yalnızlık

Ben senin yerinde olsaydım :
Oh memur oldum derdim
Bahçeli mi oralar ? Sanırım öyle
Bahçede çiçek , domates filan yetiştirirdim
Zaten hevesim var ama buralarda imkanım yok
Minik balkonumda 'gönül bahçem' var
12920375_10207762280869543_2686896941741812813_n.webp

Komşu teyzelerin gözlemelerine Sezercik gibi bakardım
Oraların insanı sıcaktır zaten hemen ikram ederler
Neredesin bilmiyorum ama küçük şehirlerde, köylerde insanların daha misafirperver olduğunu düşünüyorum
Temiz hava alır, gezerdim
İllede yanımda Ayşe ya da Ahmet olmak zorunda değil
Olmayan için ağlamak yerine olan imkanları değerlendirirdim
Pazarları alırdım piknik sepetimi, oh piknik alanı yürüme mesafesinde diye kurulurdum bi ağaç dibine
Bazen uzanır gökyüzünü izlerdim

Zaten hala elimden geldiğince yapıyorum
1 saat uzaklıkta da olsa pikniğe bayılırım, yeter ki havalar güzel olsun

yok aslında çok güçlü biriyim.. yani buradaki dertlere bakıp gereksiz şeyleri sorun eden insanları anlayamıyorum..
sorun orada camı kırmak yada camı doldurmak değil ki.
elbette cam da kırılı yeniside doldurulup ömür boyu o balkonda da yaşanılmaz..nitekimde yaşamadım..
2 koskoca sene..
tercihlerimde benim dışımda gelen şeyler..
insanın ne derdi varsa ona yoğunlaşıyor.. senin bebeğin kabız olur onu dert edersin.. birinin kocası eve gelmez onu dert eder biri de nişan bohçasını.. elbette binlerce şükür..
kekelemeye başladım.. konuşmamaktan.. hafta sonu ağzımdan tek kelime geçmeden günlerim geçiyor..
bir saaten sonra insan hayatı değişsin istiyor.. buda hakkımdır.. olur olmaz bilemem tabiki.. ben isterim, rabbim hayırlısıyla verir..
Tercih nasıl senin dışında oldu anlamadım ?
Konuşasın varsa telefon var arar konuşursun ailen ve arkadaşlarında
Yanımda değiller diye konuşmayı unutacak kadar iletişimi kesmek te doğru değil
İnternet var hatta artık, aç görüntülü konuş

Ben senin yerinde olsaydım :
Oh memur oldum derdim
Bahçeli mi oralar ? Sanırım öyle
Bahçede çiçek , domates filan yetiştirirdim
Zaten hevesim var ama buralarda imkanım yok
Minik balkonumda 'gönül bahçem' var
Eki Görüntüle 1821353
Komşu teyzelerin gözlemelerine Sezercik gibi bakardım
Oraların insanı sıcaktır zaten hemen ikram ederler
Neredesin bilmiyorum ama küçük şehirlerde, köylerde insanların daha misafirperver olduğunu düşünüyorum
Temiz hava alır, gezerdim
İllede yanımda Ayşe ya da Ahmet olmak zorunda değil
Olmayan için ağlamak yerine olan imkanları değerlendirirdim
Pazarları alırdım piknik sepetimi, oh piknik alanı yürüme mesafesinde diye kurulurdum bi ağaç dibine
Bazen uzanır gökyüzünü izlerdim

Zaten hala elimden geldiğince yapıyorum
1 saat uzaklıkta da olsa pikniğe bayılırım, yeter ki havalar güzel olsun

benimde orkidem var bide lale soğanım. onlara bakıyorum..
bahçeler köylerde. ben güya ilçe merkezdeyim ya o yüzden..
:KK51: neyse muhtemelen ne söylesem bahane ve cevap veriyor gibi gözükücem..
yapabileceğim tek şey cumaları pazara gitmek.. onuda layığıyla geniş geniş yayıla yayıla yapıyorum :KK51:
teşekkür ederim..

