- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
25yaş kaç
düğüne gelirler canım. 2 kişide olsa heyecanınza eşlik etcek birileri var.valla benim de yok. düğünüm olsa çağıracak arkadaş yok koptuk hepsiyle. bi kuzen var bi abla var. abla evli kuzen başka şehirde. yani herkes yalnız aslında.
Aynı yaştayız.
düğüne gelirler canım. 2 kişide olsa heyecanınza eşlik etcek birileri var.
düğün kına tek başına olcaksa ne anlamı var kiAynı yaştayız.
Korkma.
Zeki kadın isen her şekilde halledersin.
Tekrarlıyorum 'Zeki kadın isen her şekilde halledersin'düğün kına tek başına olcaksa ne anlamı var ki
çalışmıyorum.tabi ki gelirler. sizin de geelcek kadın akrabalarınız vardır.
çalışıyor musun?
çalışmıyorum.
dayı amcadan yengelerim var ellerini birşeye sürmezler.
koca koca kadınlar gelir belki.. yaşıt filan yok
yakında bi evlilik planı var mı? yoksa neden şimdiden kafaya taktınız ki?
Bazen yalnız olmak kalabalık olmaktan çok daha iyidir, İnan bana. Herkesle ayrı ayrı uğraş, herkesin derdiyle ayrı dertlen oda sıkıntı. Hem evleneceğiniz insanın belki arkadaşı, akrabası çok olur evlenene Allah yardım eder demişler, onun içinse çok üzülmeye değmez
Nasipse yazın söz nişan olcak inşaallah..
uzak memleketteyiz arkadaşı çok olsa nolurki ..
Bence o kadar takma. Kendi kendine mutlu olmaya çalış. Bazen etrafındakiler de seni çok olumsuz etkiler benden söylemesi. Herşeyine karışırlar, mutsuz olursunNasipse yazın söz nişan olcak inşaallah..
uzak memleketteyiz arkadaşı çok olsa nolurki ..
Canım sen bir bireysin. İçinde senden bir sürü var. Eğlenceli sen, yalnız sen, mutlu sen, üzgün sen, çılgın sen, güçlü sen. İçinde birilerine ya da bir şeylere karşı biraz sevgi ve merak varsa her şey çözülür. İçinde bu kadar sen bir araya gelmiş, neden yalnızlık için oturup üzülen seni seçiyorsun?
Keşfetmeye çalış. Kendinden başla mesela daha önce kendinde fark etmediğin güzelliklere dikkat et. Yeteneklerin, hobilerin. Hangi filmi neden seviyorsun, hangi kitaplardan hoşlanıyorsun. Romantik biri misin, çılgın mısın..
Dışarı çık. Devletin verdiği kurslar var ücretsiz kendini herhangi bir konuda geliştirebilirsin. Orada birileriyle tanışabilirsin. Evli değilsin, çocuk yok, aşırı rahat zamanlarındasın. Tadını çıkar. Kendin için üzülmeyi bırak
Ben 24 yaşındayım evliyim 2 yaşında oğlum var. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. Şuan da senin yapabileceğin birçok şeyi yapamıyorum. Pişman mıyım, değilim. Senin düşündüğün yalnızlıgının 10 katı üzerimde belki. Ama ben yalnızlığa artık o şekilde bakmıyorum. Annem babam, erkek kardeşim, eşim, oğlum.. Yetiyor bana. Bir de komşularım var şimdi bina da.
Aramakla bulunmuyor ama, yaşadıkça anlıyor insan. Sen hayatın tadını çıkarmak için bir adım atarsa hayatta sana bir süpriz yapar.
Canım sen bir de evleniyormuşsun? Senin bunları hiç düşünmemen gerekiyor :) şuan da senin mutluluktan ayaklarının yere deymemesi lazım. Onun heyecanı yeter insana. Nişanlına sarılsana? Planlar yapın ne güzel? Evlendikten sonra nerelere gideceğinizi düşünün. Aslında senin yapacagın çok plan var şimdi :) yalnızlıgı düşünemicek kadar meşgul olman gerekYaz geldi kurslar var mıki .. yazında düğün telaşım olcak inşallah. evlendikten sonra artık
artık gerçekten herkes yalnız..Kendimi çok yalnız hissediyorum...
kimseyle samimiyet ilişki kuramıyorum.
kimseye içten güvenemiyorum..
telefonda 3 5 kişi var kırk yılda bir konuştuğum o kadar. onlarda başka şehirdeler.
kız kardeşim ablam kız kuzenim teyzem halam yok...
evlensem yardım etcek kimsem yok
düğünümde arkadaşım filanda olmaz..
kendimi çok yalnız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?