yalnızlık

Peki sevgili edinmek için ne yapıyorsunuz? Sosyal medya'dan beğendiğiniz kişilere yazabilirsiniz, yada çeşitli derneklere üye olup oralardan birileri ile sohbet edebilirsiniz. Bu devirde erkeklerden çok kadınlar erkeklere ilgi gösteriyor maalesef.

valla adım attıklarım oldu ama karşılık alamadım şuan birşey yapmak içimden gelmiyor

Konularina hic yorum yazmadim ama surekli denk geliyor. Burada konu acmak icin harcadigin zamani sosyalleserek gecirsen mutlaka biriyle tanisirdin.

Uçan kuşa yazıyor. He bir de her bakana aşık oluyor. Yani erkek olsun yeter

kızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Sevgilin olsa ayrı dert olmasa ayrı dert kocan olsa ayrı dert olmasa ayrı dert
Bekarlık sultanlık yaşa bak keyfine ne diye üzülüyorsun canım ya hayat sana güzel

Sizi anlıyorum ben güzel ilişkisi olan insanlara özenmeniz çok normal yani herkes ister ilişkisi olsun bir zaman sonra.malesef sosyal medya veya gerçekte birilerini tanımanız lazım sosyalleşin bir şekilde.

kızlar sevgilim yok diye moralim bozuluyor. sizide darlıyorum farkındayım. yani görünce falan benimde olsun istiyorum birde kötü hissednce. umutsuzum bu konuda. terapi iyi gelir mi sizcee
Oğlu moğlu olan yok mu hanımlar elden ele

Bugünlerinizin tadini cikarin. Günü geldiğinde sizin olan sizi bulacaktır ve hicbirsey anlamayacaksınız. Birde bakmışsınız evlenmişsiniz. dusuncelerinizi, bakış acınızı değiştirmenizi oneririm. Hergun kendinize olumlamalarda bulunun. Bu tarz konular içinde ömrünüzü torpulemeyin. Erkek arkadaşın oldugunda daha buyuk sorunlarin olacaktır kendini o günler için hazırla.

rainyy'cim duygusal boşluğun yerini tutmaz ama arkadaş eş dost çevren ne durumda ? Hoşuna gidecek biseylerle ugraşsan karşılıklı bir ilişkin oldumu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…