Sivilceli Ciltler Yalvarırım Acil Bakın

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

banu38

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
12
0
16
Kayseri
Merhaba arkadaşlar cilt tipim yağlı 4 5 tane sivilce vardı yüzümde çeşitli sabunlar kullanıyordum kükürtlü sabun - dove sabun - kayısı çekirdeği sabun vs tonik fakat dün bir formül buldum uyguladım 5 dakika içerisinde 4 5 sivilcemden anında kurtuldum yüzüm mükemmel olmuştu fakat sabah kalktigimda yüzüm abartili bir derecede full kan yara iz içersinde yüzümün hemen hemen her noktası boşluk yok resmen nasıl kurtulabilirim ?

Uyguladıgım Formül : Sarımsagı iyice ezip maske haline getirip yüzüme sürdüm.

Acil Yardımlarınız Lazım ?

canım bi önce açtıgın konuda cevap vermiştim türk kavvesi maskesi yap vaya pirinç unu ile soda soda yoksa gül suyu o da yoksa su ile karıştır yüzünde 15 dk bekler yıka ten rengini açar biraz ama işe yaraya bilir

Alerji yapmis olabilir ya da kimyasal yanik da yapmis olabilir bi cildiyeciye gitmeni oneriyor olmakla birlikte bepanthene kullanmani oneriyorum her turlu cilt tahrisinde bana iyi geldi bu gune kadar

doktora git sarımsağın öyle bi etkisi olabiliyo gecikmeden git bu şekilde çözüm arama

Son düzenleme:
Gül suyu biraz etki edebilir ama kesinlikle cildiyeciye gitmelisin çok geçmiş olsun..

Sudan baska bişey sürme . Alerji yaptıysa kullandığını şeyler dağa cok iritasyona sebep olacaktır gecmezse doktora git sakin tahriş edici başka seyler yapma iz kalır

Daha önce başka bir forumda okumuştum. Biri aynı şekilde sarımsağı sürmüş ve 24 saat bekletmiş. Kanlı bir yöntemdir diyordu hatta. Yani şimdi sakin ol. Sarımsak sivilceyi patlatıp iltihabını akıtıyormuş. Hemen yastık kılıfını değiştir, temiz tutmaya özen göster. Madesacol sürebilirsin mesela. Benim yüzümde yara vardı 1-2 hafta sürdüm hep aklıma geldikçe iz miz kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…