- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
- Konu Sahibi Deniz Mavisiyim
-
Çok teşekkür ederimBen senin gibiyim sen bir de Kıbrıstan gelmişsin farklı yerden o yüzden yalnızsın, ben türkiyede yaşıyorum hep ama senden farklı değilim
Bdv'ye girip olaylı gelin kaynana konularını okuyorum, ufuk açan sorular soruluyor...Onları okuyorum kafa dağıtmak için. :)
Mfö'den sana gelsin;
Ne güzel bisiklet yüzme falan yapıyorsun 2 yıldır denize ayağım değmediBende senin gibi üstelik eşim asker ve 5 ayı geçti evde değil. Apartmanda birkaç kişi var o da denk gelirse ayaküstü muhabbet ediyoruz. Kendi kendime eğlenmeyi öğrendim. Kpss hazırlandım, bisiklet, yüzme, film, kitaplar derken zamanı geçiriyorum. Ama insan iyi birkaç dost istiyor
Böylesi de güzel demekki,Ben de arkadaşsızım ama benimki biraz da tercih.
Önce arkadaş kavramına inancımı sonra da arkadaş edinme yetimi kaybettim.
Şimdilik şikayetçi değilim nedense paylaşma ihtiyacı duymuyorum.
Sağlıklı bir ruh hali mi bilmem. Şu an çocuklarım vaktimin çoğunu alıyor. Öyle ki yapayalnız kalmayı özlediğim oluyor.
Belki bunun eksikliğini onlar büyüyünce daha çok hissedeceğim. Gerçi oldum olası komşuluk müessesesini de sevmemişimdir.
Tek başıma kalmak, film izlemek, kitap karıştırmak, iki satır yazmak, buralarda dolaşmak daha iyi geliyor bana.
Orası öyle de burada konulara bakıyorum üye olmadan önce de bazı kişiler çok ezecek yorumlar yapıyor. Bdv Lik bir derdim yok çok şükür şu an ama olursa da burayı seçermiyim bilmiyorumBu site neden var
İnsanlar yüz yüze konuşamadığı şeyleri burada yazıyor
Bazısı anonim bazısı özelden fikir alış verişi yapıyor
Özetle yalnız olan yalnızca sen değilsin
Evet güzel ama bir süre sonra onları da tek başına yaptığın için o kadar muhteşem gelmiyor. Galiba insan ne yaparsa yapsın yanında birini istiyor. Senin eşin evde değilim mi?Ne güzel bisiklet yüzme falan yapıyorsun 2 yıldır denize ayağım değmedi
Evde gibi sadece yemek yerken ve uyumak için evde çok yoğun çalışıyor.Evet güzel ama bir süre sonra onları da tek başına yaptığın için o kadar muhteşem gelmiyor. Galiba insan ne yaparsa yapsın yanında birini istiyor. Senin eşin evde değilim mi?
Çalışıyordum aslında paandemiden dolayı evdeyim 5 aydır.Mesleğiniz varsa iş bulun insan çalışırken bir başkasına vakit bulamıyor istesede ayıramıyor sorumluluklar izin vermiyor
Az insan çok huzur der çekilirim. Şu devirde gerçek dostluk menfaatsiz arkadaşlık diye birşey yok malesef. Herkes işine geldiği işine geldiği kadar yanınızda olurHerkese merhaba
Benim derdim yalnızlığım aslında.
Hiç arkadaşım yok sohbet edeceğim görüşeceğim kimsem yok . Oturduğum semtte hiç ama hiç komşuluk selamlaşma asla olmaz kimse kimseyle pek konuşmaz. Şöyle biri olmalı sohbet etmek için, fikir danışmak için, dinlemek anlaşılmak için. Sıkıntın üzüntün olsa derdimi dinliycek kimse yok.
Benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz yeni üyeyim doğru yerde mi konu açtım bilmiyorum sadece çok yalnız hissediyorum kendimi telefonla bile görüşecek arkadaşım yok. Sebebi Kıbrıstan Türkiye'ye geldikten sonra böyle yalnızlık çöktü oradaki herkes le koptuk. Okuyan herkese teşekkür ederim
Ne güzel işte değerlendirin ciddi söylüyorum gün içinde kafamı dinleyeceğim bir saate hasretim bazen arkadaşlar arıyor ben saateler sonra görüyorum en iyi arkadaşınız kendiniz olun yoksa birilerine bağlı mutluluklarda uzun soluklu olmazÇalışıyordum aslında paandemiden dolayı evdeyim 5 aydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?