- 30 Haziran 2016
- 51
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi Tepedelen94
-
Kaç yaşında evlendiniz?Eski eşimle tekrar konuşmaya başlamıştık yeniden evlenmeyi düşünüyorduk 3 ay herşey çok güzeldi ancak son bir aydır aşırı ilgisizdi bugün yine 5 saat aramadı aradım açmadı sonra açtı dedim ki neden ilgisizsin bana dediki saçmalama liseli gibi şeylere takılma dedim ne alakası var 5 saattir aramıyorsun ee sen ara ne farkeder sesi bende dedim ki eğer istemiyorsan konuşmayalım bana dediki kapat telefonu arıycaksan düzgünce ara ve telefonu kapattı. Ben aramayı düşünmüyorum ilgisizliği çok belliydi resmen sıkılmış gibi ama benim sorunum şı ki ben nasıl unuturum unutulur mu ben çok sevdim yüz kez ayrıldık her seferinde aptal gibi tekrar dönecek kadar çok sevdim aylar girdi araya ama bitmedi ve ayrı olduğumuz süreçte kimse onun yerini doldurmadı bırakın yerini doldurmayı kimseye o gözle bile bakamadım nolur kızınız yerine koyun Bi ferahlık verin içime sizce unutur muyum çok sevdim ne Zaman geçer acısı bidaha böyle sever miyim? Bu arada yaşım 22
Son noktaydı inanın 5 saat değil olay bir aydır baya değişti hergün böyleydi ben arayınca konuşuyoduk.Adam liseli gibi demekle haklı. .5 saat nedir ki işi gücü vardır neyse. .kendin yazmışın 100 kez ayrıldık geri döndüm diye iflah olir mu bu ilişki Hayır. .elbet unutuluyor neler unutulmadi ki. .
Sağolun inşallah unuturumUnutursun boşver gencecik kadınsın neler çıkar karşına hayatına odaklan...
ilgisizlik derken umursamazlığa varan Bi ilgisizlik ben aramayınca aramıyor bazen 7 8 saat cevap vermiyor sonra yok şarjdaydı yok uyumuşum aldattığını sanmam ama takmıyordu.Kaç yaşında evlendiniz?
Ve aynı şeyleri yaşamak için tekrar mı evleneceksiniz?
Sorun yalnız ilgisizlikse çocukça düşünüyorsunuz bence.
Tek sorununuz şimdilik ilgisizlik olsun başka evliliklerde ne problemler var.
Son damla oldu umursamıyordu gerçektenİyi de 5 saat ne ki? 5 saat aramadı diye mi kızdınız? Saymışsınız bir de...
Hem suçlu hem güçlü ama diyorum ki neden aramıyorsun istemiyorsan yollarımızı ayırabiliriz kapat diyor kapatıyor ve bidaha aramıyor seven insanın içi içini yemez mi kendini affettirmeye çalışmaz mıSeviyorsan biraz daha birak nefes alsın.
Denemeye karar verdiyseniz bu bir süreçtir ve iyi kullanın.
Evlenip bosanmıssınz belki hep bu tavriniz yüzünden sogudunuz yada uzaklaştınız?
Hatalarınızı goz önünde bulundurun.olmayacaksa da zorlamayın takıntı yapmayın daha çok gençsin.tabiki unutursun kim bilir belki daha iyilerini tanirsin.
Daha yaş 22,nedir ki yahu?
60yasında gibi konuşuyorsun.
Unut demiyorum.eger oluru varsa böyle çocukluk yapma.ama oluru yoksa zorlayıp boşuna vakit harcama.iyi düşün doğru karar ver.evlenmek zor bişey eski eşle tekrar evlenmek s.daha zor bişey.gozunun onune bak.aklını basına al.cocuk değilsin evliyken yaptıgın hataları yapma.ama olmuyorsa da zorlama
İyi de aramadı beni diye boşandıysanız..İ
ilgisizlik derken umursamazlığa varan Bi ilgisizlik ben aramayınca aramıyor bazen 7 8 saat cevap vermiyor sonra yok şarjdaydı yok uyumuşum aldattığını sanmam ama takmıyordu.
Son damla oldu umursamıyordu gerçekten
Kaçan kovalanir her zaman karşılıklı olmalı ilgi sevgi tek taraflı olmaz unutmaya çalış niye bosandiniz bilmiyorum ama sürekli siz yapıcı olmaya çalışıyorsaniz çok zor ilerlemezSon noktaydı inanın 5 saat değil olay bir aydır baya değişti hergün böyleydi ben arayınca konuşuyoduk.
Eski eşimle tekrar konuşmaya başlamıştık yeniden evlenmeyi düşünüyorduk 3 ay herşey çok güzeldi ancak son bir aydır aşırı ilgisizdi bugün yine 5 saat aramadı aradım açmadı sonra açtı dedim ki neden ilgisizsin bana dediki saçmalama liseli gibi şeylere takılma dedim ne alakası var 5 saattir aramıyorsun ee sen ara ne farkeder sesi bende dedim ki eğer istemiyorsan konuşmayalım bana dediki kapat telefonu arıycaksan düzgünce ara ve telefonu kapattı. Ben aramayı düşünmüyorum ilgisizliği çok belliydi resmen sıkılmış gibi ama benim sorunum şı ki ben nasıl unuturum unutulur mu ben çok sevdim yüz kez ayrıldık her seferinde aptal gibi tekrar dönecek kadar çok sevdim aylar girdi araya ama bitmedi ve ayrı olduğumuz süreçte kimse onun yerini doldurmadı bırakın yerini doldurmayı kimseye o gözle bile bakamadım nolur kızınız yerine koyun Bi ferahlık verin içime sizce unutur muyum çok sevdim ne Zaman geçer acısı bidaha böyle sever miyim? Bu arada yaşım 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?