Yetmiyormuş nan:roflol::roflol:
Meleğe talipler yağıyormuş:roflol:
akannehir
canım yetiyor tabiki fazlasıyla hemde ben biriyle ancak baş ediyom 2,yi kaldıramam
allahım yağdır mevlam bereketini eksik etme :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
kızlar cidden kısmet açıyor galiba bu topik... nerdeyse 8 sene öncesinden birinden kahve teklifi aldım sabah sabah...ve bir kez daha gördüm ki bu erkekler gerçekten gerizekalı... hep geriden geliyor akılları başlarına... :umursamaz:
neyse bu teklifi dikkate almadan başlangıç olarak kabul ediyorum bu kısmet açma kısmını vee diğer teklifleri bekliyorum... bayanssulusmile
akannehir
Kimler kimler aklinialirimsmile
kızlar cidden kısmet açıyor galiba bu topik... nerdeyse 8 sene öncesinden birinden kahve teklifi aldım sabah sabah...ve bir kez daha gördüm ki bu erkekler gerçekten gerizekalı... hep geriden geliyor akılları başlarına... :umursamaz:
neyse bu teklifi dikkate almadan başlangıç olarak kabul ediyorum bu kısmet açma kısmını vee diğer teklifleri bekliyorum... bayanssulusmile
Melekten öğreneceklerin var senin:roflol:
Kısmetin bağlanmış da olabülüsempatiksalakcinni
bunu duyduğuma sevindim ben de buraya postu sersem iyidiropuyorumnanaktan
galiba öyle... gençlerden öğreneceklerim var... bilmiyorumkismile
ayy canım yaaa ; sevinilecek bir durum değil aslında ama başlangıç kabul edilebilir diyorum...
hani aklı başına sonradan gelenlere diyeceğim şey " geçmiş olsun cicim" zemuszemus
senin için güzel şeyler olsun dilerim :)
bi an kendimi çok vahim durumda gördüm yaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Melekten öğreneceklerin var senin:roflol:
Kısmetin bağlanmış da olabülüsempatiksalakcinni
selam millet napıyonuss :asigim:
Açılma mı hem de nasıl açılıyor kaydirigubbakcemile3
Selam cicikızım olumunekankayizsmile
İyiyiz ben kendi adıma 'çalışıyorum'
Sen?
bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?