Yalnızlık

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Büyük bir dert değil ama sosyal medyada bakıyorum herkes eşinle dostunla gece ayrı gündüz ayrı eğleniyorlar birde bana bak annemle oturuyorum dünden beri annemde gezmeyi seven biri değil çıkmak istemiyor erkek arkadaşım var ama uzakta bazı sebeplerden dolayı bu bayram burda değil arkadaşlarım evli onlarda eşleriyle vakit geçiriyorlar normalde çıkıp dolaşırım ama bayram günü tek başıma gezmek istemedim bayram benim için buruk geçiyor insanlara bakıp ayy ne güzel eğleniyorlar diyorum tuhaf hissediyorum.

kurslara katıl topluluklara gir hatta markete gir kasiyerle sohbet et aslında her şey sana kalmış bi insanın evindeyken yanına gelip sohbet etmesini bekleyemezsin
Kurslara katılsamda bayramda yine kapalı olur normalde evde durmam çıkar gezerim ama ne bileyim heralde sosyal medyada insanların fotoğraflarını görünce özendim heralde :)

Ohoo kendi kendine eğlenmeyi, kendine yetmeyi bilmen lazım ama. İnsanlara bağlı kalma ya da internette gördüğün o sahte mutluluklara aldanıp da hayatını zehir etme kendine. Mutlu olmaya bak, mutlu ol. Simple thing :KK66: bak mesela şu an ben de annemle evdeyim dışarı çıkmadım ve yan sokaktan gelen çingene müziklerine evde göbek atarak eşlik ediyorum. Hayat bize guzel bebeğim :KK28:

dünden beri evdeyim valla çok mutluyum evde olmaktan erkek arkadaşımda uzakta buluşamadık ama ben gene de evde olmaktan mutluyum belki yarın akşam bir yerlere kaçarım alışveirş için o kadar çalışan insan dinlenmek istiyor
dünden beri evdeyim valla çok mutluyum evde olmaktan erkek arkadaşımda uzakta buluşamadık ama ben gene de evde olmaktan mutluyum belki yarın akşam bir yerlere kaçarım alışveirş için o kadar çalışan insan dinlenmek istiyor
Haklısınız calışan insan evde oturup ayaklarını uzatmak ister.

• Tek bir arkadaşım yok. Uzakta veya evli bile olsa.
  • Sevgilim de yok.
Ama bugün annemler full dışardaydı ve ben de bütün gün evde takıldım. Kitap okudum, ingilizce çalıştım, odamı topladım markete uğradım ve vakit geçti. Evde kimse yokken takılmak o kadar hoşuma gidiyor ki. Hatta banyo yapacaktım yapamadım. Manikür yapacaktım onu da yapamadım.

Yani diyeceğim insan yalnızlığına alışınca bir şekilde vakit geçiriyor.

Back
X