- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ooo sen şimdiden havlu atmışsın 30 yaşında evlendim, arada bir iki sene daha mı bekleseydim acaba diyorum:))) çıkacaktır seninde karşına seveceğin bir insan .
hiçbir şey yapma ve bekle, Allah karşına birini çıkaracaktır. ama zamanı geldiğinde.
şimdi derslerine yoğunlaş bence. bakarsın ki bir gün her şey değişivermiş, sevdiğin insanla yılları devirmişsiniz. hem de nasıl olduğunu anlamadan.
bence zamana bırak ve bekle. bunun için özel bir çaba gösterme. baktın ki kafandaki insan çıkmış karşına, o zaman zaten çok çaba göstermen gerekecek :)
ama önce bi onun sana gelmesini bekle
.Kendinize başka alışkanlıklar bulmaya çalışın mesela kitap okuyun ...Sürekli zihniniz birseylerle meşgul olsun...Ayrıca bir daha öyle birsey yapmamaya kendinize söz verin....Tanımadığınız adamla3 saat konuşma yapmanız gerçekten de mantıksız...Bu işleri bırakın elbet sizin karsisiniza biri çıkacak....24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
işin kötüsü ben hep bi sevgilim olsun istedim.ben ne kadar istedikçe Allah o kadar vermedi bana.ve saçma sapan şekilde netten tanıştığım insanlarla konuştum çoğu kez.gerçek olmadığını bile bile kaptırdım,en önemli şey olan vaktimi verdim.şu sıralar yine aynı şeyi yapıyordum ki bugün son verdim.kıytırık bi siteden biriyle tanışıp,telefonlaştık.hayatımın şu sürecini o da yaşadığı için akıl veriyordu.bizim konuşmalar 3 saati buluyordu günde.ben etkilenmeye başladım tabi.sonra farkettim ki adamın canı sıkılıyo,zaman öldürüyo,ama ben!benim harcıcak zamanım yok ki ders çalışmam lazım sürekli.baktım gün içinde ders çalışmak şöyle dursun,onunla konuşcağım vakitleri bekliyorum...bir de kendini öyle iyi ifade etti ki her şeyimiz uyumlu,ne biliym ümitlendim galiba.
yaptığım yanlış.ama aklımdan atmak istiyorum,bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum.sonra kendimi yine bu işlerin içinde buluyorum.sevmek,sevilmek bana layık görülmeyen şeyler sanırım.ben ne kadar istersem rabbim o kadar vermiyor bana...yaptığımın ne kadar saçma olduğunu söyleyin lütfen.zaman değerli diyin,bu huydan,yalnızlıktan nasıl kurtulacağımı diyin
hem de çok mantıksız.ne kadar zavallıyım diye düşünüyorum gerçekten.yapmam gereken bir şey var ders çalışmak o da.sürekli hem de.ama ben böyle saf salak şeylerle uğraşıyorum işte.Kendinize başka alışkanlıklar bulmaya çalışın mesela kitap okuyun ...Sürekli zihniniz birseylerle meşgul olsun...Ayrıca bir daha öyle birsey yapmamaya kendinize söz verin....Tanımadığınız adamla3 saat konuşma yapmanız gerçekten de mantıksız...Bu işleri bırakın elbet sizin karsisiniza biri çıkacak....
. Durumun sebebi yanlızlık veya boşluk değil ... İki duyguyu tatmin etmenin o kadar yolu varki ? Bunu yapmanının sebepleri ; Aile içi huzursuzluk kaçış... Özgüven eksikliği ... Sevgisizlik Kimliksizlik. Cinsel dürtüler .. Mutsuzluk .. O sitelerde kadını kandırılacak meta olarak gören , bayanların zayıf yönlerini ve zaaflarını ezberlemiş , insanlarla dolu ... Sana iyi gelecek sözler söylemeleri bunun seni mutlu etmesi , o an için kendini değerli ve mutlu hissetmen , o mutluluğa esir olman , cinsel haz , merak , umut vs.vs. O anlık mutluluğa kumar gibi bağımlı Olman ! Bağımlılıktan kurtulmak istiyorsan uzun süre müzik dinleme , müzik sürekli hayal dünyanı hislerini coşturan , cesaret veren , his ve haz tutulmasına sokan birşey ! Kendine gerçekleri hatırlat..24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
işin kötüsü ben hep bi sevgilim olsun istedim.ben ne kadar istedikçe Allah o kadar vermedi bana.ve saçma sapan şekilde netten tanıştığım insanlarla konuştum çoğu kez.gerçek olmadığını bile bile kaptırdım,en önemli şey olan vaktimi verdim.şu sıralar yine aynı şeyi yapıyordum ki bugün son verdim.kıytırık bi siteden biriyle tanışıp,telefonlaştık.hayatımın şu sürecini o da yaşadığı için akıl veriyordu.bizim konuşmalar 3 saati buluyordu günde.ben etkilenmeye başladım tabi.sonra farkettim ki adamın canı sıkılıyo,zaman öldürüyo,ama ben!benim harcıcak zamanım yok ki ders çalışmam lazım sürekli.baktım gün içinde ders çalışmak şöyle dursun,onunla konuşcağım vakitleri bekliyorum...bir de kendini öyle iyi ifade etti ki her şeyimiz uyumlu,ne biliym ümitlendim galiba.
