ben de benzer bir durum icerisindeyim. bir kismi benim tercihim.. buradaki sacma sapan turk ortamlarina girmektense ben yalniz kalmayi tercih ediyorum. calisma iznin varsa is bul derim. para kazanmak da iyi gelecek sana. iznin yoksa evde bebek bakabilirsin. inan gun nasil geciyor anlamiyorsun calisinca. okul okuma imkanin varsa degerlendir derim. yurtdisinda aldigin bir muhasebecilik sertifikasiyla bile is bulabiliyorsun. illa dort yil okul okumak zorunda degilsin. simdi virus var ama online egitim arastirabilirsin. dilini gelistirebilirsin bir baska secenek. ehliyetin yoksa mutlaka ehliyet al arabaniz varsa. elektronik kitap okuma cihazi tavsiye ederim. kitap indirip icine okursun. bir baska ihtimal cocuk yapmak.. o da mesgul tutuyor insani. sartlarinizi bilemiyorum tabi. yabanci bir arkadas tavsiye ederim. dile de faydasi olur. komsu teyze bile olabilir. yeni bir hobi bul.. ben bir kis orgu ormustum. orgu hocalarinin cikaramadigi modeli cikarmistim ugrasa ugrasa..yurtdisinda yasiyorum. ailem arkadasim kimsem yok yanimda. onceden yasadigim sehirde turk arkadaslarim vardi. tasinmak zorunda kaldim. bir seneyi gecti hala hic arkadasim yok. korona yuzunden sosyal bir ortama, kursa gitmeye korkuyorum. arada turkiyedeki arkadaslarimla mesajlasip konusuyordum ama o da giderek seyreklesti, herkes kendi hayatinda. uzak olunca iliskiler eskisi gibi olmuyor.
Kendimi cok yalniz hissediyorum. boyle giderse psikolojik olarak kotu olacak gibi hissediyorum. ne yapmaliyim ?
aman aman ban yersin yasak.. :)Acaba yalnizlar olarak bir whatsapp grubu mu kursak
Resmen beni anlatmışsınız gibi hissettimBende tüm çevremden ailemden ayrı başka bir şehire evlendim hemen arkasından salgın patladı.1,5 yıldır yalnızlıktan gebereceğim diye her akşam ağlayarak uyuyorum. Benim gibi sosyal insanlar çok zorlanıyor yalnız kaldığında. Konuşalım işte, buralarda takılın
Ayni durumdayiz. Yurtdisina evlenil geldim ve hemen ise başladım ama daha fazla zorlandim. Iliskiler asla bizim kültürümüzdeki gibi değil. Buraya uye olma nedenimde su an tam bahsettiginiz seydi. Sonra 1 yil gecti hersey rayina oturdu. Yalnizligimla oyle mutluyum ki. Birkac arkadasimiz var ama onlar aramasa arayip sormam. Cok planli programli bir hayatim var. Esimle cok iyi arkadasiz. Turkiye de cevrem öyle kalabalikti ki buraya gelince afalladim... ama inan bunlar gececek. Dili öğren sonra bir ise gir. Yürüyüşlere çık. Kitap oku film izle. Esinle once arkadas ol. Bugunler grcecek ve alisacaksin oraya. Kendini yipratma.yurtdisinda yasiyorum. ailem arkadasim kimsem yok yanimda. onceden yasadigim sehirde turk arkadaslarim vardi. tasinmak zorunda kaldim. bir seneyi gecti hala hic arkadasim yok. korona yuzunden sosyal bir ortama, kursa gitmeye korkuyorum. arada turkiyedeki arkadaslarimla mesajlasip konusuyordum ama o da giderek seyreklesti, herkes kendi hayatinda. uzak olunca iliskiler eskisi gibi olmuyor.
Kendimi cok yalniz hissediyorum. boyle giderse psikolojik olarak kotu olacak gibi hissediyorum. ne yapmaliyim ?
nerede o kulüp?Gelin arkadaş olalım, ben de yalnızlar kulübüne üyeyim.
Bana da lazımnerede o kulüp?
erkek bulma kulübüyse kalsın evliyim zaten. ama kanka bulma kulübüyse hazırımmmBana da lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?