- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
Düzelir diye bekliyorum ama o düzeleceğine ben deliriyorumAilene niye anlatmıyorsun bunları?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelir diye bekliyorum ama o düzeleceğine ben deliriyorumAilene niye anlatmıyorsun bunları?
Ona da cesareti yok çünkü seviyor kocasını... Nasıl evcillestirilir onu öğrenmeye gelmiş aslında...Ailene niye anlatmıyorsun bunları?
Düzelir diye bekliyorum ama o düzeleceğine ben deliriyorum
Aylık iğne ile korunuyormuş... Çok şükür...Duzelir baglanir diye bir cocuk daha yapmazsiniz umarim.
Düzelmez, üstelik sadece kendin delirmekle kalmazsın, ruh sağlığı bozuk bir de çocuk yetiştirmiş olursun.Düzelir diye bekliyorum ama o düzeleceğine ben deliriyorum
Daha can güvenliklerini sağlayamıyorken bu kocaları nasıl evcilleştirebileceklerini düşünüyorlar aklım almıyor.Ona da cesareti yok çünkü seviyor kocasını... Nasıl evcillestirilir onu öğrenmeye gelmiş aslında...
Aylık iğne ile korunuyormuş... Çok şükür...
Ailesinin hatası ben kızda hata bulmuyorum. 18 oldu mu evlenecek yaşta görüyorlar... Al, verdiler küçücük çocuklarını şimdi çocukla geri dönecek... ( Tabi dönerse)Düzelmez, üstelik sadece kendin delirmekle kalmazsın, ruh sağlığı bozuk bir de çocuk yetiştirmiş olursun.
Daha can güvenliklerini sağlayamıyorken bu kocaları nasıl evcilleştirebileceklerini düşünüyorlar aklım almıyor.
Bişey derdim ama neyse... Bence resit olma yaşı 20 olmalı... Şimdinin ergenleri bir başka oluyor...Hayret ona cesaret edebilmis...
Kocanız tam bir mağara adamı kusura bakmayın. Kaç kurtar kendini de bebeğini de.Sorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Ya evet hangi akla hizmet bir de okulu bırakmış evlenmek için, hadi o daha çocuk, başında kavak yelleri delilik yaptı.Ailesinin hatası ben kızda hata bulmuyorum. 18 oldu mu evlenecek yaşta görüyorlar... Al, verdiler küçücük çocuklarını şimdi çocukla geri dönecek... ( Tabi dönerse)
bir an önce korkularinla yuzles. Önce emekleyerek sonra yürüyüp en son koşar adım kaç kurtul bu hapishaneden. Yoksa zamanla kendinde alisirsin bu duruma. Normal görmeye başlarsın işte o zaman büyük sıkıntı. Sen bir bireysin kendi ayaklarının uzerinde durabilir kendi hayatını kendi istediğin gibi yaşayıp yonlendirebilirsin. Kimseye muhtaç değilsin. Çünkü muhtaclik insanların hayatlarını baskalarına bağımlı hale getirir hapseder kolelestirir. Kaldi ki sende köle değilsin. Böyle bir durumda da toplumda ne bir yerin nede saygınlığın olur. Kendi hayatının tek söz sahibi sensin. Kendine saygın varsa yuzles korkunla kurtul. Ucunda ölümde olsa böyle bir hayatı Kendine reva görme.Düzelir diye bekliyorum ama o düzeleceğine ben deliriyorum
Bebeğin daha çok küçük kimse alamaz senden çocuğunuBana diyor ki ben senin arkanda olmasan ailen bile suratına bakmaz falan diyor bi de korkuyorum çocuğumu benden alır diye
" Ağzın süt toton b"k kokuyor diye bir söz vardir işte bu yaşlardaki kızlarımıza bunu söyleyip eve kapatacaksn düşüncesi geçene kadar. Zannediyorlar ki evlenince herşey güllük gülistanlık... Hayır çok merak ettim ailesi nasıl izin verdi ama daha söylemedi hicbisey.. acaba kaçarak mı evlendi diye düşünmekten kendimi alamıyorum..Ya evet hangi akla hizmet bir de okulu bırakmış evlenmek için, hadi o daha çocuk, başında kavak yelleri delilik yaptı.
Anne baba nasıl izin veriyor buna, insan çocuğunu eve kilitler yine izin vermez ya aklım almıyor.
Çok sağolCanim benim sen daha 19 yasindasin onunde Allah nasip ederse kocaman bir ömür var. Bence durumu ailenle paylas. Esinle hep birlikte konusun hatta once sen esinle konus. Burda yazdiklarini ona anlat rahatsizligini dile getir boyle devam edersen durumu aileme acacigim de. Ama tehtitkar olarak degil. Baktn anlamiyor gercekten anlat aile yasadiklarini burda dile getirdiklerini. Allah yardimcin olsun.