Yalnızlıktan öleceeim

inan ki bazen ummadığın kazığı en yakın sandığın kişiden yiyosun. o yüzden çok dertlenme arkadaşım sevgilim yok diye. benim de sevgilim yok, yakın arkadaşım da bir ya da iki tane ama sık görüşemiyoruz. yani genel anlamda yalnızım ama kendime yetiyorum. ben şunu anladım ki bir yaştan sonra edinilen arkadaşlar fazla uzun ömürlü olmuyor, olanlar da var ama istisna. ayrıca elin de titremesin 28 ne ki:) ben +3:KK14:

Yaa +3.. yazmış :)) Gel bi sarılayım

bilgimde var cnm az çok bilmediğimden değil ama utanıyorum işte bide siyasettir odur budur pek sevmem o tarz şeyleri
Aman boşver siyaseti bende sevmem durumlar belli zaten birini tutarsin yada tutmazsin bu sana kalmış önemli olan sub
bingöldeyiz cnm sadece küçük bi çarşı var bide halk eğitim bildklerim pek bi yer bilmiyorum
Evet sıkılmakla haklısın ama büyük şehirlerde olup da sıkılan cok:))) aman boşver insanları utanma da kimseden kimse kimseden üstün degil

Ne bir sevgili ne de arkadaşa sahibim. Ankara'da yaşıyorum ve sayılı dostlarım var lanet olsun ki hepsi de farklı şehirlerde. Yaşım (elim titreyerek yazıyorum ) 28. Ben bu saatten sonra ümitsiz vaka mıyım yoksa bi çevre falan yapmam için nerelere gitmeliyim :/
Ev hanimiysan ya da calismiyorsan ev gezmeleri ya da kurslara gidersin. .
Calisma hayatina girsen bir cok arkadasin cevren olur..

Bence bi insanin arkdasi yoksa o kisi " asosyal" dir ya.
Bence oyle.
Bunu yenebilir.
Kursa katilir, gune katilir, gonullu is yapar.
Eger bunlari yapmiyosa umitsiz vakadir.

Back
X