• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarırım bana bir yardım edin

Jinekoloğa gitmelisin. Olanı biteni anlatırsın test yaptırdığını falan şiştiğimi hissediyorum dersin vs.
Ayrıca sen bunu hissediyorsun da kimse sana karnın şişmiş gibi bi yorum yaptı mı eskisinden farklı olsa herkes söylerdi.

hayır zaten burada hiç arkadaşımda yok taşındık. pantolonumun beli aynı fakat kasık bölgem şiş. neyse gitmem lazım doktora inşallah yoktur bir şey çok korkuyorum ya

Dış gebelik yaşayan biri olaraak söyleyebilirimki iki ayda çoktaan acillik olmuştun tüpün patlayıp,öyle basit bişey değil dış gebelik
Ayrıca idrar ve kan testlerinde pozitif olmalıydı
Stresten olmuyosun

ben de dış gebelik yaşadım arkadaşım ve o süre içerisinde hiç durmayan kahverengi lekelenmelerim ve kasık ağrılarım vardı 2 ayrı kadın doğum doktoruna muayene olmama rağmen ikisi de anlamadı ve 2 ay ı bulmadan tüpüm patladı ve acil ameliyatla tüpüm alındı diyeceğim o ki artık doktorlara bile güvenemiyoruz böyle belirtilerin yoksa inşallah dış gebelikle ilgili bi sıkıntı da yoktur.

ben de dış gebelik yaşadım arkadaşım ve o süre içerisinde hiç durmayan kahverengi lekelenmelerim ve kasık ağrılarım vardı 2 ayrı kadın doğum doktoruna muayene olmama rağmen ikisi de anlamadı ve 2 ay ı bulmadan tüpüm patladı ve acil ameliyatla tüpüm alındı diyeceğim o ki artık doktorlara bile güvenemiyoruz böyle belirtilerin yoksa inşallah dış gebelikle ilgili bi sıkıntı da yoktur.

sadece adet olduğumda kasık ağrım vardı bir gun yaşadım ve ilk gun kahverengi lekelenme şeklindeydi sonra normale dondü umarım yoktur

sadece adet olduğumda kasık ağrım vardı bir gun yaşadım ve ilk gun kahverengi lekelenme şeklindeydi sonra normale dondü umarım yoktur

o kasık ağrısı zaten normal bi ağrı değil feci birşey ve dediğim gibi tüpüm patlayana kadar 2 aya yakın bir süre lekelenmem oldu sende bi sorun gözükmüyor ama psikolojik olarak kendimize herşeyi yapabiliyoruz içini rahatlat biraz hem netten de araştır dış gebelik belirtilerini falan yine şişliğin devam ederse bi doktora daha görün

canım kardeşim sen kesinlikle hamile değilsin.yaşadıkların tamamen psikolojk.zaten hamile insanın karnı 2. ayda şişmez bebek daha pirinç kadar olur.hatta bence sen hamile kalacak şekilde ilişkiye bile girmemişsin.deneyimsizliğinden böyle zannediyorsun.için rahat olsun.hayat sana bir ders veriyor sadece.dualarım seninle.

canım kardeşim sen kesinlikle hamile değilsin.yaşadıkların tamamen psikolojk.zaten hamile insanın karnı 2. ayda şişmez bebek daha pirinç kadar olur.hatta bence sen hamile kalacak şekilde ilişkiye bile girmemişsin.deneyimsizliğinden böyle zannediyorsun.için rahat olsun.hayat sana bir ders veriyor sadece.dualarım seninle.

Allah razı olsun inşallah bu sıkıntımı atlatırım mahvoldum artık tek başıma bunu atlatmaya çalışmaktan

Back
X