Yalnızlık

Deniz Mavisiyim

Sadece Huzur... 🖤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
318
381
18
Herkese merhaba 👋
Benim derdim yalnızlığım aslında.
Hiç arkadaşım yok sohbet edeceğim görüşeceğim kimsem yok . Oturduğum semtte hiç ama hiç komşuluk selamlaşma asla olmaz kimse kimseyle pek konuşmaz. Şöyle biri olmalı sohbet etmek için, fikir danışmak için, dinlemek anlaşılmak için. Sıkıntın üzüntün olsa derdimi dinliycek kimse yok.
Benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz yeni üyeyim doğru yerde mi konu açtım bilmiyorum sadece çok yalnız hissediyorum kendimi telefonla bile görüşecek arkadaşım yok. Sebebi Kıbrıstan Türkiye'ye geldikten sonra böyle yalnızlık çöktü oradaki herkes le koptuk. Okuyan herkese teşekkür ederim 🙏

Ben senin gibiyim sen bir de Kıbrıstan gelmişsin farklı yerden o yüzden yalnızsın, ben türkiyede yaşıyorum hep ama senden farklı değilim :D

Bdv'ye girip olaylı gelin kaynana konularını okuyorum, ufuk açan sorular soruluyor... :D Onları okuyorum kafa dağıtmak için. :)

Mfö'den sana gelsin;

Ben de arkadaşsızım ama benimki biraz da tercih.
Önce arkadaş kavramına inancımı sonra da arkadaş edinme yetimi kaybettim.
Şimdilik şikayetçi değilim nedense paylaşma ihtiyacı duymuyorum.
Sağlıklı bir ruh hali mi bilmem. Şu an çocuklarım vaktimin çoğunu alıyor. Öyle ki yapayalnız kalmayı özlediğim oluyor.
Belki bunun eksikliğini onlar büyüyünce daha çok hissedeceğim. Gerçi oldum olası komşuluk müessesesini de sevmemişimdir.
Tek başıma kalmak, film izlemek, kitap karıştırmak, iki satır yazmak, buralarda dolaşmak daha iyi geliyor bana.

Bende senin gibi üstelik eşim asker ve 5 ayı geçti evde değil. Apartmanda birkaç kişi var o da denk gelirse ayaküstü muhabbet ediyoruz. Kendi kendime eğlenmeyi öğrendim. Kpss hazırlandım, bisiklet, yüzme, film, kitaplar derken zamanı geçiriyorum. Ama insan iyi birkaç dost istiyor :(

Ben senin gibiyim sen bir de Kıbrıstan gelmişsin farklı yerden o yüzden yalnızsın, ben türkiyede yaşıyorum hep ama senden farklı değilim :KK70:

Bdv'ye girip olaylı gelin kaynana konularını okuyorum, ufuk açan sorular soruluyor... :KK70: Onları okuyorum kafa dağıtmak için. :)

Mfö'den sana gelsin;

Çok teşekkür ederim 😉😉

Bende senin gibi üstelik eşim asker ve 5 ayı geçti evde değil. Apartmanda birkaç kişi var o da denk gelirse ayaküstü muhabbet ediyoruz. Kendi kendime eğlenmeyi öğrendim. Kpss hazırlandım, bisiklet, yüzme, film, kitaplar derken zamanı geçiriyorum. Ama insan iyi birkaç dost istiyor :KK43:
Ne güzel bisiklet yüzme falan yapıyorsun 2 yıldır denize ayağım değmedi 😒

Ben de arkadaşsızım ama benimki biraz da tercih.
Önce arkadaş kavramına inancımı sonra da arkadaş edinme yetimi kaybettim.
Şimdilik şikayetçi değilim nedense paylaşma ihtiyacı duymuyorum.
Sağlıklı bir ruh hali mi bilmem. Şu an çocuklarım vaktimin çoğunu alıyor. Öyle ki yapayalnız kalmayı özlediğim oluyor.
Belki bunun eksikliğini onlar büyüyünce daha çok hissedeceğim. Gerçi oldum olası komşuluk müessesesini de sevmemişimdir.
Tek başıma kalmak, film izlemek, kitap karıştırmak, iki satır yazmak, buralarda dolaşmak daha iyi geliyor bana.
Böylesi de güzel demekki, 🌼💐

