Yalvaririm bir yol gosterin ablalarim..

Sonucuna katlanamayacağınız işleri yapmayın! Acaba bunu bu sitede kaç kez daha söylememiz gerekiyor?

Burası Türkiye. Bekaret ülke nüfusunun büyük çoğunluğu için önemli. Neden anlamak istemiyorsunuz ki?

Bence o herifi ara ağzına ne gelirse say. Ciddiyim. Ayrılsanız bile bu eziklikle kendine ömür boyu saygı duyamazsın. En azından başın dik olsun. Bir dahada evlenene kadar kimseyle yatıp kalkma. Sonucu gördün işte.

test yaptırdın mı canım ayrıca korunmadan nasıl bu kadar rahat davranabildin yargılamıyorumda dikkat önemli her erkekten adam çıkmaz yani malesef

Nadir yorumlardansin abla kac yasindasin bilmiyorum ama. İcimi rahatlatiyor boyle yorumlar gelince. Bendede oyle ic camasirimda bir akinti gibi birsey gördüm gece..

Belki kizlik zarin zedelenmis felan olabilir o halde ama uzman degilim bilmiyorum. Kendin icin bilmek istiyorsan muayene etdirebilirsin ama sözlün okadar pis kelimeler kullanmiski onu bosver onun icin asla yaptirmazdim karekteri belli oldu.
Bir cok kadin var evlilikden önce cinsellik yasayan sen ilk degilsin sonda degilsin. Tabiki bilmiyorum müslümansan eger ozaman tabiiki günah ama hatalar insanlar icin gercekten pismansan tövbe edersin yoluna devam edersin. Her insan hata yapiyor bu konuda olmasada baska konuda

Size kanama olmadı diye soğuk davranan canlı hamileysen başının çaresine bakarsın diyen yaşam formu acaba daha önce kaç kişiyle birlikte oldu?
Erkekler bir çok kadınla birlikte olabilir ama birlikte olduğu her kadın ilk kez onunla yaşamış olacak.
Sözlünüzle yaşamış olduğunuz olayı kesinlikle yargılamıyorum kendinizce inanmışınız sevmişiniz ama karşınızdaki odun.
Genel olarak bu konudaki fikrim kadınlarda bekarete önem veriliyorsa erkeklerde de olacak onlar istediği her haltı yesin ama kadına gelince namus..
Bu genç kızımız sevmiş hayatında ilk kez biriyle birlikte olmuş.
Umarım o yaşam formunun karşısına daha önce çok kez cinselliği yaşamış fakat bakire biri çıkar.

Ne demek kan gelmedi sen delemedin diyemedinmi Allahim ya yardım edilecek durum yok ona senin yüz vermemen gerekiyor konuşma yoluna bak böyle karaktersizler böyle gider yarın bundan yarın oglun olurdu soyu böyle böyle devam ederdi kurtulmussun gülüm

İstemeyerek nasıl ilişkiye giriliyo?
Benim bildiğim istemeyerek yapılan şey tecavüz diye geçiyor. :işsiz:
Valla tek suç karşı da diyemeyeceğim ama şuan tek yapman gereken şey bu davarın yüzüne tükürüp hayatından çıkarmak.

Bir kadın için çok özel bir anı böyle bir dana ile yaşamak çok üzücü olmalı.

Bir de saf saf alttan aldın, açıklamaya çalıştın değil mi?

Esnek zar yapısından bile haberi yok.

Bu kadar çirkin konuşan birini ben olsam korkuturdum.
Bana tecavüz ettiğini söyleyerek şikayetçi olacağım diye.
Sonra izle bunun artistliğini.
Gerizekalı pislik!

Adam sana yol vermiş. Bize gösterecek yol kalmamış ablacığım. Bundan sonra dikkatli ol kimsenin oyununda figüran olma.

Kafana balyoz mu indirdi ilişkiden önce?
22 yaşındaysan yaşadıklarını göğüslemelisin. Ayrıca oncekiyle de bilincsiz bir sekilde iliski yasamissindir belki bilemezsin ki !

Madem bir halt yedin arkasında dur..istemeden ilişkiye girdim diyerek kendini aklamaya uğraşma. Yani o an bilincin yerinde değilse zaten bu tecavüz olduğunu gösterir şikayet edersin.ama öyle olduğunu sanmıyorum.
Şu anki durumda yapacağın en güzel şey o karaktersizi hayatından silip atmak ve yoluna bakmak.kizlik zarı olmadan da yaşanıyor inan bana..

