- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Nereden indirdiniz?
internetten pdf formati var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden indirdiniz?
Evet onu hep kaybedeğim diye düşündüm herkes denk olduğumuzu hatta onun çok da mükemmel olmadığını söylemesine rağmen ben onu gözümde yücelttim. Beklediğim beyaz atlı prens muamelesi yaptım. Kaybetmekten korktum. O bile bu kadarını hayal etmiyordu bence bu kadar abartılmayı. Kendimi sevmiyorum demiyorum ama sevilmeye değer görmüyorum sanırım bu da aynı şey demek oluyor. Haklısınız.bak sen adami hirs yapmissin ...allah hayirli birini karşima cikarsin diye dua et bari.. hayatimda biri icin dua ettimmi hatirlamiyorum bile... senin sorunun kendini sevmiyorsun .. senin psikolojin çok sıkıntılı. biri vardi kendisini istemeyenle evlendi sonra da aldatildi gene vazgecmedi... cunku o kisi onu severse kendini degerli hissediyordu...destek almalisin
Evet onu hep kaybedeğim diye düşündüm herkes denk olduğumuzu hatta onun çok da mükemmel olmadığını söylemesine rağmen ben onu gözümde yücelttim. Beklediğim beyaz atlı prens muamelesi yaptım. Kaybetmekten korktum. O bile bu kadarını hayal etmiyordu bence bu kadar abartılmayı. Kendimi sevmiyorum demiyorum ama sevilmeye değer görmüyorum sanırım bu da aynı şey demek oluyor. Haklısınız.
Abonelik istiyor aylık 56tl ?internetten pdf formati var
Abonelik istiyor aylık 56tl ?
hayir sakin yapma ucretsiz indirdim ben
Onaylamadım inşallah yansımaz faturama bakayım biraz dahahayir sakin yapma ucretsiz indirdim ben
Süper olur teşekkürlersana link atiyorum ordan indir
Kızlar benim için okur musunuz ben intihar düşüncesinden kurtulamıyorum. Çıkış bulamıyorum. Ya da ben okuyayım ne okuyayım. Kitabın yarısına geldim daha çok üzüldüm niyeyse sevgiden ilişkiden bahsetmek şu an benim için iyi değil sanırım. Sonra devam edeceğim o yüzden. Benim dua etmem gerekiyor sanırım. Eğer onla da olmazsa düzelemezsem keşke organlarımı bağışlayıp gidebilsem kendimi oksijen tüketici olarak görmeye başladım. Bu yaşta bu karamsarlık ne diyorsunuz haklısınız. Ne deseniz haklısınız. Çözemiyorum. Çıkamıyorum. Ayıplamadım ama bu denli de düşüneceğimi düşünmezdim ölümü.
Yo hayır kitabı okuyacağım normalde seveceğim tarz kitaplardan sadece şu an okudukça yüzleşmek ağır geliyor devam edemedim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için :)kitap ilişkilerden önce kendi kendinize olan sevgiden bahsediyor.
her kitap herkese iyi gelmeyebilir. illa beğeneceksiniz diye bir şey yok. ya da size hitap etmemis olabilir. ben nacizane tavsiye etmiştim sadece.
neden daha kötü hissediyorsunuz anlayamadım.
kitapta bahsedilen cehennemi yaşıyorsunuz bunu fark edip yaralarınızı görüp iyileşme şansınız var. neden mutsuzluğu seçiyorsunuz?
içimizde böyle karamsar hemen pes eden bir taraf var. Ama o sesin size hükmetmesine izin vermeyin. siz sadece siz olduğunuz insan olduğunuz için degerlisiniz ve bunun kimse tarafından teyit edilmesi gerekmiyor. ancak siz kendinize bu değere göre muamele etmelisiniz.
kendinizi sevin.
ciğerlerinize dolan havada mutluluğu hissedin.
3 yasindaki bir çocuğun nesesine sevgisine ulaşmak zor değil.
bilmediğiniz bir şey yapmayacak başka yerlere gitmeyeceksiniz
yapmanız gereken özünüze fıtrata dönmek.
çektiğiniz sanal ızdırabı bitirmek.icin irade göstermek. melankoli insani içine çektikçe çeker de zamanla zevk verir. hem de insanın tüm gerçeklik algısı oluverir.
silkelenin
hayat güzel
zorlaştıran seslere kulak asmayın
önünüze bakın
konu nereden nereye geldi. koca dram olusturmayin kendinize. hayat bu kadar zor degil
Yo hayır kitabı okuyacağım normalde seveceğim tarz kitaplardan sadece şu an okudukça yüzleşmek ağır geliyor devam edemedim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için :)