- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
yanlış insanlar alıyorum hayatıma.ailem beni kullanıyor ve bir kenara atıyor.vs..Hangi hatalara sürükledi?
Hangi yola sürüklüyor? Neyin gidişi?
İnan ki kürem yok senin anlatman gerek bu yüzden.
Ailen mi? Ne gibi mesela?yanlış insanlar alıyorum hayatıma.ailem beni kullanıyor ve bir kenara atıyor.vs..
ailemle aram hiç yok canım zaten boşanmışlar beni de reddettiler iyice sömürdükten sonra.Ailen mi? Ne gibi mesela?
Yanlış insanları hayatına almamak elinde ama.
memurum bir devlet dairesindeNe iş yapıyorsun?
Ailenle ne yasadın?
Yasın kac?
Bunları bilmeden sana nasıl yardımcı olalım??
Söylermisin.
memurum bir devlet dairesinde
yaşım 36
anne baba ayrı.anneyle büyüdüm ama hep aşağıladı kovdu.ben de görüşmüyorum ne anneyle ne babayla.çok çok yalız hissddiyorum
22 yaşında evlendim 23 te ayrıldım.
bir de nişanlanıp ayrıldım.bu işte hikayem.
sence bir gün mutlu olur muyum.bana değer verecek biri çıkar mı karşıma? beni çok sever micnm oncelıkle kendıne deger ver. unutma sen degerlisin. hobı edın spor yap ınan cok ıyı gelıcek.
sence bir gün mutlu olur muyum.bana değer verecek biri çıkar mı karşıma? beni çok sever mi
Evlenip ayrılman nişan atman vs vs bunlar hiç sorun değil boş ver gitsin sen kendi ayakların üzerinde duran birisin güçlü olmalısın..önce çevrendeki lüzumsuz insanları ayıkla yalnız kalmazsın korkma uzak dur ki kıymetli olasın ve tavrında net ol...Sabır çek sıkıldığında..inan boş insanlar için kendini yıpratmaya değmez o kadar çok bayan varki işi olmayan tek bazıları çocukla kalan işi olmayan..çaresiz...öyle böyle değil çok çok yalnızlık.maddi olarak da manevi olarak da...
bu durum hep hatalara sürükledi beni.
şu sıralar her gün kabus görüyorum bıktım..
yardım edin ne olur gidişim hiç iyi değil
bu yaştan sonra evleneceğime de inanamıyorum.boşanmış nişan atmış birini kim ister kimse istemiyor işte.
hatalarımın bedelini ödüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?