Bu site neden var

İnsanlar yüz yüze konuşamadığı şeyleri burada yazıyor

Bazısı anonim bazısı özelden fikir alış verişi yapıyor

Özetle yalnız olan yalnızca sen değilsin
Orası öyle de burada konulara bakıyorum üye olmadan önce de bazı kişiler çok ezecek yorumlar yapıyor. Bdv Lik bir derdim yok çok şükür şu an ama olursa da burayı seçermiyim bilmiyorum 🤷‍♂️

Ne güzel bisiklet yüzme falan yapıyorsun 2 yıldır denize ayağım değmedi 😒
Evet güzel ama bir süre sonra onları da tek başına yaptığın için o kadar muhteşem gelmiyor. Galiba insan ne yaparsa yapsın yanında birini istiyor. Senin eşin evde değilim mi?

Mesleğiniz varsa iş bulun insan çalışırken bir başkasına vakit bulamıyor istesede ayıramıyor sorumluluklar izin vermiyor

Bende aynı durumdayım..Yeğen bakmak için başka şehre geldim burada çevrem yok..Bir tane dostum vardı ona da 2 aydır hiçbir yerden ulaşamıyorum Allah korusun öldü mü kaldı mı bilmiyorum..Allahtan 3 tane muhabbet kuşum var,onlar da olmasa hepten delirirdim.İmkanınız varsa,bakabilirim diyorsanız size de tavsiye ederim.Onlar arkadaş olur size.Belki akıl danışamazsınız ya da sorununuza çözüm üretemezler ama hiç olmazsa sırlarınız güvende olur:)

Insan sosyal bir varlik :) kendi kendinize yetin, yalnizkende mutlu olursunuz vs demeyeceğim. Iki lafın belini kiracak, bir kahve içecek, arada alisverise gidecek, fikir danisacak insanlar lazim :)
Okul arkadaslariniz is yeri, komşular ilk cember, buralarda bulamadıysanız arkadas, çemberi genişletin.
Yazarlık atolyeleri, seramik kurslari vs bakinin, neyse ilgi alanınız

Aslında 21. Yy hastalığı yalnızlık. Çok sosyaliz ama çok aşırı yalnızız. En önemlisi kimseye güvenemiyoruz...

Garip bir dünya ...

Gezip tozup eğlenin .boşverin. az insan çok huzur...💪😇😂

Herkese merhaba 👋
Benim derdim yalnızlığım aslında.
Hiç arkadaşım yok sohbet edeceğim görüşeceğim kimsem yok . Oturduğum semtte hiç ama hiç komşuluk selamlaşma asla olmaz kimse kimseyle pek konuşmaz. Şöyle biri olmalı sohbet etmek için, fikir danışmak için, dinlemek anlaşılmak için. Sıkıntın üzüntün olsa derdimi dinliycek kimse yok.
Benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz yeni üyeyim doğru yerde mi konu açtım bilmiyorum sadece çok yalnız hissediyorum kendimi telefonla bile görüşecek arkadaşım yok. Sebebi Kıbrıstan Türkiye'ye geldikten sonra böyle yalnızlık çöktü oradaki herkes le koptuk. Okuyan herkese teşekkür ederim 🙏
Az insan çok huzur der çekilirim. Şu devirde gerçek dostluk menfaatsiz arkadaşlık diye birşey yok malesef. Herkes işine geldiği işine geldiği kadar yanınızda olur 😒

Çalışıyordum aslında paandemiden dolayı evdeyim 5 aydır.
Ne güzel işte değerlendirin ciddi söylüyorum gün içinde kafamı dinleyeceğim bir saate hasretim bazen arkadaşlar arıyor ben saateler sonra görüyorum en iyi arkadaşınız kendiniz olun yoksa birilerine bağlı mutluluklarda uzun soluklu olmaz

Back
X