• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarıyorum akıl verin yalvarıyorum

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Önceki konumu bilen bilir . kaynanamların antalyaya gelme muabbetinden sonra KV ablasının oglu piskopatmiş psikolojisi bozukmuş bunların evine gelip tehtit ediyormuş sizi oldurecem diye kaynanamDa bunu gitti kocaman anlatımı oda burada tutmam ben sizi dedi antalyaya gidecez yağrın toparlanacaz çıkaraz 4 gün sonra dedi kaynanamda bi dioki evet geliyim bi dioki burada bakalım daire kocam izin vermiyordu buda kaynananın nasıl hoşuna gidiyor delirecem allahım gelmesinler antyaya benim yuvamı yıkıcak bu kadın kocam onun her dedgne he diyo

Ya o tehdit eden bir şey yaparsa? Bence bırak nereye kaçıyorlarsa kaçsınlar.

Allahım dayanamıyorum öldürcem kendimi kocam anasının yanında değişiyor dayanamıyorum kocam ona antalyaya gel dediğinde nasıl hoşuna gidiyor kaynananın ya her dedgni yapıyı dayanamiyorun

Önceki konumu bilen bilir . kaynanamların antalyaya gelme muabbetinden sonra KV ablasının oglu piskopatmiş psikolojisi bozukmuş bunların evine gelip tehtit ediyormuş sizi oldurecem diye kaynanamDa bunu gitti kocaman anlatımı oda burada tutmam ben sizi dedi antalyaya gidecez yağrın toparlanacaz çıkaraz 4 gün sonra dedi kaynanamda bi dioki evet geliyim bi dioki burada bakalım daire kocam izin vermiyordu buda kaynananın nasıl hoşuna gidiyor delirecem allahım gelmesinler antyaya benim yuvamı yıkıcak bu kadın kocam onun her dedgne he diyo
Cok atarli gordum sizi:110:hele bir sakin olun yaw...bir nefes alin..

Yagrin olur yagarlar,yaga yaga kar topu olur:KK53:boyle uzar gider..cok sinirli ve heyecanli konu sahibi:KK53:

Bu üye yazdığı zaman ben hiçbir şey anlamıyorum ..:110:
Zekamdan şüphe diyorum ..:KK64:
Tekrar tekrar okuyorum ama yok beceremiyorum o_O

Kocaniza yakın durun en yakininiz oymus gibi davranin. Kisacasi kocaniza annesinden daha daha yakin davranin.erkekler basit varlıklar. Bu sayede sizin dediginizi yapabilir. Annesinden uzaklastirabilirsiniz birazcık.

Konu sahibi Antalya 'da yaşıyor.Kvyi yeğeni öldürmekle tehdit ediyor.Eşi ailesine birşey olacağından korkuyor,Antalya'ya getirmek istiyor.Konu sahibi huzurum bozulacak diye kvyi istemiyor.Çözüm getirmek değil ki madem psikopat suç duyurusunda bulunulsun.Doktorluksa hastaneye gider zaten. Kveyle aralarında sorunu var mıydı yeğeninin

Back
X