Nerden bu insanlık dışı insanı bu cocuktan hemen ayrıl barışma isterse yüzüne bile bakma sakinnnnnnn ertesi günü hapı al hayatına bak ne intiharı kuzum bu sana ders olsun herkese güvenme bidaha

Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. Sözlünüz barışmak istese de siz barışmayın kesinlikle. Şükredin ki böyle kaba bir adamdan kurtulmuşsunuz.

Hemen ertesi gün hapı alın. Ismi ella. Doktora gidip kendinizi daha fazla üzmeyin ve o adamdan kurtulun.

eğer bekaretin için üzülüyorsan
o güzel canını bunun için üzme ne olur
Yaşaman gerekirdi yaşadın
keşke böyle bir insanla yaşamasaydın...
Tek üzülmen gereken bu.

Eğer sözlünden ayrıldığın için üzülüyorsan
inan bana sonra çok mutlu olacaksın
böyle bir adamla hayatını paylaşmadığın için
Allah yüzüme bakmış diyeceksin

eğer bekaretin için üzülüyorsan
o güzel canını bunun için üzme ne olur
Yaşaman gerekirdi yaşadın
keşke böyle bir insanla yaşamasaydın...
Tek üzülmen gereken bu.

Eğer sözlünden ayrıldığın için üzülüyorsan
inan bana sonra çok mutlu olacaksın
böyle bir adamla hayatını paylaşmadığın için
Allah yüzüme bakmış diyeceksin
Evet kesinlikle katılıyorum. Sırf bu olay yaşandı diye bütün ömrünüzü bu Adama harcamaya çalışmayın. İyi ki gerçek yüzünü göstermiş, uzatmayın, kurtulun.

Canım benim kendinden tiksinmesi gereken sen değilsin o gereksiz nişanlın. Bu tarz şeyler o kadar çok duyuyorum ki , nisanliyken birlikte olunuyor sonra nişanlı aaa sen kız değilsin tarzı muhabbetler yapıyor ve ayrılıyor. Sakın intiharı falan düşünme cnm ne demekmis o, sırf cinsellik yaşandığı içinde o gereksizede muhtaç olma sakın. Hamilelik durumundan şüphen varsa ertesi gün hapı al eczaneden

Ne içki vardi ne bisey daha da acik anlatmak istemiyorum. Ama kendi rizamla olan birsey değildi. Cok haklisinizm tesekkur ed
Bir kadın için çok özel bir anı böyle bir dana ile yaşamak çok üzücü olmalı.

Bir de saf saf alttan aldın, açıklamaya çalıştın değil mi?

Esnek zar yapısından bile haberi yok.

Bu kadar çirkin konuşan birini ben olsam korkuturdum.
Bana tecavüz ettiğini söyleyerek şikayetçi olacağım diye.
Sonra izle bunun artistliğini.
Gerizekalı pislik!

Burada anlatamayacagim cok sey var. Isteyerek yasanmis birsey degil. Buna tecavuz adi koymak istemiyorum. Denedim ailesine soylemekle polise gitmekle tehdit ettim. Kanitlayamazsin dedi cikti gitti. Bugunde hap ic benim basimi belaya sokma diye mesaj atmış.

Pislik herif ya.
Sen ne diyorsun be zihniyetine tüküreyim senin pis cahil sen kimsin böyle konuşuyorsun deseydin,hayır esnek olabilir zar ki daha önce ilişki yaşamış bir erkek vajina girişi çok darkmore olunca anlar.

Iğrenç hayvan ya çok sinirlendim.

Çok sinir oldum gerçekten böyle insanı yatırıp döveceksin.
Şiddette karşı olan beni bile delirtiyorlar ağır burun kırası geliyor insanın.
Pislik dışardan görsen adam sanırsın

Ne içki vardi ne bisey daha da acik anlatmak istemiyorum. Ama kendi rizamla olan birsey değildi. Cok haklisinizm tesekkur ed

Burada anlatamayacagim cok sey var. Isteyerek yasanmis birsey degil. Buna tecavuz adi koymak istemiyorum. Denedim ailesine soylemekle polise gitmekle tehdit ettim. Kanitlayamazsin dedi cikti gitti. Bugunde hap ic benim basimi belaya sokma diye mesaj atmış.

Yok artık hap iç benim başımı belaya sokma ne demek.. artık yaşanan yaşanmış geçmiş bitmiş iyi kötü yapıcak bişey yok sen kafana takma daha gençsin. Kendi ayakların üzerinde durmaya bak o serefsiz hiç sevmemis demekki cnm, çok saygisizmis sen kurtulmussun ona bak

Back
X