- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Ha işte göster böyle gerçek yüzünü. Çok şey yazardım ama banlanmaya değmez.Defolun gidin yazmayın konuma umutsuz ev kadınları sizi fesatlığınızı dökcek yer arıyosunuz benim ne işim var burda ya
Bakin bir abla olarak yaziyim size , eger arkadasiniz yoksa sorun sizdedir , hickimsenin cevresindeki insanlarin tamami kotu , sorunlu vs olamazBende sorun olduğunu düşünmüyorum
Ha işte göster böyle gerçek yüzünü. Çok şey yazardım ama banlanmaya değmez.
Bakin bir abla olarak yaziyim size , eger arkadasiniz yoksa sorun sizdedir , hickimsenin cevresindeki insanlarin tamami kotu , sorunlu vs olamaz
Ya yanlis enerji veriyorsunuzdur , ya agresifsinizdir , ya iletisim kurmayi beceremiyorsunuzdur, ya kibirlisinizdir , wonucta bir sekilde itiyorsunuz insanlari
O yuzden ilk mesajimda size aynaya bakin dedim , ozelestiri yapmazsaniz bunun sebebini bulamazsiniz
Once kendinize bakin , cok sevdigim bir arkadasimin anneannesi vardi , ilk ise baslayacagim zaman bana su tavsiyede bulunmustu , kizim sen ne isen cevrendekiler de o'dur , sen guleryuzlu , sakin , dost canlisi olursan cevrende sana oyle olur
40 yasindayim , defalarca is degistirdim , sehir degistirdim hatta ulke degistirdim , hep bu tavsiyeye uydum ve hic kaybetmedim , bi kendinize bakin , sizde bunu abla tavsiyesi olarak alin
O kadar talihsizlikler yaşadım ki kafayı sıyırmak üzereyim. Kesinlikle iletişim problemim yok arkadaşlarımı kardeşim yerine koyarım aksine. Fedakarlık yaparım yanlış anlaşılmaktan korkarım ama sonuç bu satıldım. Ama ne kadar kötü niyetli insan varsa hiç biri yalnız değil
Konuyu göremedim ama fedakarlık kelimesi gözüme çarptı. Fedakar insanlar hep yalnızdırlar Çünkü çevreleri onları sadece kullanır. Kafa dengi birini bulamadınız sanırım. Çevrenizde öyle biri yoksa klasik olacak ama aklın yolu bir. bir sürü düzgün, güzel kurslar var atıyorum, fotoğraf kursu. Hep birlikte haftasonları etkinliğe falan gidiliyor. Belki o tarz bir yerde kafanıza uygun birini bulabilirsiniz.
Defolun gidin yazmayın konuma umutsuz ev kadınları sizi fesatlığınızı dökcek yer arıyosunuz benim ne işim var burda ya
Daha da söze gerek yok.
Ya musallat mısın başıma. Seni bi yolsam hayatıma giren bütün densizler yerine ne güzel olurdu aslında
Bence haklı konu sahibi ya. Burda görümce gelin kaynana konusu oldu mu 150 sayfa yorum geliyor diğerlerine iki sayfa anca. Sanki kadınların hayatında tek önemli konu gelin görümceBu tarz bir insanla ben arkadaslik etmezdim
Siz bir aynaya bakin , neden insanlar beni istemiyor diye sorun , cevabi cok basit aslinda , su yazdiklariniz yeterli sebep istenmemeye
Böyle forumlardan ufuk açıcı bir şey çıkmaz, eğer aradığın buysa. Forumu aşağıladığımdan değil. Yolda karşılaştığın az samimi olduğun birisiyle ayaküstü konuşmaya benzer forumlar.
Bazen her şey son derece güzeldir (ekonomik durum, ruh hali, aile ilişkileri... falan) çevre problemdir. Çevrenin sana uymaması sorunun sende olduğu anlamına gelmiyor yanlış yerdesin demek. Çevreyide/arkadaşlarınıda sen seçemiyorsun karşıdakini olduğu gibi kabullenebilen insan sayısı az. Yol uzun bazen tek yürümek gerekir bazen bir kaç kişi eklenir yanına bu böyledir şaşmaz...
Bu nasıl bir terbiye seviyesi ya, nasıl bir üslup.sanırım problem çevre demişsin de problemin ta kendisi şu cümlede bariz zaten.kibledim seni.Ya musallat mısın başıma. Seni bi yolsam hayatıma giren bütün densizler yerine ne güzel olurdu aslında
Bende sorun olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?