- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Amin,teşekkür ederim, hepimizi inşallahSabırlı ol. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kaybetmiyorum elbette ama zorlanıyorum artık.bi yandan bugüne de şükürbu yalnızlık uzun sürmeyecek diye düşün elbet hayatına iyi insanlar girecektir umudunu kaybetme
Şu an hissettiklerim aynıHer anlamda yalnızlık...tek yaşıyorum kimsem yok yanımda.arkadaşlarım yok,uzaklar bi sevdiceğim yok.diyeceksiniz ki bul birilerini vs ama bulduklarım çok uygun değiller bana.çok konuşkan da değilim bi garip işte ne bileyim.
Biri de yok. O adamdan vazgeçtim hak verdim size düşününce başkasından hoşlanmışsa benim yokluğumda gitsin.çabalamak boş...sonuç; yalnızlık...
Bir süre sonra çekilmiyor bir süre evet güzel ama sonra zor...suan benım hayal ettıgım tek sey yanlızlıkkkk
O kadar çok şey yaptım ki spor,resim hatta birokul daha bitirdimBen de aynı durumdayım ama kendimi oyalamayi biliyorum
Evimde vakit gecirmeyi seviyorum, kitap okuyorum, hobilere vakit ayiriyorum
Bir iki ay önce boyamaya sarmistim şimdi de balkonumdaki ciceklerle ilgileniyorum, bos kaldıkca kitap okuyorum daha geçen gün geldi siparisim
Yani demem o ki, yalnızım diye üzülmek yerine kendine zaman ayir mutlu olduğun şeyleri yap
Var ya en güzel günlerindesin, kıymet bilmiyorsun bence. Benim de yalnız yaşadığım yıllar oldu. Zaman zaman hiç kimsemin olmadığı da. O kadar rahat ediyorum ki... Birgün boşanıp gidersem sırf yalnızlığa olan aşkımdan uzaklara giderim.Her anlamda yalnızlık...tek yaşıyorum kimsem yok yanımda.arkadaşlarım yok,uzaklar bi sevdiceğim yok.diyeceksiniz ki bul birilerini vs ama bulduklarım çok uygun değiller bana.çok konuşkan da değilim bi garip işte ne bileyim.
Biri de yok. O adamdan vazgeçtim hak verdim size düşününce başkasından hoşlanmışsa benim yokluğumda gitsin.çabalamak boş...sonuç; yalnızlık...
Kıymet bildim ama yettiVar ya en güzel günlerindesin, kıymet bilmiyorsun bence. Benim de yalnız yaşadığım yıllar oldu. Zaman zaman hiç kimsemin olmadığı da. O kadar rahat ediyorum ki... Birgün boşanıp gidersem sırf yalnızlığa olan aşkımdan uzaklara giderim.
Amin,sağolunyanlızlık zor yanlızlık cekilir dert deil sevgilim. umarım hayatınıza cok ıyı sizi cok mutlu edebilecek bir insan girer
:) Ben çok çok seviyorum yalnız kalmayı :) En mutlu olduğum günler, anlar onlar :) Tabi eşime de aşığım, herşey çok güzel vs ama yalnızlığın yeri bir başka.Kıymet bildim ama yetti
Ben sıkıldım yalnızlıktan ki:) Ben çok çok seviyorum yalnız kalmayı :) En mutlu olduğum günler, anlar onlar :) Tabi eşime de aşığım, herşey çok güzel vs ama yalnızlığın yeri bir başka.
Bilmiyorum inan, herşeyi de denedim diyorsun. Yazarlık falan mı yapsan netten?Ben sıkıldım yalnızlıktan ki
amaaan ben de aynıyım..Her anlamda yalnızlık...tek yaşıyorum kimsem yok yanımda.arkadaşlarım yok,uzaklar bi sevdiceğim yok.diyeceksiniz ki bul birilerini vs ama bulduklarım çok uygun değiller bana.çok konuşkan da değilim bi garip işte ne bileyim.
Geçmiyor kaç yıl oldu geçici olduğunu bilsem tasalanmam ama yalnız öleceğim sanırımkafanın en dingin .en rahat ,en iyi olduğum yıllarım yalnız olduğum ,yaşadığım yıllarmış...
konu sahibi ,geçiçi bir durum ,,,
hiç tasa yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?