- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
Allahim yardimciniz olsun acil sifalar versin.bebegi yasiyor muALLAH HEPINIZDEN BUTUN DUA EDENLERDEN RAZI OLSUN. ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSIN. TESEKKUT EDERIM SIZLERE.
SUAN SABAHA GORE DAHA IYI DURUMU.. AMA HALA YOGUN BAKIMDA. INSALLAH DAHA IYI OLURDA RISKI ATLATIR.
Hayir kendisi zaten zehirlenmis ama farkinda degilmis hastaneye gitmis mide agrisindan zaten cocugun gelisimi vs yavasti doktor zehirlendigini hemen sezeryan olmasi gerektigini soylemis sonrasi boyle simdi hala yogun bakimda fakat sabaha gore daha iyi
Allah şifalar versin... Dualarımız onunla inşallah....Ablam yogun bakimda hic iyi degil durumu kritik ben baska sehirdeyim yanina gitmek icin ugrasiyorum baska hastaneye sevk edilmesi lazim hastaneler durumu kritik diye kabul etmiyor lutfen duanizi esirgemeyin o benim bitanem ölürüm onsuz.
Gelişme varmiAblam yogun bakimda hic iyi degil durumu kritik ben baska sehirdeyim yanina gitmek icin ugrasiyorum baska hastaneye sevk edilmesi lazim hastaneler durumu kritik diye kabul etmiyor lutfen duanizi esirgemeyin o benim bitanem ölürüm onsuz.
Rabbim şafi ismiyle şifa versinDogum yapti zehirlenmis acil sezeryana aldilar aksam simdi cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?