- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Latinachica
-
Rabbim vermiyorsa elbet bir zamanı olduğu için vermiyordur hayırsız olduğu için vermiyordur o yüzden hep hayırlısını hayırlı zamanında iste :) hayırsız bir insanla katşılaşıp hayatının mahvolmadı daha mı iyi !!!24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
işin kötüsü ben hep bi sevgilim olsun istedim.ben ne kadar istedikçe Allah o kadar vermedi bana.ve saçma sapan şekilde netten tanıştığım insanlarla konuştum çoğu kez.gerçek olmadığını bile bile kaptırdım,en önemli şey olan vaktimi verdim.şu sıralar yine aynı şeyi yapıyordum ki bugün son verdim.kıytırık bi siteden biriyle tanışıp,telefonlaştık.hayatımın şu sürecini o da yaşadığı için akıl veriyordu.bizim konuşmalar 3 saati buluyordu günde.ben etkilenmeye başladım tabi.sonra farkettim ki adamın canı sıkılıyo,zaman öldürüyo,ama ben!benim harcıcak zamanım yok ki ders çalışmam lazım sürekli.baktım gün içinde ders çalışmak şöyle dursun,onunla konuşcağım vakitleri bekliyorum...bir de kendini öyle iyi ifade etti ki her şeyimiz uyumlu,ne biliym ümitlendim galiba.
yaptığım yanlış.ama aklımdan atmak istiyorum,bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum.sonra kendimi yine bu işlerin içinde buluyorum.sevmek,sevilmek bana layık görülmeyen şeyler sanırım.ben ne kadar istersem rabbim o kadar vermiyor bana...yaptığımın ne kadar saçma olduğunu söyleyin lütfen.zaman değerli diyin,bu huydan,yalnızlıktan nasıl kurtulacağımı diyin
Allah seni seviyor sende Onu sev. Bak Onun güzel kuluymuşsun ki dünyalik işleri bırak bana yönel o zaman isteğini veririm diyor. Kalbini yüreğini tamamen onunla doldurmaya çalışırsanız en azından bu yolda gayret dahi etseniz görün bakın herşey nasıl da yolunda gidiyor. Abla sözü olsun bu size. Emin olun mutlu Olacaksınız ÇOK24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
işin kötüsü ben hep bi sevgilim olsun istedim.ben ne kadar istedikçe Allah o kadar vermedi bana.ve saçma sapan şekilde netten tanıştığım insanlarla konuştum çoğu kez.gerçek olmadığını bile bile kaptırdım,en önemli şey olan vaktimi verdim.şu sıralar yine aynı şeyi yapıyordum ki bugün son verdim.kıytırık bi siteden biriyle tanışıp,telefonlaştık.hayatımın şu sürecini o da yaşadığı için akıl veriyordu.bizim konuşmalar 3 saati buluyordu günde.ben etkilenmeye başladım tabi.sonra farkettim ki adamın canı sıkılıyo,zaman öldürüyo,ama ben!benim harcıcak zamanım yok ki ders çalışmam lazım sürekli.baktım gün içinde ders çalışmak şöyle dursun,onunla konuşcağım vakitleri bekliyorum...bir de kendini öyle iyi ifade etti ki her şeyimiz uyumlu,ne biliym ümitlendim galiba.
yaptığım yanlış.ama aklımdan atmak istiyorum,bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum.sonra kendimi yine bu işlerin içinde buluyorum.sevmek,sevilmek bana layık görülmeyen şeyler sanırım.ben ne kadar istersem rabbim o kadar vermiyor bana...yaptığımın ne kadar saçma olduğunu söyleyin lütfen.zaman değerli diyin,bu huydan,yalnızlıktan nasıl kurtulacağımı diyin
Mezundan ne dersi bu ?
2 Üni mi KPSS mi ?
Ben 24 te evlendim atlı mı kovaladı diyorum şimdi
3 ay sonra keşke daha gezip tozsaydım diyorum
Evlenincede gezilip tozuluyo ama dışarı çıktığın anda evdeki işler geliyo aklına
Ay gidiyimdr ütü yapıyım çamaşır vs vs
Lafın özü gez toz hayatın tadını çıkart
Netteki adamlarlada ipi kopar
Gerçek hayT doşarda
benim de sert bi mizacım var yaklaşabilene aşk olsun:)mutluluklar size ben de mutlu olabileceksem darısı bana olsun inş:)Benm ılk sevgılım oldugunda 20 yasındaydım unıversıte 1.sınıfta. Tam hayatımda bırı olmasına ıhtıyacım oldugu aıle sorunları yasarken sabah askım dıe msj attıgı gunun aksamında ayrılmak ıstıorum msjını aldım,gun ıcersınde ıkı darbe yedım anlıcagın 9 aylık ılıskıydı cok umut verdı ama cektı gıttıı. Suan ıkıncı sevgılımle nısanlıyım sımdı dıceksın ne alaka ama soyle :)
Ben terkedıldıkten sonra kı zaten hayatıma aldıgım ılk ınsanı 20 yıl sonra bulmusum dedım kı bende iş yok artk kımseyı bulamam zaten sert bı mızacım var ve pek de kımseyı yaklaştrmam kendıme .... Ama tam 6 ay sonra suan kı nısanlımla tanıstım ve 4. Yılımızın ıcjndeyız ve hep allaha dedım mı ıyıkı oncekı sevgılım benı terketmıs .
