yalnızlıkla nasıl başa çıkılır?

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
öyle böyle değil çok çok yalnızlık.maddi olarak da manevi olarak da...
bu durum hep hatalara sürükledi beni.
şu sıralar her gün kabus görüyorum bıktım..
yardım edin ne olur gidişim hiç iyi değil
bu yaştan sonra evleneceğime de inanamıyorum.boşanmış nişan atmış birini kim ister kimse istemiyor işte.
hatalarımın bedelini ödüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne iş yapıyorsun?
Ailenle ne yasadın?
Yasın kac?
Bunları bilmeden sana nasıl yardımcı olalım??
Söylermisin.
memurum bir devlet dairesinde
yaşım 36
anne baba ayrı.anneyle büyüdüm ama hep aşağıladı kovdu.ben de görüşmüyorum ne anneyle ne babayla.çok çok yalız hissddiyorum
22 yaşında evlendim 23 te ayrıldım.
bir de nişanlanıp ayrıldım.bu işte hikayem.

cnm oncelıkle kendıne deger ver. unutma sen degerlisin. hobı edın spor yap ınan cok ıyı gelıcek.

sence bir gün mutlu olur muyum.bana değer verecek biri çıkar mı karşıma? beni çok sever mi

tabıkı cnm yarına ne olucagını allah bılır dua et bolbol. allah senı koruyor emın ol. ya bırı olup senı husrana ugratsaydı yıne daha mı ıyıydı. hayırlısını ıste allahtan. allah hayırlı ınsanları cıkarsın karsımıza ınsallah

Evlenip ayrılman nişan atman vs vs bunlar hiç sorun değil boş ver gitsin sen kendi ayakların üzerinde duran birisin güçlü olmalısın..önce çevrendeki lüzumsuz insanları ayıkla yalnız kalmazsın korkma uzak dur ki kıymetli olasın ve tavrında net ol...Sabır çek sıkıldığında..inan boş insanlar için kendini yıpratmaya değmez o kadar çok bayan varki işi olmayan tek bazıları çocukla kalan işi olmayan..çaresiz...

Baska bir yere tayin isteme hakkin var mi bence tebdil-i mekanda ferahlik vardir.Hem cevremde o kadar cok var ki bosanip evlenen yani o bir sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…