Yalvarırım bi ferahlık verin

Tepedelen94

En zoru boşanmakmış..
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
51
35
3
30
Eski eşimle tekrar konuşmaya başlamıştık yeniden evlenmeyi düşünüyorduk 3 ay herşey çok güzeldi ancak son bir aydır aşırı ilgisizdi bugün yine 5 saat aramadı aradım açmadı sonra açtı dedim ki neden ilgisizsin bana dediki saçmalama liseli gibi şeylere takılma dedim ne alakası var 5 saattir aramıyorsun ee sen ara ne farkeder sesi bende dedim ki eğer istemiyorsan konuşmayalım bana dediki kapat telefonu arıycaksan düzgünce ara ve telefonu kapattı. Ben aramayı düşünmüyorum ilgisizliği çok belliydi resmen sıkılmış gibi ama benim sorunum şı ki ben nasıl unuturum unutulur mu ben çok sevdim yüz kez ayrıldık her seferinde aptal gibi tekrar dönecek kadar çok sevdim aylar girdi araya ama bitmedi ve ayrı olduğumuz süreçte kimse onun yerini doldurmadı bırakın yerini doldurmayı kimseye o gözle bile bakamadım nolur kızınız yerine koyun Bi ferahlık verin içime sizce unutur muyum çok sevdim ne Zaman geçer acısı bidaha böyle sever miyim? Bu arada yaşım 22

Adam liseli gibi demekle haklı. .5 saat nedir ki işi gücü vardır neyse. .kendin yazmışın 100 kez ayrıldık geri döndüm diye iflah olir mu bu ilişki Hayır. .elbet unutuluyor neler unutulmadi ki. .

Kaç yaşında evlendiniz?
Ve aynı şeyleri yaşamak için tekrar mı evleneceksiniz?
Sorun yalnız ilgisizlikse çocukça düşünüyorsunuz bence.
Tek sorununuz şimdilik ilgisizlik olsun başka evliliklerde ne problemler var.

Ayrılmışsanız sorunlar düzelmiyor demektir.
Sadece sevgili olsanız hadi anlarım da evlenip boşanmak daha ciddi şeyler, madem bunu yaptınız ayrı ayrı yolunuza bakın.

Seviyorsan biraz daha birak nefes alsın.
Denemeye karar verdiyseniz bu bir süreçtir ve iyi kullanın.
Evlenip bosanmıssınz belki hep bu tavriniz yüzünden sogudunuz yada uzaklaştınız?
Hatalarınızı goz önünde bulundurun.olmayacaksa da zorlamayın takıntı yapmayın daha çok gençsin.tabiki unutursun kim bilir belki daha iyilerini tanirsin.
Daha yaş 22,nedir ki yahu?
60yasında gibi konuşuyorsun.

Unut demiyorum.eger oluru varsa böyle çocukluk yapma.ama oluru yoksa zorlayıp boşuna vakit harcama.iyi düşün doğru karar ver.evlenmek zor bişey eski eşle tekrar evlenmek s.daha zor bişey.gozunun onune bak.aklını basına al.cocuk değilsin evliyken yaptıgın hataları yapma.ama olmuyorsa da zorlama

Adam liseli gibi demekle haklı. .5 saat nedir ki işi gücü vardır neyse. .kendin yazmışın 100 kez ayrıldık geri döndüm diye iflah olir mu bu ilişki Hayır. .elbet unutuluyor neler unutulmadi ki. .
Son noktaydı inanın 5 saat değil olay bir aydır baya değişti hergün böyleydi ben arayınca konuşuyoduk.

İ
ilgisizlik derken umursamazlığa varan Bi ilgisizlik ben aramayınca aramıyor bazen 7 8 saat cevap vermiyor sonra yok şarjdaydı yok uyumuşum aldattığını sanmam ama takmıyordu.

Hem suçlu hem güçlü ama diyorum ki neden aramıyorsun istemiyorsan yollarımızı ayırabiliriz kapat diyor kapatıyor ve bidaha aramıyor seven insanın içi içini yemez mi kendini affettirmeye çalışmaz mı

Benim fikrim; denenmişi denemenin saçma olduğu yönünde.
Adamla bir anlık kaybetme korkusu yüzünden yeniden barışmışsın ama işte ite kaka anca bir ay dayanabilmiş, hoop fabrika ayarlarına dönüş yapmış.
Zaten yeniden deneme süreci yaşıyorsunuz şu an dur bi bakalım kendini ölç tart ne hissediyorsun iyice emin ol, dünyada kalan tek erkek o değil merak etme

İ

ilgisizlik derken umursamazlığa varan Bi ilgisizlik ben aramayınca aramıyor bazen 7 8 saat cevap vermiyor sonra yok şarjdaydı yok uyumuşum aldattığını sanmam ama takmıyordu.
İyi de aramadı beni diye boşandıysanız..
Erkekler sık boğaz edilmeye gelemiyorlar zaten bende erkek olsam gelemem saat başı konuşmaya.
7-8 saat cevap vermemesi belki fazla ama biraz empati kurun. Zaten yapamıyorsanız da boşanmışsınız kendinize gelip yolunuzu çizin

Son damla oldu umursamıyordu gerçekten

Anladım. Ama daha önce de böyle davrandıysanız bence yanlış. Ben eşimi hiç aramam mesela. O iş durumuna göre bazen tüm gün arayamaz, bazen de 3-4 sefer arar. Ben hiç ilk arayan taraf olmamışımdır tanıdım tanıyalı...

Son noktaydı inanın 5 saat değil olay bir aydır baya değişti hergün böyleydi ben arayınca konuşuyoduk.
Kaçan kovalanir her zaman karşılıklı olmalı ilgi sevgi tek taraflı olmaz unutmaya çalış niye bosandiniz bilmiyorum ama sürekli siz yapıcı olmaya çalışıyorsaniz çok zor ilerlemez

Ayni suda iki kere yikanilmaz...

Umursamak eşittir Aramak değil.
Hasta iseniz geçmiş olsun neyin var demesi
Canım sıkkın deyince ne oldu demesi vs.

Beni kızınız yerine koyun demişsin de: senin annen ne diyor tekrar barışıp evlenmenize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…