Yalvaririm bir yol gosterin ablalarim..

muhtemelen "benle yatan herkesle yatar" die düşünmüş.. bu sana ders olsn tanımadğn gerçek yüzünü görmedğn insanlara güvenme..
sil engelle her yerden.. muhatap bile olma

bu adamla ewlenirsen ewliliğn boynca bu durumu hep yüzüne vurur. bunu unutma

Ben olsam polise gittim şikayetçi oldum der korkuturdum onu.
Geberesiceye bak.
Korkma kız, esnek hymen yapısına da sahip olabilirsin. Kızlık zarın olmaya da bilir. Ay dünyanın sonu mu, boşver.

Bu salağı korkut sonra da yolla gitsin. He diyorsan ki tecavüz, o zaman da paşa paşa şikayet et.

sozlunuz de bi garipmis daha nikah yok dugun yok gel yapalim diyince iyisin kanama olmayinca kotusun var mi boyle bisey onun icin uzuldugune degmez ya belki zar elastik dogumda yirtilan yada doktora gidip yirttiranda var sizde keske dugunu bekleseydiniz erkekler dugunden once boyle bisey yasayinca kesin oncedende baskasiyla yapmistir tarzi dusunebiliyo oyle bi adam icinde bosuna intihari dusunup daha da gunah islemeyin

Bu kırolar size bekaret nidaları atarken kıskançlık krizleriyle sevdiğimden yapıyorum derken hoşunuza gidiyordu değil mi? Bir erkeğin kafa yapısını anlamak bu kadar zor mı?

ayy var ya senin yerinde olsam gider karakola tecavüze ugradım derim basarım sikayeti burnundan fitil fitil getirrim madem sözü attı seni cümle aleme rezil etti oyuncak gibi oynadı girsin kodesede görsün milletin namusunun oyuncak olmadıgını ne bicim zihniyet bu ya alllah kahretsin böyle erkekleri(fikir ciddi degil sakın uygulama bir an sinirlendim!)

Nasıl istemeden oluyor nasıl farketmedin gerçekten anlamadım. Yargılamıyorum sadece merak ettim.

Keşke daha farkı şekilde öğrenseydin bu adamın karaktetsiz olduğunu.bu adamla evlenme sakın birlikte oldum mecburum diye düşünme ve git eczaneden ertesi gün hapı al hemen.sen kendine değer ver üzme kendini

"Bilincli olmadi kan gelmemis heralde" falan yazmisin bir sey mi icirmis de yapmis anlamadim? Bilincin acik degilmis yanlis anlamadiysam, olanlardan haberin yok??

Eger bu sekilde olduysa bu cok ciddi bir konu bildigin tecavüze ugramissin sikayet etmrlisin!
Eger bir seyle uyusturduysa sizi kan/idrar tahlili yaptirin delil olur sikayet ederken.

Allahim kizlarimizi koru YaRabbim bu pis insanlardan :( nasil cocuk yetistirecegiz bu ortamda Allah yardimcimiz olsun.

Ne içki vardi ne bisey daha da acik anlatmak istemiyorum. Ama kendi rizamla olan birsey değildi. Cok haklisinizm tesekkur ed

Burada anlatamayacagim cok sey var. Isteyerek yasanmis birsey degil. Buna tecavuz adi koymak istemiyorum. Denedim ailesine soylemekle polise gitmekle tehdit ettim. Kanitlayamazsin dedi cikti gitti. Bugunde hap ic benim basimi belaya sokma diye mesaj atmış.
Bir insan Nasıl bu kadar adi olabilir ya
Kendi rızam yoktu dediğin sanırım yakınlaşmayı istedin ama birliktelik derecesinde değildi her neyse kimseye açıklamak zorunda değilsin asıl problemin üzerine yoğunlaş bu kadar dert varken açıklama yapmakla uğraşma birde hemen ertesi gün hapı al

