- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Takılma evlensen aynı konuyu kocan için açsan o zmamda o adamı boşa yazacaklarYok be kalsinSizde mi ya ? Hizmetci olayim yani?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takılma evlensen aynı konuyu kocan için açsan o zmamda o adamı boşa yazacaklarYok be kalsinSizde mi ya ? Hizmetci olayim yani?
İnanir misin dedem yapiyo babam yok.Babannem vefat etti dedem evlenmedi herseyini yapiyor.Öle tabi benden büyük ölecekdiye bkarsak sonu gelmez belki biz önden ölücez eli ayağı tutan kendi işini yapmalı
Takılma evlensen aynı konuyu kocan için açsan o zmamda o adamı boşa yazacaklar![]()
Tabi canm insam burayı dinleyip gaza gelse adamı 2 güne koyar kapıyaBiliyorum ya burda okudum cok o adami birak hayir gelmez derler cok okudum.Burda 2.konum boyle ama hep okuyan cevaplayan biriyim.
Yapar tabii eli ayağı tutan herkes yapablir yapmamak işin tembelliği işlerine geliyoİnanir misin dedem yapiyo babam yok.Babannem vefat etti dedem evlenmedi herseyini yapiyor.
Ne guzelsin sen yaaNe yasadigini yalniz sen bilirsin normal sartlar altinda babaya hizmet etmek ne ki normalda mutlu bile eder ınsani. Ama babanla ilgili buruklukların var anladigim kadariyla sana iyi bi baba olmadigi icin iyi bi evlat olmak icinden gelmiyo sanirim.
Hic takma arkadas aile sıkıntısı vs hersey gelip gecici olumlu anlara gelecege odaklan![]()
Tabi babam canim istemedi diyo almayinca mesela cok iyi biliyorumYapar tabii eli ayağı tutan herkes yapablir yapmamak işin tembelliği işlerine geliyo
Evlenmemekte bir tercihBu ozgurlukcu dusuncenizle neden hala baba evindesiniz?
Evlenmemekte bir tercih
Annem tek belimi kiran nokta. Astimi fitigi ve migreni var her hafta hastalanir birakip gidemem.Gel benle diyorum ozgurlugumu veremem diyo ananemler daha da geriden geliyo bosanirsan yanimda kalirsin diyorlar.Bende ona yuk olmasin annem iyi olsun diye kaliyorum.Bu ozgurlukcu dusuncenizle neden hala baba evindesiniz?
Oda bir tercih herkes ayrı evde yaşayacak diye bir kaide yok durumun el vermeyeblir. Yada banan senn gidince yeterli maddi olanağa sahip değildir gitmezsin. Önemli olan bir evde herkesn bişeylerm ucundan tutup hayatı kimseye zindan etmemekBaba evinde olmak peki?
Benim tek sebebim annemOda bir tercih herkes ayrı evde yaşayacak diye bir kaide yok durumun el vermeyeblir. Yada banan senn gidince yeterli maddi olanağa sahip değildir gitmezsin. Önemli olan bir evde herkesn bişeylerm ucundan tutup hayatı kimseye zindan etmemek
Tabi canm insam burayı dinleyip gaza gelse adamı 2 güne koyar kapıya![]()
Ya şu düşünceden çıkın ne alaka hizmetçiYok be kalsinSizde mi ya ? Hizmetci olayim yani?
Annem tek belimi kiran nokta. Astimi fitigi ve migreni var her hafta hastalanir birakip gidemem.Gel benle diyorum ozgurlugumu veremem diyo ananemler daha da geriden geliyo bosanirsan yanimda kalirsin diyorlar.Bende ona yuk olmasin annem iyi olsun diye kaliyorum.
Yardim ediyormus bizde yok bunu anlatmaya calisiyorum sevgililerimde bu dusunce asla yok.Babami gectim yani erkekler boyle yetistiriliyorlar.Aslinda onlarin sucu degil kiyamayan annelerde.Onlara da saygisizlik degil yanlis anlasilmasin kiysinlar ama temizlik is ogretsinler.Ben tek onlar yapsin demiyorum bende calisiyorum cay degil mevzu esit olsun.Ya şu düşünceden çıkın ne alaka hizmetçisiz böyle düşündükçe bahtiniz kapanır ins gönlünüze Gore bulursunuz sizi anlayan size herturlu yardımcı olan bulursunuz ama benim eşimde. Babanız gibi çay önünde karıştırmayı bile ister tel elinde diye bende soylenirim sen niye YAPMİYON diye ama yeri geliyor yemek yapıyor temizlik de yapıyor oyuzden anlaşıyoruz eşit değiliz her konuda hizmetçi değilim her işe ben kosturyom ev temizliği yemek market alışverişi bazen tikaniyorum bir yerde neden herşeyi benden bekliyon destek çık yap diye söyleniyor m Allah'tan yapıyor
işimiz malesef zor ama ne yapalım erkekler böyle herşeyi kadın yapsın diyorlar biz çalışıyoruz ekmek parası getiriyoruz diyorlar kadınlarda evde oturuyor ne yapıyorlar ki sabahtan akşama kadar boşlar diyo onların düşünceleri de boyle
![]()
Onceki yorumlari okumamissiniz anladigim kadariyla yazmaya usendim kusura bakmayin.Bunlar benim travmalarimin sonucu sadece feministlik degilbenim babam aydin bir insandir, kadin erkek esitligine de cok deger verir ve her zaman savunur. fakat evde sadece ikimizsek yani cay getirecek baska biri yoksa ben babamin cayini getiririm, veya o mutfaga daha yakin oldugu halde odamdan beni cagirip bir sey ister getiririm. fark etmez yani. gerekirse o da bana getirir ama zaten benden yasca buyuk, gun icinde cok yoruluyor ne gerek var bunun tartismasini yapmaya?
bu tarz ozgurlukcu, esitlikci dusuncelerin bu sekilde savunulmasi mantikli gelmiyor bana. evin icinde kalp kirmaktan baska ise yaramaz yani, daha cok goze sokmak gibi. bilmiyorum bu dusunce tarzini hayatiniza yedirebilmis olsaniz bunlar yasanmazdi zaten, anlatabildim mi bilemiyorum.