Rahat dur rainyy. Erkek diye diye öleceksinnormalde değilim ama beni nasıl kızdırdıysan artık
Bana diyo ya daArkadaşım kim kız konuyla ne alakasi var
yaşıyoruz şükür. senin için demiştimde neyseRahat dur rainyy. Erkek diye diye öleceksin
Peki sevgili edinmek için ne yapıyorsunuz? Sosyal medya'dan beğendiğiniz kişilere yazabilirsiniz, yada çeşitli derneklere üye olup oralardan birileri ile sohbet edebilirsiniz. Bu devirde erkeklerden çok kadınlar erkeklere ilgi gösteriyor maalesef.evet takıyorum
Neden? Erkek olursa dayanamaz üzerine mi atlarsın?kadına giderim zaten
haha herşeyini anlatınca birde boşlukta olunca gerek yok yaniiNeden? Erkek olursa dayanamaz üzerine mi atlarsın?
valla adım attıklarım oldu ama karşılık alamadım şuan birşey yapmak içimden gelmiyorPeki sevgili edinmek için ne yapıyorsunuz? Sosyal medya'dan beğendiğiniz kişilere yazabilirsiniz, yada çeşitli derneklere üye olup oralardan birileri ile sohbet edebilirsiniz. Bu devirde erkeklerden çok kadınlar erkeklere ilgi gösteriyor maalesef.
Dövüştünüz mü rainyleBana diyo ya daOtrera ya
Terapiste vereceğiniz para ile dansa tiyatroya falan gitseniz?haha herşeyini anlatınca birde boşlukta olunca gerek yok yanii
Uçan kuşa yazıyor. He bir de her bakana aşık oluyor. Yani erkek olsun yeterPeki sevgili edinmek için ne yapıyorsunuz? Sosyal medya'dan beğendiğiniz kişilere yazabilirsiniz, yada çeşitli derneklere üye olup oralardan birileri ile sohbet edebilirsiniz. Bu devirde erkeklerden çok kadınlar erkeklere ilgi gösteriyor maalesef.
Otrera ile tartışmış sonra benim kitap topiğime salça oldu. Ben de profilden uyardım. Benim için konu orda kapandı. Ama rainny atlatamamış hala. Bal ağlıyor halaDövüştünüz mü rainyle
Sevgilin olsa ayrı dert olmasa ayrı dert kocan olsa ayrı dert olmasa ayrı dertkızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Oğlu moğlu olan yok mu hanımlar elden elekızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Bugünlerinizin tadini cikarin. Günü geldiğinde sizin olan sizi bulacaktır ve hicbirsey anlamayacaksınız. Birde bakmışsınız evlenmişsiniz. dusuncelerinizi, bakış acınızı değiştirmenizi oneririm. Hergun kendinize olumlamalarda bulunun. Bu tarz konular içinde ömrünüzü torpulemeyin. Erkek arkadaşın oldugunda daha buyuk sorunlarin olacaktır kendini o günler için hazırla.kızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Ciddi olmadirainyy'cim duygusal boşluğun yerini tutmaz ama arkadaş eş dost çevren ne durumda ? Hoşuna gidecek biseylerle ugraşsan karşılıklı bir ilişkin oldumu hiç ?
Ee daha zamanı var demekki ne demişler her nasip vakine esirdir bunu neden bu kadar dert ediyorsun ? Kaç yaşındaydın sen.Ciddi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?