine asgari ucrete bir is buldum bakalim pazartesi baslayacagim. Iyi insanlara benziyorlar, aile yeri bu sefer uzun sureli calisirim gibi görunuyor ki gelecek icin is konusunda cok baska ve harika planlarim var.
Erkekler konusu zurnanın zırt dediği yer. Bu bir yilda karsima çikan erkeklerin derdi beden olarak ve maddi anlamda kullanmaktı. Aslinda yasadigim bisey de yok yani adamlarin niyetler o kadar belli ki daha bi kahve icmeye gitmeden anlayip yol vermekten otesi olmadı.
Ancak kadere iman etmis biri olarak hic de kafaya takmiyorum artik. Ben yasantimla ortadayim. Kismetimde yazili olan gelip beni bulur. Farkettim ki ben yalnizken de gayet de mutlu mesut yasayip gidiyorum. Iyi bir iliskiyi her zaman isterim ama kotu olacaksa hic olmasin raziyim. Simdilik durumum boyle :)
S
su-doku