yalnızlık

Uğraşlar bulsanız ya da kurslara katılsanız günleriniz daha güzel geçer ve yeni arkadaşlar edinerek kendinizi yalnız hissetmezsiniz.
haklısınız ama kars o kadar soğuk ki anlatamam :) eşim de ilçeye gidip geliyo burada olsa o bırakır dı benim de aklımda kursa gitmek ama inşallah ikinci dönem nasip se giderim herhangi bi kursa

haklısınız ama kars o kadar soğuk ki anlatamam :) eşim de ilçeye gidip geliyo burada olsa o bırakır dı benim de aklımda kursa gitmek ama inşallah ikinci dönem nasip se giderim herhangi bi kursa
Oy Kars'a nasıl düştünüz :))) Önemli olan ilginizi çekecek kursu seçmeniz internetten, çevreden araştırın mutlaka ilginizi çeken bir tanesi olacaktır.

yazın cennetten kopmuş oluyormuş oralar ben akademisyenim giden arkadaşlarım anlata anlata bitiremiyor yazın acısını çıkartırsınız:) çocuğunuz varsa onunla ilgilenin bol bol anne sevgisi gibi var mı??? olmadı internet var ohh misss

yazın cennetten kopmuş oluyormuş oralar ben akademisyenim giden arkadaşlarım anlata anlata bitiremiyor yazın acısını çıkartırsınız:) çocuğunuz varsa onunla ilgilenin bol bol anne sevgisi gibi var mı??? olmadı internet var ohh misss
malesef yok bebeğim 4 aylık evliyim

malesef yok bebeğim 4 aylık evliyim
o zaman bir şeyler yap sat bir kursa git orada okuma yazma bilmeyen ya da birşeyler konusunda yardıma ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmak için birşeyler başlat... birilerine meslek edindirmeye çalış... kadınalrı örgütle el emeklerini paraya çevirmelerine yardımcı ol ne bileyim yanlız dikkat et kendine her yere girip çıkma sorunlu insanlarla uğraşırken dikkatli olmalı belediyeye gidip bu konuda bir şeyler yapmak isityorum de onalr yol gösteriri sana v.s....

Kışın karsta dışarıda fazla yapabileceğim bir etkinlik yok diyorsanız soğuklar kırılana kadar evde bir şeyler yapabilirsiniz.
Mesela evde spor yapabilirsiniz her gün. Örgü dantel gibi şeylere merakınız varsa böyle şeyler yapabilirsiniz.
Evde yapılan işlerden bulup eve alabilirsiniz kışın bu işle para kazanırsınız havalar biraz düzelince de kazandığınız parayla kursa gidersiniz etkinliklere katılırsınız.
Havalar kötüyken tabiki fazla dışarı çıkmayın da yine de haftada bir etkinliğe katılıp oradan arkadaş da bulabilirsiniz.

Back
X