- 15 Şubat 2013
- 172
- 53
- 48
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Kahveyi annesinde icmis yemekten sonra gittigindede yemek hazır degilmis ondan gec gelmis eve bilmiyorum artık hersey geliyo aklımaBi haltlar karistirmadigina emin misiniz ? Kahve içiyorsa niye tek başına içiyor ? Birlikte oturur icerdiniz ne güzel. Suphelendirmek istemem ama pek normal gelmedi bana. Bu kadar boş birakmayin derim.
Son 7 aydır Pazar bile evde değil diyosun hep mesaide diyosun
Hayır olsun
Ailesiyle görüşmemen bahane bence
Teli falan hic saklamaz takip derken ne yapabilirim meselabenimde aklıma ilk gelen o idi ama hemen evham yapma tabi sen bi takibe al önce
Sende mesai yapYok sadece pazar izinli ama ailesiyle görüsmemem bencede sorun soruyorum ondanmı böyle hayır diyo kabul etmiyo
Yogun bi isi varmıs napalım benim isim bu diyo elimden geleni yapıcam diyo ama ortada bisey yok
sosyal medya hesaplarından takip edebilirsin yok mu hesabı?Teli falan hic saklamaz takip derken ne yapabilirim mesela
Sende mesai yap
Belli bi saatin olmasın
Gör bak neler oluyo
Ya kiz hamile aklina niye kötü seyler sokuyorsunuz?
Oyle seyler dusunme konu sahibi. Ben de evlendigimde ilk 1.5 yil esim hic izin yapamazdi. Gece yarilarinda gelirdi cunku isi yogundu bilirdim. Şükür ki düzeni oturttu da artik rahatlikla izin de yapiyor erken de geliyor.
Zamanla olur. Keske hemen hamile kalmasaydin cunku hamilelikten de duygusallasmissin..
Esinle bir seyler paylasmaya bak. Gerisi bos.
Bos yere de şüphe duyup uzme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?