yalvarıp yakarana da bi süre sonra dönerler mi erkekler?

pmsedapm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
7
0
6
Adana
merhaba kızlr, aşağıda konuyu acmıştm okuyan bilir , okumayan da bilmez ama ayrıldıktan sonra hele de ayrılmk isteyen erkekse kabul edin ve sessiz kalın asla ısrar etmeyin, yalvarmyın deniyordu ve malesef ben duygularıma yenik düşüp bunlarn hepsini yaptım,, bugn ilk defa agır konuştu bana son kez görüşmk istiodum (farklı şehirlerdeyz) artık onu da istemiyorum, böyle yaparak kendini küçüktüosun farkında değil misin?, karaktersizleşiosun bu nası bişey vs.. şeyler söledi çöok agır konuştu yani, ayrılıgı kabul etmek zorunda kaldım,, bu arada seviyorum hala ama bitirmek için elmden geleni yapıcam dedi.... bu adam eninde sonunda er ya da gec bana döner mi sizce kızlar .. biçok kişi önüne bak başkasını bul falan dicekler lütfen demesinler, ben ondan baskasını istemiyorum çünkü

İlişkiniz ne kadar süredir vardı? Eğer uzun süreliyse erkekler bi süre yalnız takılıp tekrar dönebiliyorlar 1 3 5 10 ay ya da 1 2 sene sonra. Ama ilişkiniz çok uzun süreli degilse geçici görmüş olabilir dönme ihtimali az gibi. Ayrılmayı kafasına sokan erkek kolay dönmüyor ne yapsan da. Ve bu kadar kararlıysa büyük ihtimal bir başkası var. Ondan ayrılmadan dönmez ayrılınca da boşluğa düştüğü için dönüyor.

17 ay oldu başlaya maviask öncelkle cevap için tşkler, başkası yok ona eminim ama bana olan güvensizliği var (5 yıl önce ayrıldıgı sevgilisinden kalma bi travma aynı zamanda ) bi de istemediği bazı şeyleri yapıyordum trip, ufak da olsa yalan vs.. bunların birikimi yüzünden bitirmek istedi zaman zaman ayrılırdık ama barışırdk 1-2 güne kalmaz bu kez çok ciddi ve bu süreç bi 15 gündr devam edio zaten,, tabi o ayrılmak isteynce kendi haline bırakmalıydım kendime yenik düştm yapamadım çok üstüne gittim gidince de karaktersiz oldum, evlilik düşündüğü ilk kızdım hayatındaki ben onu çok sevdm o da beni çok sevdi ama kavgalar çok uzuyordu artık farklı şehrlerden dolayı,, bazı şeylern birikimi oldu bu,, üzerine gittim diye özellkle çok kırdı beni,, çok üzgünm bu acıyla nasıl basa cıkıcam hiç bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…