yalnızlık

Evde hamile karısı beklerken öyle ekstradan kahve keyfi yapılmaz, şu an kendi keyiflerinden önce sizi düşünmek zorunda, 7 aylıksınız.

Aklınıza kötü şeyler getirmemeye çalışın ama (lütfen kusuruma bakmayın) eşiniz size karşı pozitif ayrımcı bir hale girerek destek çıkacağı yere, kendini eğlendiriyor, biraz öküzlük şeysi sanki bu.
Çünkü fiziksel olarak, ruhsal olarak vb. dezavantajlı bir haldesiniz.
Belki eğilip bir çorabı giymeye çalışmak bile işkence haline geliyor değişen vücudunuz yüzünden...

Ben buna tepki gösteririm, yemeğini anasında yiyorsa, gelsin kahve keyfini evinde hamile karısıyla yapsın.
İstediği kadar yoğun çalışsın, yorgun olsun, gelecek hamile karısının gönlünü alacak, gülümseyecek, iki kelime edecek.
3 gün boyunca nişan için şehir dışına çıkıyorsa, gerekirse 2-3 saatte bir karısını arayacak, çünkü hamile bir kadın var konunun diğer cephesinde.

Ben de hamileyim, başlarda benimkine de bi haller oldu. Sanki beyimiz de hamile, yani öyle bi kaprisler filan. Bir çıkışmışım "Sana nooluyo hayırdır" diye. Uzun uzun anlatmayayım da şimdi kıvamına geldi.
Bunları söyle eşine, destek beklediğini filan, o da stres içindedir, olabilir, dertleşin oturup.

Sabah ise gitti akşamda bi dügün var aileside gidiyo ben gitmek istedim aynı masaya oturursam gidebilirmisim konusmadıgım insanla niye oturim diyorum o onlarla oturcakmış
Bugünde babamlar yemege çagırdı sen git ben dügünden çıkar çaya gelirim diyo
Bundan sonra hicbi davete birlikte gidemicezmi diyorum ailenle küsüm diye onlar gelmesin ozaman bukadarmi korkuyosun ayrı masada oturmaya diyorum gülüyo
Maksat millet bizi küs bilmesin kaynana çok önem verir elaleme nispet yapmayada
Ben bu adamla ne yapıcam laftan anlamıyo

Kimse yokmu bisey yazıcak moralim çok bozuk bir sürü is var evde hicbisey yapasım yok yoruldum artık aynı seyleri yaşamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…