- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
naper laa funnyda gacısı
hayal h geldın
cılek yok dıme :1ninca: aman olmasın
ben cok şükür ıyyım sağlığım yerındeya gunlerın önemı pek yok hepsı gecıyo nasılsa
bızmde komşu var göğüs kanserı dıe göğüsunu almışlar ama akcığere sıcramış kadını dun gordumde sacı kaşı kırpıği neym yok bınkez daha şükrettım
aplamın bı arkdasıda 5 yıl tedavı gormus kız demıs bıgun annem benı yıkadı cok yorgundum sonra havluyu basıma sardı anne cıkar sıkıldım dedım sankı peruk takarsnlar öle hepsı cıkıverdıbunları dınledıkce okadr sukrettımkı bundan öncede öleydım RABBIM sağlık versın herkese :Saruboceq:
naper laa funnyda gacısı
hayal h geldın
cılek yok dıme :1ninca: aman olmasın
:jeyyar:
canem ben senin msnde mi kayıtlıyım :roflol: karıştırma kıs :)gısss , nerdesin sen , görünmiyin heç:mymeka:
msn de de selam verdin yok şükür allaha:mymeka:
öslemişem gel bi öpem çiçemŞeniz
bela gelıyom demez gelır:mymekaçilak)
funnyda sorma ya valla aklımdan hıc cıkmıyo ölum ona gore yasamk ıstıyom ne kadr olursa kuran öğrenıyodumkı zaten az cok bılıyom ama 2 gundr şeytana uydum gıdıoym bu aksam ınş devam etcem
bela gelıyom demez gelır:mymekaçilak)
funnyda sorma ya valla aklımdan hıc cıkmıyo ölum ona gore yasamk ıstıyom ne kadr olursa kuran öğrenıyodumkı zaten az cok bılıyom ama 2 gundr şeytana uydum gıdıoym bu aksam ınş devam etcem
canem ben senin msnde mi kayıtlıyım :roflol: karıştırma kıs :)
böcük seni böcüklü tava yaparım bak üstünede sos döker yerim :roflol:-tatlicadiarzu-
öp anam öp Şeniz :)bende bayadır okumuyorum ya:çok üzgünüm:
başlamam lazım en kısa sürede..
yefrim sanırım karıştırdım..
ama olsun senide öperim ben:.yaklaş çabıkŞeniz
funnyda hatlar karıstı dıme bende kımı kaydettım unutuyom aman satı acmıyom bu aralar
cılek laa canın benı mı cektı ayy kemıklerımde catır cutur eder hee :roflol: pek lezız ve tazeyımdr
offfffffffffffff daraldım vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?