Yalnızlık

senin gibiyim. çıkmazlardayım aceba hangisi diyorum ama kalbim yanına illaki bir kalp istior yanşlışta olda yalnız olmak istemiyor.

Kesinlikle. Hatalarla dolu, mutsuz, saygısını yitirmiş bir ilişkiden, aşktansa.. Saygılı , huzurlu, mutlu bir yanlızlık iyidir bence..

Geyik muhabbeti bölümümüzde vardı, neden buralara kadar zahmet ettiniz?

yalnızlık çok zor olsa da alışmak ve kabullenmek zorundayız, hem aşkta hem dostlukta ..
8 yıllık arkadaşım hiç bi sebep yokken ben ona kırıldım diye silip attı arkadaşlığımızı çok içim yanıyor çok..

Bence bu soru geyik bölümüne uygun değil
İlişkiler,duygular ve hayatın içinden'e daha uygun gibi
Ayrıca son derece makul bi soru;bence daha iyidir
Kıralacağıma,üzüleceğime kafamı dinlerim daha iyi

Bundan yıllar önce, yıllar önce dediğime bakmayın zaten 22 yaşındayım.
En fazla 3-3,5 yıl önce.
Bir arkadaşımla oturmuş sohbet ediyorduk.
O sıralar 5 yıldır unutamadığı biri vardı, acı çekiyordu.
Ve benim aklımda, kalbimde hiçkimsem yoktu. Boştaydım. Yani tam anlamıyla yalnızdım !
Ve arkadaşıma dedim ki; "keşke böyle bomboş olacağıma ,senin gibi aşk acısı çekseydim.Hiç değilse şarkıları biri için dinler,ağlardım.Duygularımı hissederdim"
Çok değil, bunu dememin üzerinden en fazla 1 yıl geçmiştir ki, bu cümlemin bedelini ağır ödedim.Ödüyorum.
Şimdi o arkadaşımın kalbi bomboş, benimki ise onun o günkü hali gibi.Yangın yeri ...
Bomboş olmak kötü.Gerçekten yalnız olmak kötü.
Ama şuanki durumum çok çok daha kötü.
Ben şuan yalnızım ama sanki sürekli onu yanımda taşıyormuşum gibi hissediyorum.
Yanlış bir kalple paylaştığım bir yalnızlık yaşıyorum.
O yüzden yanlış kalplerden uzak durun.
Yalnızlık zordur ama alışınca en rahatı budur.

kesinlikle öyle.
yanlış kalpte olmak demek mutsuzluktan başka bir şey değildir.
onun yerine yola yalnız devam ederim en azından kafam rahat eder...

Yaşarken güzel , bedeli ödenirken çok ağırdır.Keşke hiç olmasaydı dedirtir insana...
Doğru iyidir ,doğru güzeldir. Hangi işimiz olursa olsun doğrusu o an neyse onu yapmak gerek.İnsan ne üzülür ne pişman olur en azından kafası rahat olur ben doğru olanı yaptım der.

yanlis kalp de olmak sadece insanin kendisini kandirmak olur ve yanlis kapilarida ayni zamanda acar aci verir
yanliz olmaya tercih ettim yanlis kalpde sevgi aramaktansa ,gercek dogru limanimi ararrim ve buldum da sevginin gercegi guzeli durustlugu saygilisi daha guzel

Yalnızlık bir yaşam biçimi oluyor zamanla

Artık vazgeçemiyorum , kim yanaşsa kaçıveriyorum bir sebepten

Yalnızlık huzuru getiriyor ....

Yalnız olmak,
yanlış bir kalpte olmaktandaha mı iyidir.

valla canım benimde öyle ne samimi arkadaşım var nede sevgilim.. erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım.. çünkü yanlış bi insandı ve bna zarar veriyordu. ama çok seviyordum.. buna rağmen bitsin diye ben uğraştım.. onunla olup acı çekeceğime onsuzluğa alışmaya çalışırım daha iyi.. allahım ailemize uzun ömür sağlık mutluluk versin.. bizi yaratan allahım bize yeter. gerisini boşver..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…