Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

eee adı üstünde bayrak tepe he he..orayı bizim müşterimiz açmış ama gidemedim daha adını duydum sadece..

yalovalı arkadaşlar hepinize merhabalar. ben sık sık yalovaya geliyorum. babam orada yaşıyor. hatta 18 MART ile 25 MART. ACABA tarihleri arası çanakkale savaşının gerisinde hizmet etmiş gemi ve trenlerle ilgili sergi açmıştı. çanakkale savaşında askerimize mühimmat taşıyan gemi ve trenleri içern gemi modeli sergisi açmıştı. ben ve eşimde ordaydık.babamı yalnız bırakmadık. yeride yalova kültür vesanat merkezi idi. sahildeki postanenin orda.acaba içinizde o sergiye tesadüfen gelen oldumu belkide karşılaştık. ben sizlerle tanışmayı çok istiyorum. annem yalovalı ve bütün akrabalar orda. önümüzdeki günlerde geleceğim babama gene ama 18 nisanı geçer sanırım.gene yazarım hepinize sevgiler.haa bu arada ben istanbul üsküdarda yaşıyorum.

ben seni sitede ilk gördüğümde yalovadaki bahçelievler zannedip bakmıştım ama istanbul yazıyor diye sormadım sana..bir dahaki buluşmaya gelirsin canım..

yok canım saati konuşmadık belirlesek iyi olur siteye sürekli giremeyen arkadaşların haberi olur ..

hım 13.30 iyi bı saat tam öğle güneş falan ıyı olur bebekler içinde

evet iyi olur 1.30 diyelim o zaman ...yerde yalı oldu bir dahakine başka bir yere gideriz..

Bütün Yalovalılara iyi hafta sonları! 18 Nisanda buluşuyomuşsunuz. Kalbim sizinle selamlar!

kızlar hafta ya görüşüyoruz... şu an 9 kişiyiz iki kişiye de buluşma yerimizi tarih ve saatimizi bildirdim..
gelecekler; adyali, yeliz, score, ben, sakine77, humane, feraykanal, meral77, siboş
mesaj gönderdiğim isimler; apple, fazo
sizlerinde bildiği isimler varsa lütfen msj gönderin... görüşmek üzere
18 nisan c.tesi, yer yalı kafe(d. anıtı), saat: 13:30

üye benım arkadaş listemde var ..askım dıye....oda gelir buyuk ihtımalle...

epey yalovalı varmış ya buluşma işi ciddiye binince herkes çıktı ortaya ben ilk defa gördüm onu iyiki söylemişsin ayıp olurdu çağırmasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…