Yalnızlık...

kiralık nedime demi çıkmış.. arkabalık ilişkilerinizi kesmeyin diyen dinin devletiyiz güya
yalnızlıkda güzel haklısınız doğru insan önemli

Şukret haline o 3-5 kişi dediğin arkadaş da yok düğün kına hayali kurabileceğim bir sevgilim de yok. Akrabam da yok. Artık birileriyle konuştuğum zaman acaba beni sevmedi mi rahatsız mı oldu diye düşünüp duruyorum.

olur inşaallah kelin ilacı olsa başına sürer

ne var bunda bende evlendim ama etrafımda çok insan vardı kimseyi istemedim karışan çok olunca daha beter oluyo eşyalarımı bn kendim seçtim aldım kimse gelmedi bizden ve karsıdan gelinliğimi ben kendim seçtim aldım kimse yine gelmedi evi inşaat eviydi hem çalıştım hem temizledim hem evi dizdim yine kimse yardım etmedi eşimle beraber yaptık. çalışırken yaptım bunları izin bile almadım ,ayıreten yalnız yaşıyordm başkaşehirde oturduğum evide ben topladım nakliyeci olmadan kamyon ayarladı eşim biz yükledik bunlar küçük şeyler arkadaşım derken işyerinden 3-5 kişi gelse olur yaşınız kaç bilmiyorum ama aklınıza uyan insanlarla 3 kişi ola bile yeter çalışma hayatınız yokmu

ben de benzer hislerdeyim ama mutluluk için şartlar belli;

- sahip olduklarına sevinerek..

-sahip olmadıklarını düşünmeyerek ..

3 kez evlendim. İlkinde düğün, diğerleri nikah. Hepsi de memleketten uzak şehirlerde oldu. 3ünde de sadece annem babam kardeşim vardı. Var olan sayılı akrabalara 'siz buraya kadar gelmeye uğraşmayın' dedi babam onlar da zaten seve seve razı oldular. Bizde de var olan 3-5 akrabanın hepsi akrep.Zaten düğünüm ve nikahlarıma gelselerdi açık aramaya, hata bulmaya, dedikodu malzemesi çıkarmaya gelirlerdi. Allah muhtaç etmesin diye dua ederim hep. Şimdiye kadar her işimi kendim kendi ailemle yaptım, zaten istesem de destek olmazlar köstek olurlardı. Siz de takılmayın bu duruma, kendi kendinize yetiyorsanız önemli olan o.

haklısınız.. kusur arayıp moral bozmaktansa böylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…