nasıl kekelemeye başladın iş yerinde konuşmuyor musun hiç . Ben şu an işsizlikten ölüyorum iş yerimde o kadar musutusumz ki sana anlatamam ayrıca iş yerim evime km lerce uzak. Yani herkesin derdi başka işte. İki yılın mı kaldı sadece ?

benimde orkidem var bide lale soğanım. onlara bakıyorum..
bahçeler köylerde. ben güya ilçe merkezdeyim ya o yüzden..
:KK51: neyse muhtemelen ne söylesem bahane ve cevap veriyor gibi gözükücem..
yapabileceğim tek şey cumaları pazara gitmek.. onuda layığıyla geniş geniş yayıla yayıla yapıyorum :KK51:
teşekkür ederim..
Ben hayal edebildiğim kadar yazdım
Bak ne güzel pazar varmış
E markette vardır
O kadar da kuş uçmaz kervan geçmez değildir yani
Mesleğin ne bilmiyourm işyerinden de arkadaş edinebilirsin
Rica ederim

nasıl kekelemeye başladın iş yerinde konuşmuyor musun hiç . Ben şu an işsizlikten ölüyorum iş yerimde o kadar musutusumz ki sana anlatamam ayrıca iş yerim evime km lerce uzak. Yani herkesin derdi başka işte. İki yılın mı kaldı sadece ?
4 yılım var..
inanmayacaksınız ama gerçekten iş yerinde neredeyse hiç konuşmuyoruz..
elbette bir kaç laf çıkıyor ağzımızdan.
hiç gereği. dosya nerede naptın yazdın mı çay oldumu vs vs
ALLAHa şükürler olsun.. vardır muhakkak bir hayır.. ben buraya şikayetten, şükürsüzlükten çok bu durumdan hoşnut olmadığımı bu depresif durumdan nasıl kurtulabilirim amacıyla yazdım..

memurlukta böyle birşey olsa gerek :)

Bak canım anladım seni ben evlilik meraklısı değilsin ama en azında hayarımda biri olsa diyenlerdensin bende öyleyim çünkü. Şunu bilki memur olduğun için peşinden koşacak çok erkek olacak ha sevgi ararsan bunu baya bi araştırman test etmen gerekecek. öncelikle bekar kalmayacaksın bunu bi netleştirelim :) ikincisi hayarın monotonloşmuş ondan derdin bu da senin derdin anladım .Allah maddi iş okul gibi sorunlar vermesin ki hepsini halletmişin Hayatta herşey öyle hemen olmuyor ya da dört dörtlük olmuyor maalesef. Bu da senin sınavın umarım en kısa zamanda bu sınavını verirsin . Bu arada ailen çok uzaktamı ?

Ben hayal edebildiğim kadar yazdım
Bak ne güzel pazar varmış
E markette vardır
O kadar da kuş uçmaz kervan geçmez değildir yani
Mesleğin ne bilmiyourm işyerinden de arkadaş edinebilirsin
Rica ederim

iş yerinde iki bayan var.
.bayanlardan biri eşiyle ilgili problemleri var. evime geldi. kocası aradı neredesin gelip başına yıkıcamorayı falan filanlar. ki daha öncede kızın gittiği bir ablanın evi varmış, kocası gelip onu o evde bulmuş, diye anlattı kız bana.
korkma ben seni korurum kocama burada olduğumu söylemicem diye de ekledi..
telefon açıyor, bilmem nereye gidicem bebeğime bakar mısın, bebeği 1 yaşında. sence bu sorumluluğu almam doğru mu?
sen böyle biriyle samimi olmak istermiydin?i
zaten haremlik selamlık oturuyoruz.. odalarımızda öyle yanyana falan değil.. yani diğer odada ki iş arkadaşlarımızı görmüyorum bile..
eski iş yerimde öyle değildi. birbirimizin odasına giderdik çay içerdik muhabet ederdik falan..
buradaki insanlar ilginç..
market var elbet gidiyorum, ihtiyaçlarımı görüyorum..
fotoğraf makinam var ara ara fotoğraf çekmeyede çıktım.
ama gerçekten tükendim artık.. abarttığımı düşünüyorsunuz ama 1 2 3 ay değil 2 sene kolay değil..

