- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Latinachica
-
Istedigim yorumu yaparim..ayrica bende bekarim ve bu kizdan 3 yas buyugum.hicde kimseyi bulamiyorum sole bole diye dert yanmiyorum kimseye..bole tiplerede kiziyorum.insan kendino sevmezse kimse onu sevmez bu kadar basit.erkek bulmak cok kolay ayrica tonla var..
Konu sahibi biraz daha sabretmeni önericem .
En olmadık zamanlarda çıkar böyle mucizeler karşına
Kpss süreci yıpratıcı evet hak veriyorum.
Ama böyle şeylerle vakit öldürürsen süreç sonunda o sınavı kazanamadığın vakit daha yıpratıcı olacak her şey
Rabbim vermiyor demek ozeltiri degil isyandir direk ..kelimeni bilde konus bence....ne demek vermiyor.inancli bir kadin bunu soylemez.belki seni birsey icin koruyor nerden biliyorsun.erkek icin ettigin lafa kizdim.neyse banane isyanlari oyna.iyiligin icin dedim..adam cok dışarda bulursin merak etme...istediğin yorumu yaparsın,seviyesiz bi şekilde benden 'bu' ya da 'böyle tipler' olarak bahsedebilirsin üstüne üstlük yazdığım şeyi bile anlamazsın,anlamamakta da direnirsin öyle mi?ben çok özeleştiri yaparım hatta beni bunaltır bile,şimdi sen özeleştiri dedim isyan ettiğimi falan düşünürsün.arada sana da tavsiye ederim
evet rabbim vermiyor diyorum ama devamı da var haketmiyor muyum acaba da diyorum...ben de senin söylediğin gibi korunuyorum belki diye düşünmeye çalışıyorum,ama zaman geçtikçe çevremden de gördükçü geç kalmışlık hissi de olmuyor değil.erkek çok da adam az...ben evlenmek istemiyorum,sevmeyi ve sevilmeyi öğrenmek istiyorum hepsi bu kadarRabbim vermiyor demek ozeltiri degil isyandir direk ..kelimeni bilde konus bence....ne demek vermiyor.inancli bir kadin bunu soylemez.belki seni birsey icin koruyor nerden biliyorsun.erkek icin ettigin lafa kizdim.neyse banane isyanlari oyna.iyiligin icin dedim..adam cok dışarda bulursin merak etme...
Ogretirler sanada bir gun merak etme...evet rabbim vermiyor diyorum ama devamı da var haketmiyor muyum acaba da diyorum...ben de senin söylediğin gibi korunuyorum belki diye düşünmeye çalışıyorum,ama zaman geçtikçe çevremden de gördükçü geç kalmışlık hissi de olmuyor değil.erkek çok da adam az...ben evlenmek istemiyorum,sevmeyi ve sevilmeyi öğrenmek istiyorum hepsi bu kadar
24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
işin kötüsü ben hep bi sevgilim olsun istedim.ben ne kadar istedikçe Allah o kadar vermedi bana.ve saçma sapan şekilde netten tanıştığım insanlarla konuştum çoğu kez.gerçek olmadığını bile bile kaptırdım,en önemli şey olan vaktimi verdim.şu sıralar yine aynı şeyi yapıyordum ki bugün son verdim.kıytırık bi siteden biriyle tanışıp,telefonlaştık.hayatımın şu sürecini o da yaşadığı için akıl veriyordu.bizim konuşmalar 3 saati buluyordu günde.ben etkilenmeye başladım tabi.sonra farkettim ki adamın canı sıkılıyo,zaman öldürüyo,ama ben!benim harcıcak zamanım yok ki ders çalışmam lazım sürekli.baktım gün içinde ders çalışmak şöyle dursun,onunla konuşcağım vakitleri bekliyorum...bir de kendini öyle iyi ifade etti ki her şeyimiz uyumlu,ne biliym ümitlendim galiba.
