Yalovalı arkadaşlar bizlerde buluşalım

inşaallah hava güzel olur...18 nisan cumartesi saat 13:30 yalı cafe gelmeyeni dövüyorlar..birde ben gelmiyormuşum o zaman hepiniz birleşip beni dövebilirsiniz..

feraykanal
adyalı
ben
score
humane
sakine77
meral77
siboş
YELİZ
nuray77
aşkım .......11 kişiyiz duyanlar duymayanlara duyursunnnn.....

kızlar yok mu arttıran!!! hadi az kaldı yoksa tren kaçıyor, duyurulur... 18 nisan cumartesi, saat 13:30, yalı cafeeeeeee..... hadi bakalımhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar hava bozuktu, şöyle oldu böyle, oldu kabul etmem valla...:jeyyar: artık sarıp sarmalayın bebişlerinizi gelin zaten kapalı mekanda olacağız..... kalabalık bir buluşma olsun....:1hug::1hug::1hug::teytey::teytey:

biraz küçük taş at kafam yarıldı..-tatlicadiarzu-

canım niye taş atayım ki sadece bu kadar çabamın üzerine son noktayı koymak istedim genel olarak.... hem ben taş atmam canım ya direk hallederim herşeyi:mymeka:

sonuçta ben de anne olarak bebişleri düşünürüm. mekan açışından düşünceniz olsun istemedim... ortamı bilen var bilmeyen var ...

slm evet yarın büyük gün şansımıza hava da güzel... ohhh sefamız olsun valla otururuz şöyle denize kaşı yosun kokusunda...

yarın buyuk gün...

evet evet eveeeet benim gelemediğim büyük gün. bende orda olmayı gerçekten çok istedim. aklım hep sizde haaa gerçi ben yaşça sizlerden bayaağı büyüküm ama kendimi genç hissediyorum neyapayım. kızlar benim yerimede yosun kokusunu koklayın manzarayı seyredin vede en keyiflisi o manzaraya karşı çayınızdan bir yudumda benim için yudumlayın. inşallah bidaa sefere ama nezaman olurkisenağlama neyse hepinize iyi eğlenceler hepinizi kucaklar öperim.Şeniz

saol canım..olsun bıdahakı sefere hep beraber çıkartırız manzaranın tadını..

kızlar çok üzgünüm ama ben gelemiycem işim çıktı ama aklım hep sizde kalıcakÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

teşekkür ederiz.. insanların önemli olan ruh yaşı buna eminim.... bende sizi aramızda görmekten çok mutlu olurdum inanın olmazsa siz bir gün tespit edersiniz gelişinize göre arkadaşlarda kabul ederse birde öyle buluşuruz bir defa da kesmeyiz heralde... bende sizi öpüyorum saygılar...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…