yaptığım yanlış.ama aklımdan atmak istiyorum,bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum.sonra kendimi yine bu işlerin içinde buluyorum.sevmek,sevilmek bana layık görülmeyen şeyler sanırım.ben ne kadar istersem rabbim o kadar vermiyor bana...yaptığımın ne kadar saçma olduğunu söyleyin lütfen.zaman değerli diyin,bu huydan,yalnızlıktan nasıl kurtulacağımı diyin
. Durumun sebebi yanlızlık veya boşluk değil ... İki duyguyu tatmin etmenin o kadar yolu varki ? Bunu yapmanının sebepleri ; Aile içi huzursuzluk kaçış... Özgüven eksikliği ... Sevgisizlik Kimliksizlik. Cinsel dürtüler .. Mutsuzluk .. O sitelerde kadını kandırılacak meta olarak gören , bayanların zayıf yönlerini ve zaaflarını ezberlemiş , insanlarla dolu ... Sana iyi gelecek sözler söylemeleri bunun seni mutlu etmesi , o an için kendini değerli ve mutlu hissetmen , o mutluluğa esir olman , cinsel haz , merak , umut vs.vs. O anlık mutluluğa kumar gibi bağımlı Olman ! Bağımlılıktan kurtulmak istiyorsan uzun süre müzik dinleme , müzik sürekli hayal dünyanı hislerini coşturan , cesaret veren , his ve haz tutulmasına sokan birşey ! Kendine gerçekleri hatırlat..
Üniversite okuyorsun herhalde hangi bölüm ?hem de çok mantıksız.ne kadar zavallıyım diye düşünüyorum gerçekten.yapmam gereken bir şey var ders çalışmak o da.sürekli hem de.ama ben böyle saf salak şeylerle uğraşıyorum işte
.Kendinize başka alışkanlıklar bulmaya çalışın mesela kitap okuyun ...Sürekli zihniniz birseylerle meşgul olsun...Ayrıca bir daha öyle birsey yapmamaya kendinize söz verin....Tanımadığınız adamla3 saat konuşma yapmanız gerçekten de mantıksız...Bu işleri bırakın elbet sizin karsisiniza biri çıkacak....[/QUOTE Erkeklerin namuslu olduğu yerde kadınlar namuslu olur . ( kasdedilen namus beyin , düşünsel anlamda , erkekler kandırmaya kadınlar kanmaya meraklı , beyin ölümü ! Testesronların lipidoların uzlaştığı bi dünya )
hayır mezunum:/işe girme süreciyle uğraşıyorum.ve ne kadar boş şeyler yapıyorum değil mi:)Üniversite okuyorsun herhalde hangi bölüm ?
Kendine başka uğrasılar bulmalisin...kendini derslerine ver işine ver... Ayrıca merak etme sen Ailenin ve Arkadaslarinin gözünde değerli birisin....Diana arkadaşımızın dediği gibi, O sitelerde tanistigin erkekler belkide sana sadece cinsel bir obje olarak ddeğer veriyorlardir...senin asıl değerin bu degil,o siterdeki erkekler kadinalrin duymak istedikleri şeyleri cok iyi bilirler....O soylediklerin seyler de kendini değerli hissetmemiştim sağlıyor...ama o sitelerde berkeklerin çoğu bir kız denk gelse de tırnak içinde "dusursem"diyen erkekler...senin asıl değerin bu degile ne diyeyim sana ben:))haklısın.tamamıyla haklısın.ama doğru olmadığını bile bile yapmak da neyin nesi yani!!!güçlü bir kişilik olamadğım kadar var gerçekten.böyle bir insan nasıl güçlü olabilir ki.
Evet cok boş şeyler..:))) ama tecrübe olur bunlar sana... bir daha bunları yapmamaya söz ver kendine....Cunku yani karşındakini kişi sadece senin duymak istediğin şeyleri söylüyor...kim bilir onları kaç kişiye daha söylemiştir....zaten bir siteye üyelik yapmışsa adamın amacı belli,av peşinde çocuk.....Lütfen kendinize saygınız olsun...Siz düşündüğümüzden daha degrlisiniz.....hayır mezunum:/işe girme süreciyle uğraşıyorum.ve ne kadar boş şeyler yapıyorum değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?