Babana niye karsi geliyorsun kuzum iki bardak cay iciversin elinden adam baban yani ,ilerde evlenince esinle konusursun yardim eder
Evet ama herkes garipsiyo malesef bu yuzden arkadasim bile kalmadi.Bana gore onlar sacmaliyo.Hizmetcilik kafasi var sanirim.Babamdr hizmet ederimde yani kumandaya ulassin bari.Zamane erkekleri degil hepsi rahatina duskun.Anlattığınız kadarıyla düşüncelerinizin anormal bir tarafi yok olması gerekenler onlar :)
Çevreni değiştirmeyi denesen yeni arkadaşlar falan :) Hizmet kafası var bizim ülkemizde ama zamanla değişecek umarım.Evet ama herkes garipsiyo malesef bu yuzden arkadasim bile kalmadi.Bana gore onlar sacmaliyo.Hizmetcilik kafasi var sanirim.Babamdr hizmet ederimde yani kumandaya ulassin bari.Zamane erkekleri degil hepsi rahatina duskun.
Yillardir savasiyorum yeni arkadaslar bile ayni dusunuyor.Elit kisimlara gecmek lazim.Pandemi hepimizi vurdu tanisamiyoruzÇevreni değiştirmeyi denesen yeni arkadaşlar falan :) Hizmet kafası var bizim ülkemizde ama zamanla değişecek umarım.
Ederim okadar da degil ama elini uzatip alabilecegi kumandayi almiyor.Temelli hizmet beklemesi beni siniyor.Düşüncelerinizde sorun yok. Gayet doğru.
Babanız hiç yardım etmiyorsa ev işlerinde bu tutumunu da anlarım.
Ama bir çay ikram etmek sadece yarım elma gönül alma.
Elitlikle alakası yok bence.Yillardir savasiyorum yeni arkadaslar bile ayni dusunuyor.Elit kisimlara gecmek lazim.Pandemi hepimizi vurdu tanisamiyoruz
Biraz oturmamış, havada kalmış, samimiyetsiz mi duruyor acaba düşünceleriniz? Bana öyle geldi. Kendi içinizde oturtamamışsınız sanki düşüncelerinizi, fikirlerinizi.
Babayla bu sebeplerle kavga etmek çok çocukça zaten. Minimum 50 yaşında bir insanın fikirlerini, bakış açısını ve davranışlarını kavga ederek değiştiremezsiniz. Değiştirmeye çalışmak da benim bakış açımla saygısızlık biraz. İnsan babasına çay servisi yapınca bir şeyleri eksilmez ya sa feministliğinden bir şey kaybetmez.
Yalnız kalır mısınız, kalmaz mısınız bilmem. Ama biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacınız var bence.
Arkadaşlıklarıniz neden bitiyor peki?Evet ama herkes garipsiyo malesef bu yuzden arkadasim bile kalmadi.Bana gore onlar sacmaliyo.Hizmetcilik kafasi var sanirim.Babamdr hizmet ederimde yani kumandaya ulassin bari.Zamane erkekleri degil hepsi rahatina duskun.
Yani klasik kadin olmam gerekiyor?30 yaşındaymışsınız, ben yorumu 20’li yaşların başında olduğunu düşündüğüm bir kadına yaptım. Kesinlikle olgunlaşmanız gerekiyor ama bu durumda.
Umarim insallah yani biseyi anlattigimda empati kurmayi bilen biri nasip etsin RabbimElitlikle alakası yok bence.Gönlünüze göre arkadaş bulursunuz umarım.
Yoo ben kendimi ezdim cogu zaman onlar mi dogru dusunuyor dedim.Arkadaslarima gore sevgililik surecinde erkek himayesine girmek gerekiyor yani erkek derse disari cikma sende ona yaptirabilirsin.Ben diyorumki gezsin esit olarak bende gezeyim garip geliyor cevreme.Sonra uzaklasiyorlar yani net mantik eskide kalmis bir duzen bilmiyorum.Arkadaşlıklarıniz neden bitiyor peki?
Sevgili kısmı biraz daha farklı olabilir belki ama bir insan aile, arkadaş kimseyle anlaşamıyor ve yalnız kalıyorsa, dönüp bir kendine, düşüncelerine bakmalı nerede hata yapıyorum diye.
Etrafı suçlamak kolay taraf oluyor çünkü.
Yo hayır. Ben klasik bir kadın değilim sizin deyiminizle. Eşim ev işi de yapar, yemek de yapar. Yardım değil, kendi işi olarak görüp yapar, sorumluluk alır. Kadın erkek eşittir bizim evimizde de arkadaş çevremizde de.Yani klasik kadin olmam gerekiyor?
Sadece mevzu cay degil.Yazmadigima pisman oldum.Evimizin tek odasi bagimli benim odam mutfak genis masanin ustunde kumanda var ordan almiyo onu seslenip beni cagiriyo ve ben kosa kosa gidiyorum.Demledigim cayi alsa nolur hazir orda.Ya da koltugun yaninda ki masada ki kumandayi?Özgürlükçü düşünce yapısı nasıl savunulur?
- Babaya çay götürmeyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?