yalnızlıktan ve boşluktan saçma sapan şeyler yapıyorum,bana dur deyin:(

Mezundan ne dersi bu ?
2 Üni mi KPSS mi ?
Ben 24 te evlendim atlı mı kovaladı diyorum şimdi
3 ay sonra keşke daha gezip tozsaydım diyorum
Evlenincede gezilip tozuluyo ama dışarı çıktığın anda evdeki işler geliyo aklına
Ay gidiyimdr ütü yapıyım çamaşır vs vs
Lafın özü gez toz hayatın tadını çıkart
Netteki adamlarlada ipi kopar
Gerçek hayT doşarda

Bizim Turk kizlarina ne olmus boyle. Kendine ozguveni olmayan bir genclik turemis. Cokmu onemli su.....klu bir erkek tarafindan begenilmek. Daha cok gencsin bulursun birini ama insallah bulduguna pisman olmazsin! !!!!!!

Ee ben napayim 18 de evlendim 31 de ayrildim arti iki çocuk var yani diyecegim o ki tüm hayatım boyunca yalniz kalsamda sacma sapan bir seyin icine atmam kendimi sende öyle yap ablasi

Rabbim vermiyorsa elbet bir zamanı olduğu için vermiyordur hayırsız olduğu için vermiyordur o yüzden hep hayırlısını hayırlı zamanında iste :) hayırsız bir insanla katşılaşıp hayatının mahvolmadı daha mı iyi !!!

Benm ılk sevgılım oldugunda 20 yasındaydım unıversıte 1.sınıfta. Tam hayatımda bırı olmasına ıhtıyacım oldugu aıle sorunları yasarken sabah askım dıe msj attıgı gunun aksamında ayrılmak ıstıorum msjını aldım,gun ıcersınde ıkı darbe yedım anlıcagın 9 aylık ılıskıydı cok umut verdı ama cektı gıttıı. Suan ıkıncı sevgılımle nısanlıyım sımdı dıceksın ne alaka ama soyle :)
Ben terkedıldıkten sonra kı zaten hayatıma aldıgım ılk ınsanı 20 yıl sonra bulmusum dedım kı bende iş yok artk kımseyı bulamam zaten sert bı mızacım var ve pek de kımseyı yaklaştrmam kendıme .... Ama tam 6 ay sonra suan kı nısanlımla tanıstım ve 4. Yılımızın ıcjndeyız ve hep allaha dedım mı ıyıkı oncekı sevgılım benı terketmıs .
Suan hayatında bırı olmamasında var bır hayır bunu asla unutma, ben hep hakkımda hayrlısını ıstedım Rabbım sanad hayrlısını nasıp eder ınsllah . İşini gucunu kur sen hayatını yasamaya devam et bırılerıylede elbette tanıs ama mumkun oldugu kadar sosyal ortamda olmasın , kendıne de hayatınada fırsat tanı bı bakmıssın bırı hayatında oluverms :)

Allah seni seviyor sende Onu sev. Bak Onun güzel kuluymuşsun ki dünyalik işleri bırak bana yönel o zaman isteğini veririm diyor. Kalbini yüreğini tamamen onunla doldurmaya çalışırsanız en azından bu yolda gayret dahi etseniz görün bakın herşey nasıl da yolunda gidiyor. Abla sözü olsun bu size. Emin olun mutlu Olacaksınız ÇOK

kpss süreci diyelim.çok ağır bir sürec olduğu ve saçma sapan ruh hallerimin olduğu için böyle şeylere sarmak kaçınılmaz oldu.yoksa sınava hazırlandığm süre içinde hiç böyle şeyler yapmadım.şuan biraz yoruldum,bıktım,muhtemelen bunların da etkisi var.evlenmek istemiyorum,gerçekten ben evlensem yürütebileceğimi sanmıyorum zaten.ama insan bir sevdicek istiyo tabi orası ayrı.yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum,gerçek hayatın dışarda olduğunu da.zaten hiçbir zaman sanal ortam güven vermedi.yalnızlıktan mecbur kaldım.Allah hayırlısını versin.şuan yanlış yapmamak için çabalıyorum

benim de sert bi mizacım var yaklaşabilene aşk olsun:)mutluluklar size ben de mutlu olabileceksem darısı bana olsun inş:)

bu gerçek mi.ben buna inanmak istiyorum.saf ve temiz bi erkek istiyorum.bana anlatacak eski sevgilisi bile olmasın.ama devir öyle bi devir ki çok zor çoook
saf ve temiz bir erkek istiyorum derken karşındaki erkeğinde böyle temennileri olabileceği aklına gelmiyor mu..internetten birileri ile tanışıp telefon numaranı verip onlarla telefonda ister sohbet de ister başka bir şey flörtleşirken çok zor çoook zooooor..önceliğin ders çalışmak olsun işini mi okulunu mu eline alıyorsan al ondan sonra nasibindeki kişi gelir seni bulur...27 yaşım geçen sene evlendim eşimle tanıştım 5 ayda evlendim daha önce hayatıma sadece üniversitede bir kişi girdi o da çok seviyeli ve seviyeli olduğu için çok kısa bir ilişkiydi..

Koca bulamadin diye isyan mi ediyorsun...rabbim vermiyor bana vs ne cirkin sözler bunlar...cok istiyorsan ara sürekli bulursun evde kalmazsin korkma

Koca bulamadin diye isyan mi ediyorsun...rabbim vermiyor bana vs ne cirkin sözler bunlar...cok istiyorsan ara sürekli bulursun evde kalmazsin korkma

Bu nasıl bir yorum böyle konuyu anlamamışsınız.
Koca aramıyor arkadaş sevgi arıyor.
Sevmek sevilmek herkesin hakkı insanlar bu duyguyu tabi ki yaşamalı ve yaşamak istemesinde herhangi bir sorun göremedim ben..

