yalnızlik...

Evlat lık mı alinmissin pek anlayamadım

Hayır annem calistigi için beni ananeme bırakmış o bakmış 6 aylikken bırakmış 7 yaşına kadar gormedim

Taciz öz babanızdan mı geldi ? Anneniz inanmadı mı ? Kıyamam kaç yaşındaydınız
Atlatabilmen için tedavi gördün mü...
Şok oldum çok üzüldüm ...
Allah ım onun cezasını verecektir ...
Yanına kalmazzzz....

Konu tam yazılmadığı için soru cevap halinde ilerleyecek gibi
İlk mesaja hepsini düzgün bi şekilde yazın

Babanız mi tecavüz etti size. .

Okulda tek kız sen miydin ?
Kusura bakmayın ama gerçek mi değil mi kestiremedim !

Esin seni dövdü ama tek sorununuz çabuk kızması mi ? Hee tmm onda bişey yok çabuk kizdigi için dovuyor adamcagiz yahuu

Endustri meslek lisesinde okudum okuduğum bölgede erkek lisesi olarak aniliyormus fakat biz yeni taşınmıştır ve taşınır tercihleri kaçırdım mecburen o okula kaldım kontejanlar dolmustu

Keşke yazmak istediğin herşeyi konuya yazsaydın en başta böyle parça parça zor oluyor.

Misspoine hosgeldin yavrum gelmisken yazayim Didim akşam topikte anlatirsin artık sana ne olduu

Endustri meslek lisesinde okudum okuduğum bölgede erkek lisesi olarak aniliyormus fakat biz yeni taşınmıştır ve taşınır tercihleri kaçırdım mecburen o okula kaldım kontejanlar dolmustu
Anlıyorum sizi , konuları başlık altında toplarsanız daha fazla yardımcı olmaya çalışırız .
Biraz karışmış herkes parça parça okumakta zorlanır .
Zor bir hayatınız olmuş belli , malesefki sizin gibi binlerce dostumuz arkadaşlarımızın başına da gelmiş , zaman zaman okuyoruz nurdan..
Birbirimizin desteği ile çoğu atlattı , sizde atlatacaksınız .
Sakin olun üzülmeden anlatın, gün doğmadan neler doğar ...

Esin seni dövdü ama tek sorununuz çabuk kızması mi ? Hee tmm onda bişey yok çabuk kizdigi için dovuyor adamcagiz yahuu
Eşim beni dövdü bu bi sorun ama o kadar sorunum var ki ..dovmesini belki açıklayacak zaten açıklanmaz annesi o kadar üstüme geldi ki beni ona onu bana kışkırtti onun annesi de şiddet görmüş yani yanlis kelime kullanışlı olabilrim suanlik eşimle ilgili tek sorunum çabuk sinirlenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…