yalnızlık... :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi lmnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yaşta karşına evlenmek için biri çıksa evlenecek misin,erken evlenmek yerine en doğru kişiyi beklemeye değmez mi? 32 yaşında çook erken evlendiğini sanan biriyim ben.Evlilik fobim vardı ,o geldi ve aniden evli buldum kendimi.Bırak dert etme bunu.Keyfine bak,bu yaşlarını ve özgürlüğünü çoook arayacaksın

öyle kapı çalmak mapı çalmak hikaye aç gözünü millet atmaca gibi :) bak benim gibi evde kalırsın :))

Tabiki evlenmesin buldugu ilk kisiyle :) ne cikacagi belli olmaz :)
Ama benim gibi de olabilir artik 30a da gunler kaldi

öyle deme kız ne şişmanlar evleniyo.... görünce leeeyn diyom ben bundan zayıfım haksızlık bu diyom :)))

Şişmanlıktan ziyade mendeburluk be betülcan bu nasıl bir bakış bu nasıl bir poz kesmek öyle Kilo konusunda haklısın zaten, toplumuzda öyle çok fit kadın ya da herif yok zaten.

Şişmanlıktan ziyade mendeburluk be betülcan bu nasıl bir bakış bu nasıl bir poz kesmek öyle Kilo konusunda haklısın zaten, toplumuzda öyle çok fit kadın ya da herif yok zaten.

haa sen kediyi diyosun o kadar yiyip şişince tabi garibim baksana oturan boğa gibi olmuş... hem ben zayıflıyorum bi kere 67 oldum tımam mııı :))) aryıca öyle kimseye eyvallahım yok bakışı bende de var... o pasta buraya gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…