Of amma takılmışlar istemeden oldu diye .
Tecavüz olsa tecavüz derdi demekki öyle değil
Millet kimi nasıl vuracagini şaşırıyor.
Kız yumuşatarak anlatıyor işte bu kadar mı zor bunu idrak etmek.
Konu Sahibi güzelim son durum ne ? Sen nasılsın

Bir insan Nasıl bu kadar adi olabilir ya
Kendi rızam yoktu dediğin sanırım yakınlaşmayı istedin ama birliktelik derecesinde değildi her neyse kimseye açıklamak zorunda değilsin asıl problemin üzerine yoğunlaş bu kadar dert varken açıklama yapmakla uğraşma birde hemen ertesi gün hapı al
Valla bu işte ya
Kız o kadar ileri gidilecegini düşünmemiş millet nasıl nasıl diye tutturmus

ayy var ya senin yerinde olsam gider karakola tecavüze ugradım derim basarım sikayeti burnundan fitil fitil getirrim madem sözü attı seni cümle aleme rezil etti oyuncak gibi oynadı girsin kodesede görsün milletin namusunun oyuncak olmadıgını ne bicim zihniyet bu ya alllah kahretsin böyle erkekleri(fikir ciddi degil sakın uygulama bir an sinirlendim!)
Valla haketmis şerefsiz

Valla bu işte ya
Kız o kadar ileri gidilecegini düşünmemiş millet nasıl nasıl diye tutturmus
Aynen kıza yardım yolu aranmaktansa detay detay tutturmuşlar
Bunlar herkesin başına gelebilir ben kesinlikle izin vermem diyene bile olabilir amaç yardım etmek olmalı napacaksınız Nasıl olduğunu tecavüz olsa söyler kızcağız

Herşeyi anladım da. Hamile olma ihtimalim var-mış demek ne demek? Bunu bilmiyor muydun?

Karaktersizmiş, kısa ve net. Sen bundan sonra önüne bak, bırak o hanzoyu. Bundan sonra sadece evleneceğin insan bilsin bunu. Başka hatalar yapma.

Adamın ne mal olduğunu anlamışsın daha ne diye üzülüyorsun! Ne yaşadıysan yaşadın zaten kanama olmamışsa bir şey yaşadığını da ispat edemezler, esnektir büyük ihtimalle. Bence kendine gel ve o adamı sil. Nasıl pişman olup gelecek. Ama ona tekmeyi bas her defasında... O bunu hak ediyor. Kimse seni yargılayamaz. Kimse kimseyi yargılayamaz. Senden bir tane daha yok. Hayatına bak, kendini sev.

Bu şekilde olması kötü olmuş ama iyiki böyle pislik bir adamdan kurtulmussunuz. Bakire olmamanız dünyanın sonu değil. Bundan sonra daha dikkatli olun lütfen.

Yapılacak olanlar, ertesi gün hapı almak ve adi pisliği terketmek!!! Bacak arandan gelecek bir damla kana takık pisliğin tekiyle ne işin var zaten. Bakire olmak zorunda değilsin. Bunun hiç bir önemi yok. Her haltı yiyip hatta anal sex yapıp, yada yapay zar takıp Bakire ayağına yatan, kendi kendini aşağılayanlardan olma. Dik dur. Oldu bitti. İntihar etsen ne olacak? Cânım hayatını hiçe sayma. Kendine değer ver. Bacak aranı önemseyen insan müsveddelerinden de uzak dur. Seni sorgusuz sualsiz sevecek iyi insanlarla elbet karşılaşacaksın. Sanıyorlar ki her evlenen ilk gece sevişti, ilk gece kan gördü. İşin aslı çoook başka. Bu cehaletten kurtulmalı önce...

İt oğlu ite bak onla yapınca namuslu başkasıyla yapınca o.. mu oluyomussun. Nerden buldun bunu iki gün sonra benle hemen birlikte oldun diyede bok atardi

Back
X