Konu sahibi biraz daha sabretmeni önericem .
En olmadık zamanlarda çıkar böyle mucizeler karşına
Kpss süreci yıpratıcı evet hak veriyorum.
Ama böyle şeylerle vakit öldürürsen süreç sonunda o sınavı kazanamadığın vakit daha yıpratıcı olacak her şey

Istedigim yorumu yaparim..ayrica bende bekarim ve bu kizdan 3 yas buyugum.hicde kimseyi bulamiyorum sole bole diye dert yanmiyorum kimseye..bole tiplerede kiziyorum.insan kendino sevmezse kimse onu sevmez bu kadar basit.erkek bulmak cok kolay ayrica tonla var..

Ne kadar benziyoruz seninle, tek fark ben sanal ilişki kurmuyorum tanışmıyorum kimseyle. Sevgi ihtiyacı çok zor bir şey kendi iradenle istediğinle dolduramıyorsun elin kolun bağlı. Hele bir de umutsuzsan benim gibi daha da çekilmez oluyor. Evlenmeyi hiç istemiyorum şu yaş tam gezme eğlenme yaşı ama bunu da yalnız yapmak istemiyorum. Şans işte.

bu gerçek mi.ben buna inanmak istiyorum.saf ve temiz bi erkek istiyorum.bana anlatacak eski sevgilisi bile olmasın.ama devir öyle bi devir ki çok zor çoook

ayy Allah aşkına. benim evlendiğim şahsiyetin eline kız eli değmemişti desem yeridir o kadar saftı. bir evlendik adam ilişkiyi bilmiyor. meğerse kadınlara zaafı yokmuş adamın. he evlenmeden önce zina etsin demiyorum ama saf erkek de fazla iyi bir şey değil. bak hayatımı mahvetti boşandım. ben de 24 yaşındayım şimdi. ta lise çağlarındayken sevilmiştim. ben fazla sevmiyordum sadece ilgi görmek hoşuma gidiyordu. o zamandan beri ben de yalan şeyler dışında bir şey yaşamadım ve ben de ümitle gerçek bir erkek bekliyorum. ümitsiz olma. en azından bekarsın. ben karşıma biri çıksa evlenip ayrıldığımı söyleyeceğim belki başlamadan bitecek filan bir sürü stresim olacak. o yüzden iyilerine bakarken bir de kötülerine bak ve mutlaka hayırlısını iste. belki yalnız olmak birinin olmasından daha hayırlıdır şu an için. bak 21'imde 2 aylık bir evlilik yaşadım az daha mazallah kendimi öldürecektim. o kıvama geldim iki ayda. bazen yalnız kalmak da nimet. vakti vardır onun sabret..

ne zaman bişi yaparsan olmaz gerceklesmez. kısmetını beklersın beklersın gelmez ama sen baska seylere yogunlasmısken aniden ortaya cıkıverir. anlayacagın hıcbişi yapma derslerıne bak onune bak planlar yap . hayatını duzene sok spor yap guzel beslen vs.. sonra o kısmetın bı bakmıssınkı hayatına gırmıs bile. unutma en guzel seyler beklenmedgınde gerceklesir

İş ortamına gir bence de . Hem orda dengin biriyle olma şansın da artar.
Bu geçici bir dönemde olabilir. Şuan böyle hissediyorsun ama ileride belki çok başka şeyler düşüneceksin.
Seçici bir olduğunda belli zaten . Umarım en güzeli seni bulur en iyisi dert etme sen :)

Ben de erkek arkadaşımla tanıştığımda senden iki yaş küçüktüm sadece :) hiç üzülme. Beklemediğin anda gelir sana. . Senin yaşında, başından bir evlilik geçmiş, bir belki de iki çocuk sahibi bayanlar da var. Hayat bu her şey olabilir bunlar doğal şeyler, bunu örnek vermemin nedeni bunları da düşün diye :)

bak söylediğinde haklısın kesinlikle ama ben saf ve temizini hakettiğimi düşünüyorum açıkçası.şöyle ki anlattığım gibi bu olayların bende bi reel kısmı var bir sanal kısmı.reelde biri bana yaklaşıyo mesela,belli yani bana uygun değil,uzaklaşıyorum,şimdiye kadar demedim ki yaa en azından sevgili oluruz,takılırz nolcak.. vs vs.sanalda ise muhabbetlerim asla başka yöne kaymamıştır,hem boşlukta olmanın hem de yalnız olmanın verdiği duyguyla konuşmak istiyorum.ama bunun gerçek veya güvenilir olmadığının da farkındayım.bir de şöyle bir yönü var ben kapalı kutu gibiyimdir mesela.bikaç sene öncesine kadar yüzüne bakılmıcak bi tip olduğumu düşünürdüm.sonra okuldan biriyle tanıştım.ilk kez kendimi açabilmiştim,gördüm ki ben kendi kapalı dünyamda kaldıkça ilerlemiyorum,kendimi bile tanıma fırsatı bulamıyorum.mesela o yüzüme bakmaz kimse fikri şuan o denli yok.demem o ki netten tanıştığım insanlar da seviyesi olduğunu düşündüğüm tiplerdi.ki irtibatı kestiğim çocuk benim sürecimden geçmiş.bana akıl vermekten başka bişey yapmıyodu.hatta bazen düşünüyorum hadi sevgilin oldu.napıcaksın ya nasıl yürütebilirsin ki sen.ne konuşulur,nasıl bağ kurulur bunu bile bilmiyorsun.bunların bilinmezliğiyle de hata yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…