memurlukta böyle birşey olsa gerek :)

Bak canım anladım seni ben evlilik meraklısı değilsin ama en azında hayarımda biri olsa diyenlerdensin bende öyleyim çünkü. Şunu bilki memur olduğun için peşinden koşacak çok erkek olacak ha sevgi ararsan bunu baya bi araştırman test etmen gerekecek. öncelikle bekar kalmayacaksın bunu bi netleştirelim :) ikincisi hayarın monotonloşmuş ondan derdin bu da senin derdin anladım .Allah maddi iş okul gibi sorunlar vermesin ki hepsini halletmişin Hayatta herşey öyle hemen olmuyor ya da dört dörtlük olmuyor maalesef. Bu da senin sınavın umarım en kısa zamanda bu sınavını verirsin . Bu arada ailen çok uzaktamı ?

öyle bir derdim hiç olmadı. aman evleneyim aman evde kaldım falan filan.
beni görücü olarak çok isteyen oldu.
biriyle de uzun bir beraberliğim oldu, onlada olmadı.. zaten onun yerini dolduramadığım için birini hayatıma almak istemiyorum..
aileme iki haftada bir gidip geliyor.. 1 2 gün kalıyorum işte.

öyle bir derdim hiç olmadı. aman evleneyim aman evde kaldım falan filan.
beni görücü olarak çok isteyen oldu.
biriyle de uzun bir beraberliğim oldu, onlada olmadı.. zaten onun yerini dolduramadığım için birini hayatıma almak istemiyorum..
aileme iki haftada bir gidip geliyor.. 1 2 gün kalıyorum işte.
ailene sık sık gidiyormuşun ilte bu çok güzel anladığım kadarı ile çok uzak değiller. İş yerindekiler gerçekten tuhafmış ah bu işyerindeki insalar zaten hayatları mahfetmekte üstlerine yok. Bu durumu neşelendirmekten başka çaren yok anlaşılan . Bol bol dua etmeni öneriyorum.

yeni üye yeni konu..
bu ikinci üyeliğim.. kardeşlerim ailem bildiği için..

ben çok yalnızım.. çok fazla yalnızım..
üniversite günlerimi, eski günlerimi çok özlüyorum..
hafta sonu iki gün konuşmadan, ağzımdan tek bir kelime çıkmadan günlerim geçiyor..bu o kadar içimi acıtıyor ki.. kekelemeye başladığımı görüyorum.. bununda sebebi neredeyse hiç konuşmamam..
ağlama saatim var sanki, her gün içim o kadar yanıyor ki.. bunları yazarken bile göz yaşlarıma engel olamıyorum..
nedenler niçinler sebepler.. yani bilemiyorum.. çok kötü biriydim diyorum bazen, çok mu kötüydüm de iyi birşeylere denk gelemedim..

çok sosyal çok geçen biriyim aslında.. ama tayinim çıktığı yerde bunları yapmam çok çok zor..
arkadaşımda yok, sosyal aktivite yapabilecek bir yerde..
köy gibi bir yer..
sokaklar kahvehane dolu zaten..
napıcam bilmiyorum..
bu şekilde yaşamak istemiyorum..
29 yaşındayım.. bir ömür bekar kalacak, bir ömür boyu böyle yalnız kalacakmışım hissi beni çok üzüyor..

Kitap okuyun diyeceğim ama çok klasik olacak. Mümkünse sadece edebi değil fantastik, bilim kurgu, polisiye vs romanlarda okuyun zevkinize göre. İllaki sizden başkaları da vardır. Bir kitap kurdu diğer kitap kurdunu her zaman her yerde gözünden tanır. :KK8: İllaki insanlarla tanışırsınız, sohbet eder kaynaşırsınız. Kendimi yalnız hissettiğimde hep kitaplarımla daha çok haşır neşir olurum. Tavsiye ederim. Kitaplar sayesinde çook güzel, uzun zamandır devam eden arkadaşlıklarım var.