Suan hayatında bırı olmamasında var bır hayır bunu asla unutma, ben hep hakkımda hayrlısını ıstedım Rabbım sanad hayrlısını nasıp eder ınsllah . İşini gucunu kur sen hayatını yasamaya devam et bırılerıylede elbette tanıs ama mumkun oldugu kadar sosyal ortamda olmasın , kendıne de hayatınada fırsat tanı bı bakmıssın bırı hayatında oluverms :)
saf ve temiz bir erkek istiyorum derken karşındaki erkeğinde böyle temennileri olabileceği aklına gelmiyor mu..internetten birileri ile tanışıp telefon numaranı verip onlarla telefonda ister sohbet de ister başka bir şey flörtleşirken çok zor çoook zooooor..önceliğin ders çalışmak olsun işini mi okulunu mu eline alıyorsan al ondan sonra nasibindeki kişi gelir seni bulur...27 yaşım geçen sene evlendim eşimle tanıştım 5 ayda evlendim daha önce hayatıma sadece üniversitede bir kişi girdi o da çok seviyeli ve seviyeli olduğu için çok kısa bir ilişkiydi..bu gerçek mi.ben buna inanmak istiyorum.saf ve temiz bi erkek istiyorum.bana anlatacak eski sevgilisi bile olmasın.ama devir öyle bi devir ki çok zor çoook
Koca bulamadin diye isyan mi ediyorsun...rabbim vermiyor bana vs ne cirkin sözler bunlar...cok istiyorsan ara sürekli bulursun evde kalmazsin korkma
Istedigim yorumu yaparim..ayrica bende bekarim ve bu kizdan 3 yas buyugum.hicde kimseyi bulamiyorum sole bole diye dert yanmiyorum kimseye..bole tiplerede kiziyorum.insan kendino sevmezse kimse onu sevmez bu kadar basit.erkek bulmak cok kolay ayrica tonla var..Bu nasıl bir yorum böyle konuyu anlamamışsınız.
Koca aramıyor arkadaş sevgi arıyor.
Sevmek sevilmek herkesin hakkı insanlar bu duyguyu tabi ki yaşamalı ve yaşamak istemesinde herhangi bir sorun göremedim ben..
Konu sahibi biraz daha sabretmeni önericem .
En olmadık zamanlarda çıkar böyle mucizeler karşına
Kpss süreci yıpratıcı evet hak veriyorum.
Ama böyle şeylerle vakit öldürürsen süreç sonunda o sınavı kazanamadığın vakit daha yıpratıcı olacak her şey
Ne kadar benziyoruz seninle, tek fark ben sanal ilişki kurmuyorum tanışmıyorum kimseyle. Sevgi ihtiyacı çok zor bir şey kendi iradenle istediğinle dolduramıyorsun elin kolun bağlı. Hele bir de umutsuzsan benim gibi daha da çekilmez oluyor. Evlenmeyi hiç istemiyorum şu yaş tam gezme eğlenme yaşı ama bunu da yalnız yapmak istemiyorum. Şans işte.24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
bu gerçek mi.ben buna inanmak istiyorum.saf ve temiz bi erkek istiyorum.bana anlatacak eski sevgilisi bile olmasın.ama devir öyle bi devir ki çok zor çoook
hayır mezunum:/işe girme süreciyle uğraşıyorum.ve ne kadar boş şeyler yapıyorum değil mi:)
saf ve temiz bir erkek istiyorum derken karşındaki erkeğinde böyle temennileri olabileceği aklına gelmiyor mu..internetten birileri ile tanışıp telefon numaranı verip onlarla telefonda ister sohbet de ister başka bir şey flörtleşirken çok zor çoook zooooor..önceliğin ders çalışmak olsun işini mi okulunu mu eline alıyorsan al ondan sonra nasibindeki kişi gelir seni bulur...27 yaşım geçen sene evlendim eşimle tanıştım 5 ayda evlendim daha önce hayatıma sadece üniversitede bir kişi girdi o da çok seviyeli ve seviyeli olduğu için çok kısa bir ilişkiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?