Yalnızlıktan öleceeim

Okeanides_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
29
7
38
Ankara
Ne bir sevgili ne de arkadaşa sahibim. Ankara'da yaşıyorum ve sayılı dostlarım var lanet olsun ki hepsi de farklı şehirlerde. Yaşım (elim titreyerek yazıyorum ) 28. Ben bu saatten sonra ümitsiz vaka mıyım yoksa bi çevre falan yapmam için nerelere gitmeliyim :/

Yasinizda ne varmis ki daha yolun basindayiz :). Sosyal cevre edinmenin en kolay yolu sanirim kursara katilmak.

Esimin isi icin farki bi sehre geldik bes ay kalacagiz. Ailem ve esimin ailesi farkli sehirde.
Isimden ayrilip esimle geldim.
Esim dun beni birakip iki gunlugune yurt disina cikti. Santiyelerde dolastigi icin yorulmus ve konusurken uyuya kaldi.
Bende suan cok yalniz hissediyorum.
Can sikintisindan ne yapacagimi bilemez haldeyim.

Ne bir sevgili ne de arkadaşa sahibim. Ankara'da yaşıyorum ve sayılı dostlarım var lanet olsun ki hepsi de farklı şehirlerde. Yaşım (elim titreyerek yazıyorum ) 28. Ben bu saatten sonra ümitsiz vaka mıyım yoksa bi çevre falan yapmam için nerelere gitmeliyim :/
Klise cümleler "Nasip, Kismet" yazan cok olacak ama ben seni cok iyi anliyorum. Aslinda gercektende öyle, nasipten öteye yol yoktur. Ama insan yinede yaninda ömür boyu olacak insani istiyor. Ayniyiz, gel sarilalim :KK19:

Bende bugünlerde kendimi çok yalnız hissediyorum nisanlimdan ayrildim benimde çok arkadaşım kalmadı...ankaranin neresindensin:)

Benimde şuan arkadaşlarım yok. Evlenip başka bir şehre geldim. Hoş zaten çok kalabalık bir grubum yoktu. Liseden 1-2 tane, onlarlada kopmustuk. Belli bir yaştan sonra edinilen arkadaşlıklarda pek samimiyet olmuyor. Çok çok nadirdir öyle insanlar. En güzel dostluklar lisede kuruldu kuruldu, kuralamadı sonrası lazım değil bence. Sevgili işine gelinceyse evet "nasip, kısmet" zorlamaya, aranmaya gelmez. Öyle biri denk geklir ki tanıdığın güne lanet edersin. Aklında olsun.

Bende aynı durumdayım kendimden ümidi kestim artik. Resmen asosyal bir hayat yasıyorum :KK14: en son ne zaman evden çıktıgımi bile hatirlamiyorum

Yapacak o kadar cok aktivite varken caniniz nasil sıkılıyor anlamiyorum.

Hem yalnizliktan da kimse olmez.

Öncelikle evden dışarı çıkmalısın :KK14:

evliyim ama bende çok yalnızım artık kafam arada gidip geliyo sanki Allah korusun tabi ama yalnızken insan ne varsa takıyo cnm eminim çoğu ev hanımı öyledir hayat herzaman güllük gülistanlık değil

Yapacak o kadar cok aktivite varken caniniz nasil sıkılıyor anlamiyorum.

Hem yalnizliktan da kimse olmez.
aşırıya kaçarsa ölüme bile götürür cnm ben yalnız kaldımmı başlıyo sıkıntılar vesveseler bişeyler yap diyeceksin kursa falan gittim sarmadı ilk adımı pek atamıyorum konuşurken tam bi ümitsiz vaka

Back
X