Hep adam olmayanlar cikarmi bi insanim karsisina... cikiyo valla35'e kadar yolu var sıkma canını.. klişe ama gerçek kader kısmet bu işler kısmetin elbet gelir seni bulur hiiiç takma
Iste oyle bi ortamim yok ne yazikki.. yani calisiyorm ama calistigim yerdede yok.. arkadas cevrem de yok fazlasiyla. Feysden falan yazanlar oluyo ama direk engelliyorum guvenemiyorum ki. Insanlara sasiriyorum o yuzden yok kafede tanistik sokakta tanistik.iste sosyal mecralarda tanistik falan. Bana hic ciddi gelmiyo bunlarSen neden tanismiyorsun yeni birileriyle
Niye kendini soyutluyorsun insanlardan
Çık dolaş cevrendeki insanları kesfet
Tanistiklarim oldu ama hepsimi kotu biter.. halbuki en basta guzrl giderken. Gonlumu ferah tutmaya calisiyorum ama umudumuda kaybediyorum sanirim artikBen de 23 olacağım ama sizin gibiyim. Hayatıma bir kişi girdi ve ben bu işleri pek beceremiyorum. Benim de umudum kalmadı bulamayacağım galibaİnsanların başkalarına şans vermesine, başkalarıyla olabilmesine de bayılıyorum Daha genciz muhakkak bir yerde aşk bizi de bulur gönlünü ferah tut
Erken falan degil bence. Tam zamani. 25-26_27 yaslar. daha bulucak taniscak nisanli beklicek zart zurt seyler. Bu bakmis 27 olmus. E daha cocugu var bunun. 1. 2..
Millet 40ta doguruyo demeyin.
Gercekci olmakta fayda var.Konu sahibesi için gerçekten çok motivasyon olmuş.
Gercekci olmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?