• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarırım yardım edin :(

Küçücük yaşta evlenip bir de üstüne hemen hamilelik olmuş... evlendiğin yaşa bakılınca eğitimini tamamlamadığın, meslek sahibi olmadığın ve çalışmadığın sonucuna vardım. Üzgünüm ama bu noktaya gelme ihtimali %99 Muş zaten , başı neyki sonu ne olsun... keşke size dur kızım koca kaçmıyor diyen bir anne babanız olsa imiş.

Dün 18 yaşında olup da okumakta gözüm Yok çok olgunum evlenicem sevgilim beni çok seviyor çok mutlu olucaz hayalleri kuran arkadaş bı konuyu okusa da keşke bu kısır döngüye girmekten kurtulsa....

Eşin yakında 3. Boşol unu da söyler , o söylemeden sen kendi ayakların üstünde durmaya çalış. Eğitimini tamamla işe gir, evliliğinin sonu pek parlak görünmüyor çünkü...

Sorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
19 yaşında kendinden 8 yaş büyük birini neden aldın ki

Bak kardeşim benim esim de bana şiddet uyguladı bi kaç kere en son buraya konu açtım ve fark ettim ki artık ben bunu beynimde normallestirmisim insanların tepkilerini okudukça bunu farkettim eşim senin esin gini sevgisiz ilgisiz vs deyil evine yuvasına çocuğuna bana bağlı ama öfke kontrol problemi var en son ki olayda dedim ki bir daha bana asla vuramazsin bi dakika bile durmam bu evde cocugumuda alır giderim sonra ne halin varsa görürsün sakın yapamaz sanma bu da benim kendime verdiğim söz sanma çocuk benim elimi kolumu bağlar yapamam tamda aksine kendim icin bile deyil çocuğum annesinin dayak yediği evde büyümesin diye onun için yaparım çocuğum canımdan kıymetlidir bilirsin bu zamana kadar sustum ayrilmayalim diye ama yeter son olsun dedim ki şok oldu ve bi daha yasanmadida dilerim yasanmazda ki gerçekten yaparım artık sende buna benzer bi konuşma yap ciddi olduğunu anlasın veya sana babanın evine birakirim mi dedi git kaybetme korkusu olsun

Hakaret şiddet gördüğün için korkuyorsun çünkü o yaşta evlendiğin için henüz karakterin oturmadığı için bir duruş sergiliyemiyorsun ilk önce sen kendinin ne kadar önemli olduğunun farkına var seviyorum diyorsan asla katiyen bu bir sevgi değil sana böyle davranan birini sevmen mümkün değil korku çevreye karşı olan korkuların bak küçük yaşta evlendi yapamadı yürütemedi boşantı millet laf söz eder diye korkup çekiniuorsun Buda yaşından dolayı evet herkes için çevre aile namus şeref gurur önemli ve özellikle bu değerler için benim kareketerime kişiliğime bedenime kimse şiddet uygulayamaz çünkü benim gururum Şeref'im var demeli güçlü olmalısın heleki anneysen daha güçlü olmalısın

A
Sorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Ailen ile görüşüp ,sana bir yol göstermelerini iste,kıyamam ya küçücüksün sen,Allah iyilerle karşılaştırsın.

Bazen öyle kızıyorum ki annelere.hadi siz cahildiniz anneniz hiç mi karşı çıkmadı evlenmenize.hadi o olmadı.hic demedi mi çocuk yapma diye.25 yaşında evlendim. Üniversite mezunuyum.buna rağmen arada dayilanir eşim bende haddini bildiririm oturur.sizinki çocuktan dolayı gitmeyeceginizi bildiği için küçük bulmuş ediyor öküz. Dık durun
Bırakın o korksun çocuğu ve sizi kaybetmekten.hiccc korkmayın hiç bu halt yiyemez

Bı dakka bı dakka cocuguda sana bırakıyorum ne demek..Böyle annelik olmaz.bilincli,akilli,duyarlı anne her ne olursa olsun yavrusunu da alır çıkar.gencliginize veriyorum o sözü.
Ben onu korkutmak için dedim iş yerine getiriyorum al diye yoksa çocuğumu asla vermem

O bana öyle deyince bende dedim ben gidiyorum cocugu da sana bırakıyorum sen beni bu şekilde tehdit edemezsin diye. Bana diyor saçma sapan işler yapma

Saçma Sapan işler Yapma derken bile. İşine Gelmiyor. Bana kalırsa Babanın Evine dönmelisin. Seni Avucunun içine almış gibi Tavırlarının olduğunu sezdim. Muhtemelen Sen gittiğinde pişman olucaktır. Sabırla beklemeni dilerim. Aklını başına toplayıp gelmezse zaten boşanman senin için en hayırlısı olur.

Bazen okuduklarima yazacak kelime bulamiyorum. Kafamin icinde sadece oha lar ucusuyor...

Benim en kücük kiz kardesim 21 yasinda ve daha bebek...
Sende kuzu sun daha, yazik degilmi sana , bebegine?

Insallah kurtulursun, cok güzel bir hayatin olur.

