- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Mutluluk61
Küçücük yaşta evlenip bir de üstüne hemen hamilelik olmuş... evlendiğin yaşa bakılınca eğitimini tamamlamadığın, meslek sahibi olmadığın ve çalışmadığın sonucuna vardım. Üzgünüm ama bu noktaya gelme ihtimali %99 Muş zaten , başı neyki sonu ne olsun... keşke size dur kızım koca kaçmıyor diyen bir anne babanız olsa imiş.
Dün 18 yaşında olup da okumakta gözüm Yok çok olgunum evlenicem sevgilim beni çok seviyor çok mutlu olucaz hayalleri kuran arkadaş bı konuyu okusa da keşke bu kısır döngüye girmekten kurtulsa....
Eşin yakında 3. Boşol unu da söyler , o söylemeden sen kendi ayakların üstünde durmaya çalış. Eğitimini tamamla işe gir, evliliğinin sonu pek parlak görünmüyor çünkü...
Dün 18 yaşında olup da okumakta gözüm Yok çok olgunum evlenicem sevgilim beni çok seviyor çok mutlu olucaz hayalleri kuran arkadaş bı konuyu okusa da keşke bu kısır döngüye girmekten kurtulsa....
Eşin yakında 3. Boşol unu da söyler , o söylemeden sen kendi ayakların üstünde durmaya çalış. Eğitimini tamamla işe gir, evliliğinin sonu pek parlak görünmüyor çünkü...