iş yerinde iki bayan var.
.bayanlardan biri eşiyle ilgili problemleri var. evime geldi. kocası aradı neredesin gelip başına yıkıcamorayı falan filanlar. ki daha öncede kızın gittiği bir ablanın evi varmış, kocası gelip onu o evde bulmuş, diye anlattı kız bana.
korkma ben seni korurum kocama burada olduğumu söylemicem diye de ekledi..
telefon açıyor, bilmem nereye gidicem bebeğime bakar mısın, bebeği 1 yaşında. sence bu sorumluluğu almam doğru mu?
sen böyle biriyle samimi olmak istermiydin?i
zaten haremlik selamlık oturuyoruz.. odalarımızda öyle yanyana falan değil.. yani diğer odada ki iş arkadaşlarımızı görmüyorum bile..
eski iş yerimde öyle değildi. birbirimizin odasına giderdik çay içerdik muhabet ederdik falan..
buradaki insanlar ilginç..
market var elbet gidiyorum, ihtiyaçlarımı görüyorum..
fotoğraf makinam var ara ara fotoğraf çekmeyede çıktım.
ama gerçekten tükendim artık.. abarttığımı düşünüyorsunuz ama 1 2 3 ay değil 2 sene kolay değil..
Yoo istemem
Hatta ben yalnızlığı daha çok sevenlerdenim
Belki de bu yüzden basit geliyo bana anlattıkların
Bizim işyerinde 50 kişi var ben hepsiyle merhaba-günaydın şeklindeyim
Sen çok sorun edince arkadaş edin işyerinden demiştim

Kitap okuyun diyeceğim ama çok klasik olacak. Mümkünse sadece edebi değil fantastik, bilim kurgu, polisiye vs romanlarda okuyun zevkinize göre. İllaki sizden başkaları da vardır. Bir kitap kurdu diğer kitap kurdunu her zaman her yerde gözünden tanır. :KK8: İllaki insanlarla tanışırsınız, sohbet eder kaynaşırsınız. Kendimi yalnız hissettiğimde hep kitaplarımla daha çok haşır neşir olurum. Tavsiye ederim. Kitaplar sayesinde çook güzel, uzun zamandır devam eden arkadaşlıklarım var.
kitap ağacına gidicem işte onu bekliyorum.
hiç dünya klasiği okumamıştım. sefilleri 5 cilt olarak bitirdim.
ince memed sersini bitirdim.
zaten ahmet ümit hastasıyım. hemen hemen bütün kitaplarını okudum..
game of thores dizini izledim kitabıda okumak istiyorum falan.
ama artık kitap okumak bile istemiyorum.
istemediğim halde aylık kitap sayım 5 6 düşünün :KK43:

Yoo istemem
Hatta ben yalnızlığı daha çok sevenlerdenim
Belki de bu yüzden basit geliyo bana anlattıkların
Bizim işyerinde 50 kişi var ben hepsiyle merhaba-günaydın şeklindeyim
Sen çok sorun edince arkadaş edin işyerinden demiştim
kafa dengi biriyse biriyle olmak hoşuma gider, ama diğer türlü çok insanlarla içli dışlı olan biri değilim. mesafe iyidir herzaman. bakıyorum bazen gereksiz yere birbirleriyle kavge ediyor diğer iki bayan. bana karşı seviyeliler. hatta yağ çektikleri bile olur :KK51:
aklınıza gelirsem dua edin. ALLAH büyüktür.

:KK12: beni tanıyamadın ama

Hayat herkese farkli secenekler sunuyor bende cok yanlizim kotu bir durum insani asosyal yapiyor ama sizin ne guzel isiniz gucunuz var kendi ayaklarinizin ustunde duruyorsunuz

Depresyona giriyor olabilir misiniz?
Ben de konuşmaya üşenen insanlardanım.
Çok zor geliyor.
Şehir merkezine 1 saatlik mesafe çok değilki.Ben olsam her h.sonu bir yere giderdim.
Klüp mulüp yok mu netten üye olabileceğin?
Turlara katıl.
Çok çok sıkılırsan yazabilirsin özelden bana.

Back
X