yaptığım yanlış.ama aklımdan atmak istiyorum,bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum.sonra kendimi yine bu işlerin içinde buluyorum.sevmek,sevilmek bana layık görülmeyen şeyler sanırım.ben ne kadar istersem rabbim o kadar vermiyor bana...yaptığımın ne kadar saçma olduğunu söyleyin lütfen.zaman değerli diyin,bu huydan,yalnızlıktan nasıl kurtulacağımı diyin
ben de küçük sanmıştım seni ya.hayır mezunum:/işe girme süreciyle uğraşıyorum.ve ne kadar boş şeyler yapıyorum değil mi:)
kpss alandan hazırlanıyorum.kpssyi verdim ama şuan hala deli gibiders çalışmak zorundayım.kestim irtibatı,dersime çalışmaya çalışıyorum.ve inan içim rahatlıyor gibi.biliyodum da zaten bilerek hata etmek gibi aptallıklara düşüyorum bazen işte.önceliğim iş tabiki,Allah hayırlısını versin
evet cecenncim.ne kadar zor bi süreç biliyorsun.eğer bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum diyosan polislik bi alternatif olabilir.ben de çok yıprandım mesela neresi olursa olsun demeye başlıcam yakındaBende alandan hazırlanıyorum canım istediğim puan olmadı. Bu yüzden tekrar hazırlanıcam.
Sen kurum süreci için çalışmaya devam ediyorsun sanırım
Polislik için başvursana alım varmış bende düşünüyorum onu.
23 Yaşındasın ama bu zaman kadar ilişkin olmadı.Çok haklısın çok uzun zaman.Bu hayatta hiç bir idealin hiç bir amacıun yok tek derdin tek dileğin Allah tan bir erkek.Allah akıl fikir versin ne diyim.24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
işin kötüsü ben hep bi sevgilim olsun istedim.ben ne kadar istedikçe Allah o kadar vermedi bana.ve saçma sapan şekilde netten tanıştığım insanlarla konuştum çoğu kez.gerçek olmadığını bile bile kaptırdım,en önemli şey olan vaktimi verdim.şu sıralar yine aynı şeyi yapıyordum ki bugün son verdim.kıytırık bi siteden biriyle tanışıp,telefonlaştık.hayatımın şu sürecini o da yaşadığı için akıl veriyordu.bizim konuşmalar 3 saati buluyordu günde.ben etkilenmeye başladım tabi.sonra farkettim ki adamın canı sıkılıyo,zaman öldürüyo,ama ben!benim harcıcak zamanım yok ki ders çalışmam lazım sürekli.baktım gün içinde ders çalışmak şöyle dursun,onunla konuşcağım vakitleri bekliyorum...bir de kendini öyle iyi ifade etti ki her şeyimiz uyumlu,ne biliym ümitlendim galiba.
yaptığım yanlış.ama aklımdan atmak istiyorum,bir daha böyle şeylere bulaşmak istemiyorum.sonra kendimi yine bu işlerin içinde buluyorum.sevmek,sevilmek bana layık görülmeyen şeyler sanırım.ben ne kadar istersem rabbim o kadar vermiyor bana...yaptığımın ne kadar saçma olduğunu söyleyin lütfen.zaman değerli diyin,bu huydan,yalnızlıktan nasıl kurtulacağımı diyin
evet cecenncim.ne kadar zor bi süreç biliyorsun.eğer bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum diyosan polislik bi alternatif olabilir.ben de çok yıprandım mesela neresi olursa olsun demeye başlıcam yakında
Bu devirde düzgün birini bulmak cok zor..bence acele etme ve uygun olani bekle.hayatina girecek kişinin seni üzmesine izin verme, hep sen önemli ol..kendini ezdirme:)24 yaşıma giricem.bu zamana kadar hiç gerçek manada ilişkim olmadı.artık bu saatten sonra da inancım yok.yaşında ne var diceksiniz yaşla alakası yok benim istediğim gibi birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?