- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir insan Nasıl bu kadar adi olabilir yaNe içki vardi ne bisey daha da acik anlatmak istemiyorum. Ama kendi rizamla olan birsey değildi. Cok haklisinizm tesekkur ed
Burada anlatamayacagim cok sey var. Isteyerek yasanmis birsey degil. Buna tecavuz adi koymak istemiyorum. Denedim ailesine soylemekle polise gitmekle tehdit ettim. Kanitlayamazsin dedi cikti gitti. Bugunde hap ic benim basimi belaya sokma diye mesaj atmış.
Valla bu işte yaBir insan Nasıl bu kadar adi olabilir ya
Kendi rızam yoktu dediğin sanırım yakınlaşmayı istedin ama birliktelik derecesinde değildi her neyse kimseye açıklamak zorunda değilsin asıl problemin üzerine yoğunlaş bu kadar dert varken açıklama yapmakla uğraşma birde hemen ertesi gün hapı al
Valla haketmis şerefsizayy var ya senin yerinde olsam gider karakola tecavüze ugradım derim basarım sikayeti burnundan fitil fitil getirrim madem sözü attı seni cümle aleme rezil etti oyuncak gibi oynadı girsin kodesede görsün milletin namusunun oyuncak olmadıgını ne bicim zihniyet bu ya alllah kahretsin böyle erkekleri(fikir ciddi degil sakın uygulama bir an sinirlendim!)
Aynen kıza yardım yolu aranmaktansa detay detay tutturmuşlarValla bu işte ya
Kız o kadar ileri gidilecegini düşünmemiş millet nasıl nasıl diye tutturmus