Allah yardımcın olsun kardeşim zor bir durumdasın gerçekten üzüldüm ama sakın kendini üzme çok gençsin tabi hanenizde ne yaşanıyor bilemeyiz ama sana acı verdiği muhakkak ama dersen ki siz olsanız ne yapardınız tevrübeye dayalı şunu söyleyebilirim sana kimse için doğmadık kimseyle ölmeyeceğiz sen iyi olursan evladında iyi olur unutma sana muhtaç bir evladın var. Bıkakırsa seni kendi kaybeder sen bir evlat kazanmışsın gerisine takılma gücü karısına yetiyorsa diyecek söz yok eşine....
Zaten o olmasa Çan'ıma kıymıştım. Zor tutuyorum kendimi öldürmemek için zor sabrediyorum

Bak kardeşim benim esim de bana şiddet uyguladı bi kaç kere en son buraya konu açtım ve fark ettim ki artık ben bunu beynimde normallestirmisim insanların tepkilerini okudukça bunu farkettim eşim senin esin gini sevgisiz ilgisiz vs deyil evine yuvasına çocuğuna bana bağlı ama öfke kontrol problemi var en son ki olayda dedim ki bir daha bana asla vuramazsin bi dakika bile durmam bu evde cocugumuda alır giderim sonra ne halin varsa görürsün sakın yapamaz sanma bu da benim kendime verdiğim söz sanma çocuk benim elimi kolumu bağlar yapamam tamda aksine kendim icin bile deyil çocuğum annesinin dayak yediği evde büyümesin diye onun için yaparım çocuğum canımdan kıymetlidir bilirsin bu zamana kadar sustum ayrilmayalim diye ama yeter son olsun dedim ki şok oldu ve bi daha yasanmadida dilerim yasanmazda ki gerçekten yaparım artık sende buna benzer bi konuşma yap ciddi olduğunu anlasın veya sana babanın evine birakirim mi dedi git kaybetme korkusu olsun
Benim kocam da evine çocuğuna sahip benim de ne istersem yapar canım ne çekse gider alır. İstediğim bi kıyafet varsa alır. Ama bana karşı ilgisiz benden uzak bahanesi de cok yorgunum falan diyor. Ve benim bi kusurumu kolluyor

Bu yaşta koca kıtlığı girmiş gibi sanki koca bulamayacakmış gibi gidip o o yaşta evlenirseniz ki herhalde 17-18 yaşında evlendiniz, bunlar da yaşarsınız . Bir de çocuk yapmışsınız adamdan. İyice seni ele geçirmiş büyük ihtimalle kaçtınız belki de. Burada şikayet etmekle olmuyor dava açıp boşanacaksınız sizin bir hayatınız yok ki herşey onun elinde.

Dün akşam ciddi ciddi konuşmak istedim gelmedi biraz bekledim mutfağa geldiğinde kapıyı kapattım. İstediğin kadar konus benden tek kelime duramazdın dedi bende tamam dedim sadece beni dinle. Ona dedim ki sen beni avucunun içinde sanıyorsun seni bırakıp gitmeyecğeimi sanıyorsun ama yanılıyorsun ben böyle evlilik istemiyorum eğer beni istemiyorsan adam gibi söyle seni istemiyorum sana kızım için katlanıyorum de. Neyden korkuyorsun benim kararım net eğer düzelmezsen kendine çeki düzen vermezsen bu evlilik bitecek. İyice düşün taşın. Ben kafama boşanmayı koydum dedim. Tek kwlime bile söylemedi yatağını da ayırmadı bu gün de bana Can'ımlı cicimli konuştu akşama iftara misafiriniz var gitmiş kuzu Eti almış bende dedim bunlar kokar gelecek misafirler mi istedi bana diyor ki ben seninle oruçlu oruçlu uğraşamam bana whatsap tan engel attı. Bi öyle konuşuyor bi böyle kafayı sıyıracağım

Dün akşam ciddi ciddi konuşmak istedim gelmedi biraz bekledim mutfağa geldiğinde kapıyı kapattım. İstediğin kadar konus benden tek kelime duramazdın dedi bende tamam dedim sadece beni dinle. Ona dedim ki sen beni avucunun içinde sanıyorsun seni bırakıp gitmeyecğeimi sanıyorsun ama yanılıyorsun ben böyle evlilik istemiyorum eğer beni istemiyorsan adam gibi söyle seni istemiyorum sana kızım için katlanıyorum de. Neyden korkuyorsun benim kararım net eğer düzelmezsen kendine çeki düzen vermezsen bu evlilik bitecek. İyice düşün taşın. Ben kafama boşanmayı koydum dedim. Tek kwlime bile söylemedi yatağını da ayırmadı bu gün de bana Can'ımlı cicimli konuştu akşama iftara misafiriniz var gitmiş kuzu Eti almış bende dedim bunlar kokar gelecek misafirler mi istedi bana diyor ki ben seninle oruçlu oruçlu uğraşamam bana whatsap tan engel attı. Bi öyle konuşuyor bi böyle kafayı sıyıracağım

Kafayı yiyecek bir şey yok. Asıl ben seninle ugrasamam şu mübarek günde ben seni dün uyardım diye mesaj at normalden babanı ara boşanıyorum beni burdan al şiddet uyguluyor de git babanın evine. Bidaha beni arama sorma de. misafirleri de ara kusura bakmayin de. Ailem arkamda durur dedin diye söyledim. Bir şekilde mecbur resti çekeceksin seninkinin kafa pek basmıyor. Bunda yapamazsan bidahakine çünkü anlamıyor.En kötü boşanırsın senden mi değerli.

Back
X