Yalnizliktan korkan var mi?

Kirmiyorum zaten insanlar yanlis anliyor yani kumandada cikistigim icin linc yedim.Babama bakarim ama gelecek kaygim cok bunu anlatamadim

Siz erkek olsanız yanında duran kumanda için sizi diğer odadan çağırıp oğlum kumandayı ver der miydi babanız?

Bence hayır.

Siz erkek olsanız yanında duran kumanda için sizi diğer odadan çağırıp oğlum kumandayı ver der miydi babanız?

Bence hayır.
Bunu zaten bulamadim diye yapiyor ortada duran kumandayi beni anlamadiginiza eminim.Ben yalanci olayim neyse

Bunu zaten bulamadim diye yapiyor ortada duran kumandayi beni anlamadiginiza eminim.Ben yalanci olayim neyse
Ben size destek olacak bişey söyledim
Bence kadın olduğunuz için size kendi yapabileceği şeyleri buyurmaya hak görüyor erkekler babanız bile olsa

Ben size destek olacak bişey söyledim
Bence kadın olduğunuz için size kendi yapabileceği şeyleri buyurmaya hak görüyor erkekler babanız bile olsa
Malesef hepdi ayni yetistirilirken degidtirilmeli.Bir ablam vardi suan gorusmuyoruz cocugu okadar sevkatliydi ki annesini yormamak icin isleri yapardi.İnsallah cocugum olursa bende oyle yetistircem.Hep eskilerden kalmis bu aliskanlik.Dedemde kipirdamazdi sorun orneklerde..

Kalabalıklar içinde yalnızlık korkutur benide.
Güvendiğin insanlar var ise hayatta yanımda yada değil,zaten yalnız değilsindir.

Kalabalıklar içinde yalnızlık korkutur benide.
Güvendiğin insanlar var ise hayatta yanımda yada değil,zaten yalnız değilsindir.
Tek ailem Allah yokluklarini gostermesin.Guvenmek artik crsaret istiyor.İnsallah hersey duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…