yalnızlıktan ve boşluktan saçma sapan şeyler yapıyorum,bana dur deyin:(

Ooo sen şimdiden havlu atmışsın 30 yaşında evlendim, arada bir iki sene daha mı bekleseydim acaba diyorum:))) çıkacaktır seninde karşına seveceğin bir insan .

Ooo sen şimdiden havlu atmışsın 30 yaşında evlendim, arada bir iki sene daha mı bekleseydim acaba diyorum:))) çıkacaktır seninde karşına seveceğin bir insan .

ben evlenmek istemiyorum.sadece sevmek ve sevilmek bile yetecek şuan.ama yok,olmuyor yani.sizin ilişkileriniz olmuştur en azından : (

hiçbir şey yapma ve bekle, Allah karşına birini çıkaracaktır. ama zamanı geldiğinde.
şimdi derslerine yoğunlaş bence. bakarsın ki bir gün her şey değişivermiş, sevdiğin insanla yılları devirmişsiniz. hem de nasıl olduğunu anlamadan.
bence zamana bırak ve bekle. bunun için özel bir çaba gösterme. baktın ki kafandaki insan çıkmış karşına, o zaman zaten çok çaba göstermen gerekecek :)

ama önce bi onun sana gelmesini bekle

bu gerçek mi.ben buna inanmak istiyorum.saf ve temiz bi erkek istiyorum.bana anlatacak eski sevgilisi bile olmasın.ama devir öyle bi devir ki çok zor çoook

Sevgilin varsin olmasin..bunu ben mi soyluyorum diye su an kendime sasiyorum ama gercekten yanlis bi kalpte olmaktansa yalniz olmak daha iyi emin olll.....bende cok istiyorum senin gibi sevip sevilmek hemde 30unu asmis biri olarak ama gercekten yasin ilerledikce daha iyi anlarsinki tek olsun esin olsun hayatinda...o yuzden acele etme bekle bence..

sevgi aramakla bulunmaz.pat diye çıkar karşına.yanlış anlama canım ama aramakla bulunan sevgidende hayır gelmez.

Hatanız acele etmeniz ve yaptığınız bu tür hatalarla size nasip olacak güzelliklere engel olmanızdır. Her zaman şuna inanırım yaptığımız hiçbir şey gizlide kalmaz ve mutlaka her hatamızın bir bedeli olur. Ki olmalı da. Yaşadığımız şeyleri göz önüne aldığımızda aslında her hareketimizin gelecekte karşımıza çıktığı birçok hadise var. Biz bunları göremiyoruz ama yaptığımız yanlışlar bizim işlerimizi de zorlaştırıyor. Netten tanışma olayına gelince, dikkat edin lütfen. Her çeşit insan var Allah korusun. Duygusal olarak boşlukta olabilirsiniz ama bu boşluğu daha başka şeylere yönelerek de doldurabilirsiniz. Dua edin. Mutlaka bir yerlerde bir gün nasibiniz karşınıza çıkacaktır. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Temiz bi erkek istiyorsan sende temiz kalacaksın o zaman. sana anlatacak bir sevgilisi bile olmasın diyorsan sende kimseyle vakit öldürmeyeceksin olmayacağını bile bile... bekle ve gör. Sabırlı olursan Allah gönlüne göre verecektir.İnşallah..

.Kendinize başka alışkanlıklar bulmaya çalışın mesela kitap okuyun ...Sürekli zihniniz birseylerle meşgul olsun...Ayrıca bir daha öyle birsey yapmamaya kendinize söz verin....Tanımadığınız adamla3 saat konuşma yapmanız gerçekten de mantıksız...Bu işleri bırakın elbet sizin karsisiniza biri çıkacak....

hem de çok mantıksız.ne kadar zavallıyım diye düşünüyorum gerçekten.yapmam gereken bir şey var ders çalışmak o da.sürekli hem de.ama ben böyle saf salak şeylerle uğraşıyorum işte

. Durumun sebebi yanlızlık veya boşluk değil ... İki duyguyu tatmin etmenin o kadar yolu varki ? Bunu yapmanının sebepleri ; Aile içi huzursuzluk kaçış... Özgüven eksikliği ... Sevgisizlik Kimliksizlik. Cinsel dürtüler .. Mutsuzluk .. O sitelerde kadını kandırılacak meta olarak gören , bayanların zayıf yönlerini ve zaaflarını ezberlemiş , insanlarla dolu ... Sana iyi gelecek sözler söylemeleri bunun seni mutlu etmesi , o an için kendini değerli ve mutlu hissetmen , o mutluluğa esir olman , cinsel haz , merak , umut vs.vs. O anlık mutluluğa kumar gibi bağımlı Olman ! Bağımlılıktan kurtulmak istiyorsan uzun süre müzik dinleme , müzik sürekli hayal dünyanı hislerini coşturan , cesaret veren , his ve haz tutulmasına sokan birşey ! Kendine gerçekleri hatırlat..

Son düzenleme:

e ne diyeyim sana ben:))haklısın.tamamıyla haklısın.ama doğru olmadığını bile bile yapmak da neyin nesi yani!!!güçlü bir kişilik olamadğım kadar var gerçekten.böyle bir insan nasıl güçlü olabilir ki.

hattını değiş bence ders çalış, birde kendini çok çok kötü hissetme ne var yani eskiden insanlar hıç görmedikleri konuşmadıkları ınsanlarla mektuplaşırmış, aşk mektupları hemde , insanlar ayrı cins yaratılmış karşı cinsle konuşmak istemek bizim fıtratımızda var , sevilmek istemek bunlar doğal duygular... ders çalışmanı falan engellediğini sanmıyorum bu olayın tembellik ayrı o ayrı bence tembellik etme ders çalış , hattını değişirsin bidaha konuşmazsın ona kafayı çok takma bence rahat ol ; )

Kendine başka uğrasılar bulmalisin...kendini derslerine ver işine ver... Ayrıca merak etme sen Ailenin ve Arkadaslarinin gözünde değerli birisin....Diana arkadaşımızın dediği gibi, O sitelerde tanistigin erkekler belkide sana sadece cinsel bir obje olarak ddeğer veriyorlardir...senin asıl değerin bu degil,o siterdeki erkekler kadinalrin duymak istedikleri şeyleri cok iyi bilirler....O soylediklerin seyler de kendini değerli hissetmemiştim sağlıyor...ama o sitelerde berkeklerin çoğu bir kız denk gelse de tırnak içinde "dusursem"diyen erkekler...senin asıl değerin bu degil

hayır mezunum:/işe girme süreciyle uğraşıyorum.ve ne kadar boş şeyler yapıyorum değil mi:)
Evet cok boş şeyler..:))) ama tecrübe olur bunlar sana... bir daha bunları yapmamaya söz ver kendine....Cunku yani karşındakini kişi sadece senin duymak istediğin şeyleri söylüyor...kim bilir onları kaç kişiye daha söylemiştir....zaten bir siteye üyelik yapmışsa adamın amacı belli,av peşinde çocuk.....Lütfen kendinize saygınız olsun...Siz düşündüğümüzden daha degrlisiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…