yalnızlık... :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi lmnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lmnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
1.045
693
53
35
tam umudunuzu kestıgınızde asktan, kapınızı caldı mı ?
yasım 25 oldu ve gıtgıde umudumu kaybedıyorum artık...
cevremde bekar yasıt akraba ve arkadaslarım kalmadı artık.
ınsanlar nasıl hemen karar verıp evlenebılıyolar ? ve en onemlısı ınsanlar sureklı yenı bırılerıyle tanısıyolar.. benım etrafımda kımse olmadıgı ıcın mı bu kadar umutsuzum acaba ?

Sen neden tanismiyorsun yeni birileriyle
Niye kendini soyutluyorsun insanlardan
Çık dolaş cevrendeki insanları kesfet

Ben de 23 olacağım ama sizin gibiyim. Hayatıma bir kişi girdi ve ben bu işleri pek beceremiyorum. Benim de umudum kalmadı bulamayacağım galiba İnsanların başkalarına şans vermesine, başkalarıyla olabilmesine de bayılıyorum Daha genciz muhakkak bir yerde aşk bizi de bulur gönlünü ferah tut

Sen neden tanismiyorsun yeni birileriyle
Niye kendini soyutluyorsun insanlardan
Çık dolaş cevrendeki insanları kesfet
Iste oyle bi ortamim yok ne yazikki.. yani calisiyorm ama calistigim yerdede yok.. arkadas cevrem de yok fazlasiyla. Feysden falan yazanlar oluyo ama direk engelliyorum guvenemiyorum ki. Insanlara sasiriyorum o yuzden yok kafede tanistik sokakta tanistik.iste sosyal mecralarda tanistik falan. Bana hic ciddi gelmiyo bunlar

Tanistiklarim oldu ama hepsimi kotu biter.. halbuki en basta guzrl giderken. Gonlumu ferah tutmaya calisiyorum ama umudumuda kaybediyorum sanirim artik

Oylw demwyin kiza 25 falan ama bi.anda 30 olunuyo

Sizin yaşınızda da umut bittiyse, bizimki çürümüştür o zaman.

Erken falan degil bence. Tam zamani. 25-26_27 yaslar. daha bulucak taniscak nisanli beklicek zart zurt seyler. Bu bakmis 27 olmus. E daha cocugu var bunun. 1. 2..

Millet 40ta doguruyo demeyin.

Somut bir ornek veremeyecegim. Tek bildigim olumlu dusunmek gerektigi.
Umitsiz olmanin hic yarari yok...

Dua edip, cikan kismetleri degerlendir. Bol bol dua et ama inanarak, olumlu dusunerek.

ne zaman karşımıza çıkacağını ayarlayamıyoruz ki, seni üzecek birini bulacağına zamanı gelince gönlüne göre birini bul daha iyi.

Daha yaşınız kaç Allah aşkına ya bende 30un üstü sandım herseyin bi vakti saati vardır kaderde ne varsa o olur biz evlendik de başımız göğe mi erdi Hayır bosancak tık az kalsın önemli olan geç değil güç olmasın derler ya aman evlenme diye de önünüze gelen birini bulmayın ben sevdim evlencem demeyin iyi tanıyın es adayınızi ve ailesini bunlar çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…